2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

Teşekkür ederim inşallah. Çalışıyormusun sen?

günaydın kızlar nasılsınızzz ????
günaydıın bizden iyilik sizden naber?

ağrı baştaki kadar olmuyor ama garip bişey oluyor şöyle ki ben eğer hamile olmasaydım bugünlerde 3.kez adet görüyor olacaktım ve sanki adet görüyormuşum gibi hem kasıklarım ağrıyor hem de sinirliyim

Günaydın hanımlar benim ara ara bel agrılarım oluyor dr. sormadım ama sizlerdede oluyormu açık renk akıntı oluyor ara ara kendinize iyi bakın sevgiler

Günaydın hanımlar benim ara ara bel agrılarım oluyor dr. sormadım ama sizlerdede oluyormu açık renk akıntı oluyor ara ara kendinize iyi bakın sevgiler

bel karın kasık ağrısı çok normal dedi doktorum çünkü rahim genişlemeye çalışıyor haliyle baskı yapıyormuş. akıntı da hormon değişikliğinden oluyormuş östrojen artınca akıntı artıyormuş bir yandan da progesteron arttığı için bu akıntı koyu kıvamlı olabiliyormuş bendeki neredeyse lastik gibi bir akıntı. tek başına akıntı için bişey yapmamıza gerek yok ama kaşıntı da eklenirse haber ver mantar oldu demektir onu tedavi ederiz dedi doktorum.

Aşağı yukarı çoğumuzda var yani bu ağrılar. Bende konuştum bu konuyu doktorumla bebek ve rahim büyüdüğü için belimizi ve rahimimizi çevreleyen zarlar kaslar gerildiği için oluyormuş ama insan yinede tedirgin oluyor. ALLAHIM evlatlarımızı bize bağışlasın korusun İNŞALLAH.

inanın bende şuan evimde olup yatıp uyumayı dinlenmeyi çok isterdim öyle yorgun hissediyorum ki kendimi anlatamam neyseki bu aralar işlerim çok yogun değil rahatım biraz

İSİM-------------SAT-----------BDT---------CİNSİYET-------İSİM------HAFTA
1)Ayse_Url-------24.04.11-----30.01.2012------??-----------??--------12
2)Ezgi0312-------04.05.11-----08.02.2012----??-----------??-----------?
3)sblnht---------11.05.11-----15.02.2012-----??-----------??------------?
4)ayyben--------02.05.11-----06.02.2012-----??-----------??------------11
5)panadol--------05.05.11-----05.02.2012-----??-----------??------------?
6)sevgi3434------30.03.11-----04.01.2012---kız gibi :))------??-----------?
7) ST-MANOLYA--04.04.11-----09.01.2012-----??------------??----------14
8)uhde---------- 02.06.11-----08.03.2012 -----??-----------??-----------6
9)nileS-TS-------08.06.11-----14.03.2012-----??-----------??-----------5
10)nedenneden---10.06.11-----16.03.2012 ----??-----------??-----------?

Amin cümlemizin bu yolculuk artık hayırlısıyla tamamlansın, kötü günler geride kalsın.
4 hafta 3 günlük benimki daha çok yeni ilk tüp denemem

Amin cümlemizin bu yolculuk artık hayırlısıyla tamamlansın, kötü günler geride kalsın.
4 hafta 3 günlük benimki daha çok yeni ilk tüp denemem

Amin canım. Hiç geçmiyor zannedeceksin ama bir bakacaksın ne zaman geçmiş bu kadar zaman benimde ilk denememde tuttu çok şükür. Yakınımda arkadaş ve akrabalarım var isteyipte olmayan kimi bazı tedavilerden kimide tüp bebekten geçmiş dilerim ALLAH'tan onlarada daha fazla aratmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH. Bizimkileride hayırlısıyla sağlıklısıyla vaktinde saatinde kucaklarımıza almayı nasip eder MEVLAM İNŞALLAH. Ne olur içtenlikle hem olmayanlara hemde bizlere dua edelim.

Son düzenleme:
Yeni üye olduğum için albümlere bile bakamıyorum bu kadar mesajınız olmalı diyor. Sizlerden hayır yok kimse gelip gitmiyor bende kendi kendime yorum yapiyimde albüm bakıyım bari. Canım sıkıldı ne yapayım.

Bir tane daha. Tamam şimdi doldu işte mesaj sayım. Beni ararsanız biraz albüm bakıcam. Ben kimmiyim site sakini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…