ben de yaptırdım çok ciddiye alıyor sağlık olcağı bu işi,sağlık bakanlığı takip ediyormuş hamileleri,çok şaşırdım neredeyse kayıt yaptırdığım günden beri her hafta arıyor hemşire hanım,doktor falan araştırdı bana bulunduğum civarda o derece yani,bir ilgi anlatamam..memnunum yani..
canım çok sevindim inan ben hiçbirşey yokken tedirginim.birde bende belirti falan yok.ne midem bulanıyo ne bişey birdahaki ulturasonu iple çekiyorum.3 aylık olduktan sonra biraz daha rahatlarız herhalde.kendine iyi bak moralini yüksek tut.
arkadaşlar bu kayıt işi şartmı gercekten ben anlamadım ama, bende bursadayım ayseeeee, nereye yaptırcaz ki ???
netten aile hekimim kim diye sorgula sonra onun olduğu sağlık ocağına bildir canım..zaten mahalledeki sağlık ocağıdır..niresindesin bursanın??
ben bademli tarafındayım, peki şartmı bu işi yapmak acaba ??
2012 yılı anneleri nasılsınız bebişler nasıl topigimiz çok sakin kızlar allah sihatli ilerlememizi nasip etsin liste varmı 2012 listesi yoksa bilen bir arkadaşımıza yapsa doğum tarihlerimizi sevgiyle kalın..
ohh hadi gözün aydın bizi de ayın 11de çağırdı doktor test için hadi darısı başımıza...
2012 yılı anneleri nasılsınız bebişler nasıl topigimiz çok sakin kızlar allah sihatli ilerlememizi nasip etsin liste varmı 2012 listesi yoksa bilen bir arkadaşımıza yapsa doğum tarihlerimizi sevgiyle kalın..
Evet, çok sakin son zamanlarda topiğimiz. Kimseden ses soluk çıkmaz oldu :) herkes bebişeriyle meşgul sanırım... Esasında evet, liste yapılsa süper olur!
hu huuu naber kızlar?? biz dün doktorumuza gittiik kuşum nasıl hopluyordu nasıl sallıyordu o ellerini ayaklarını ayyy kıyamam kuşumaaaa 2.5 cm olmuş boyu annneeem...
10.Haftanın içindeyiz teyzesi :))) darısı başınızaayyyy canım ne güzel inşallah bende görürüm o günleri senin kaç haftalıktı
İSİM SAT BEKLENEN DOĞUM TR. CİNSİYET İSİM
Ayse_Url 24.04.11 30.01.2012 ?? ??
3)sblnht-11.05.11-15.02.2011-------??-------------??isim------sat--------bdt-------cinsiyet-------isim
1)ayse_url--24.04.11---30.02.12-----??-------------??
2)ezgi0312--04.02.11---08.02.2012---??------------?? Ikiiiiiz
hu huuu naber kızlar?? biz dün doktorumuza gittiik kuşum nasıl hopluyordu nasıl sallıyordu o ellerini ayaklarını ayyy kıyamam kuşumaaaa 2.5 cm olmuş boyu annneeem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?