2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

arkadaşlar bu kayıt işi şartmı gercekten ben anlamadım ama, bende bursadayım ayseeeee, nereye yaptırcaz ki ???

merhaba canımmm, çok şükür iyim su anda, hala ytıyorum gercı bu haftayı boyle bıtırelım dedı dr,
belırtı bende de yok hafıf gögus agrısı oluyor okadar gecelerı, mıdem cok ıyı herseyı yıyebılıyorum, sadece cok sık acıkıyorum ama normalmı yoksa psıkolojıkmı bılemedım, dr zaten 10 hafta bı olsunda rahatlarız dedı,

herkese bol şans dılıyorum valla, allah yardımcımız olsun:))

arkadaşlar bu kayıt işi şartmı gercekten ben anlamadım ama, bende bursadayım ayseeeee, nereye yaptırcaz ki ???

netten aile hekimim kim diye sorgula sonra onun olduğu sağlık ocağına bildir canım..zaten mahalledeki sağlık ocağıdır..niresindesin bursanın??

2012 yılı anneleri nasılsınız bebişler nasıl topigimiz çok sakin kızlar allah sihatli ilerlememizi nasip etsin liste varmı 2012 listesi yoksa bilen bir arkadaşımıza yapsa doğum tarihlerimizi sevgiyle kalın..

eğer isterseniz ben yaparım liste sat beklenen doğum tarihi belli oldukça da cinsiyet ve isim yazarız bilgilerinizi verirseniz yaparım ben..

Evet, çok sakin son zamanlarda topiğimiz. Kimseden ses soluk çıkmaz oldu :) herkes bebişeriyle meşgul sanırım... Esasında evet, liste yapılsa süper olur!

Evet, çok sakin son zamanlarda topiğimiz. Kimseden ses soluk çıkmaz oldu :) herkes bebişeriyle meşgul sanırım... Esasında evet, liste yapılsa süper olur!

ayy valla bebişle meşgul olmaktan değilde çok feci bulantılarım var gün boyu sabah filan değil yani sabah öğle akşam yatsı sürekli kusuyorum midemde bişey durmuyo bugün kontrolüm var neden bu kadar çok sıkıntım var merak ediyorum inşallah kötü bişey yoktur 2 haftadır mahvoldum resmen.
gerçekten liste yapsak çok güzel olur herkes bilgilerini yazsın ayşecim yapıcak galiba .

hu huuu naber kızlar?? biz dün doktorumuza gittiik kuşum nasıl hopluyordu nasıl sallıyordu o ellerini ayaklarını ayyy kıyamam kuşumaaaa 2.5 cm olmuş boyu annneeem...

İSİM SAT BEKLENEN DOĞUM TR. CİNSİYET İSİM
Ayse_Url 24.04.11 30.01.2012 ?? ??

Son düzenleme:
slm kızlar yartın kontrle gidicem.tüp bebek doktorumla beraber başka bir doktorada başlıyorum.umarın güzel şeyler söyler yarın bebişlerime,heyecanlıyım.bende eşim ve annem yüzünden pek fazla giremiyorum psikolojımı bozdular radyasyon alıyormuşum yazık yazık bırak açma bilgisayarı diyorlar.liste fikri çok güzel
ezgi0312 sat:04 mayıs 2011 doğum:08 şubat 2012 ikiz

İSİM------SAT--------BDT-------CİNSİYET-------İSİM
1)Ayse_Url--24.04.11---30.02.12-----??-------------??
2)Ezgi0312--04.02.11---08.02.2012---??------------?? İKİİİİİZ

Son düzenleme:
isim------sat--------bdt-------cinsiyet-------isim
1)ayse_url--24.04.11---30.02.12-----??-------------??
2)ezgi0312--04.02.11---08.02.2012---??------------?? Ikiiiiiz
3)sblnht-11.05.11-15.02.2011-------??-------------??

BENİDE EKLERMİSİN AŞECİĞİM LİSTEMİZE

Son düzenleme:
İSİM------SAT-----------BDT---------CİNSİYET-------İSİM
1)Ayse_Url--24.04.11-----30.01.12------??------------??
2)Ezgi0312--04.05.11-----08.02.2012----??------------?? İKİİİİİZ
3)sblnht----11.05.11-----15.02.2011-----??-----------??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…