2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

kızlar yarın kesemizi görmeye gidecegiz tam 6+1 olacagız acaba kalp atışınıda duyabilirmiyiz yada ne zmaan duyarız tecrübeli arkadaşlar cevap verebilirmisiniz lütefennnnn ????

kızlar yarın kesemizi görmeye gidecegiz tam 6+1 olacagız acaba kalp atışınıda duyabilirmiyiz yada ne zmaan duyarız tecrübeli arkadaşlar cevap verebilirmisiniz lütefennnnn ????

Canım benim çok heyecanlı bekleyişler bunlar ama güzel. Canım benim şlk kontrolüm bazı sebeplerden dolayı uzamıştı. benim ilk usg 7+5'te oldu. Dolayısıyla hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışlarını ilk muayenemde duydum yani. Senin için biraz erken çünkü ben 7. haftada duyuluyor diye biliyorum ama başka topiclerde okumuştum 6. haftasında duyanlarda olmuş. Ne diyelim kısmet İNŞALLAH kesenide görürsün kalp atışlarınıda duyarsın en yakın zamanda dualarım seninle.

tşk. ederim canım aslında bende beklemek istiyorum bir süre daha ama eşim illaki gidelim diyor onun için gidiyoruz inş. duyarız artık

tşk. ederim canım aslında bende beklemek istiyorum bir süre daha ama eşim illaki gidelim diyor onun için gidiyoruz inş. duyarız artık

İNŞALLAH duyarsınız ama duyamazsanda endişe etme ben neler okudum burada tam aldıracakken 12. haftada duyanlar bile var. Güzel MEVLAM güzel yazılar nasip etsin cümlemize İNŞALLAH. Güzel haberlerini bekliyorum.

5+1 de keseyi gördüm, 6+6 da kalp atışını duydum ki evlilik yıldönümümüzdü süper oldu :))) 6+1 de de gitmiştik o zaman da vardı kalp atışı ama belli belirsizdi..

İNŞALLAH duyarsınız ama duyamazsanda endişe etme ben neler okudum burada tam aldıracakken 12. haftada duyanlar bile var. Güzel MEVLAM güzel yazılar nasip etsin cümlemize İNŞALLAH. Güzel haberlerini bekliyorum.
doğru diyosun canım neler neler oluyor bende çok okudum öyle şeyler endişe etmem artık saol dönünce mutlaka yazarım ...
5+1 de keseyi gördüm, 6+6 da kalp atışını duydum ki evlilik yıldönümümüzdü süper oldu :))) 6+1 de de gitmiştik o zaman da vardı kalp atışı ama belli belirsizdi..

valla ne güzel olmuşş iyi denk gelmiş bak bakalım artık yarın dr. neler olacak???

ay yok denk gelmedi kocam bana süpriz olsun diye randevumuzu özellikle o güne almış romantik adam :))

canım ben 6+3 de keseyi ve kalp atışını gördüm.inşallah sende görürsün.

ay yok denk gelmedi kocam bana süpriz olsun diye randevumuzu özellikle o güne almış romantik adam :))
maşşallah diyelim aman nazar falan değmesin hakkatten romantik adammış bak neleri düşünmüş Ayşecim...
canım ben 6+3 de keseyi ve kalp atışını gördüm.inşallah sende görürsün.

inş. bende duyarım gitmişken kalp atışınıda heyecanlıyım valla

Canım teşekkürler cavabın için sürekli insan korkularla yaşıyor malesef dr. dedim çocuk olana kadar yaşlanacagım dedim benide yaşlandıracaksın dedi:)))
sonar ne güldüm...kaşıntı evet mantar demek hala progestan capsule devam ediyorum oda belki yapıyordur..
Sen nasılsın nasıl gidiyor?

Diğer hamile arkadaşlarda umarım herşey yolundadır listemiz bayagı kalabalıklaşmış bu arada:)))

şükür iyi gidiyor ikili testim iyi çıktı rahatladım..ama insan iki kontrol arasında hep endişe içinde bekliyor..

şunu anladım belkide biraz geç oldu ama sanırım bu hamilelik süresince heyecan, korku, endişe, sürekli sonrasını düşünme gibi kaygılarla geçirecegiz bu şekilde 9 ay nasıl geçecek kiii acepppp :26::26:

Aslında endişe korku tabi hepimizde var ama benim çok da hoşuma gidiyor aman ne nazlanıyorum ne nazlanıyorum hem iş yerinde hem evde mızmızmız herkes de sağolsun hoş tutuyor şımardıkça şımarıyorum :)))

ohh ne güzel yap valla bugünlerde nazlanmayacaksında ne zaman nazlanacaksın değil mi ama bizimde ihtiyacımız var birazcık şımarmaya iyi ediyosun canım

cok şukur canım sonucun guzel cıkmış insan o sonucu beklerken ter dokuyo allahımıza şukur inşallah tum arkadaşlarınkide temiz cıkar.allah yardım etsin bide calışıyorsun senn işin daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…