canım yaaa yanlız mı kaldın ben geldimmm kurtarıcınn
Evet ama yine yanlız kaldım. Sen geldiğinde ben yokmuşum. Ben geldiğimdede sen yoksun.
uhde iyi akşamlar. Ben çıkıyorum malum iş çıkışı. İNŞALLAH yarın görüşmek üzere. Hoşçakal.
arkadaşlar herkese iyi akşamlar giremiyorum uzun zamandır anneme gidiyorum gunduzleri hep oradayım benm evim ateş gibi yanıyo annemin evi cok serin dayanamıyorum sıcaklara sizler ne alemdesiniz herkesin bebekleri iyi inşallah bu arada ayşe bebişim kesin kızmış cokda saglıklıydı allahıma şukur gun gectikçe daha zor oluyor ozellikle sıcaklar beni fena bunaltıyor allah hepimize yardım etsin bebişlerimizi korusun inş
arkadaşlar herkese iyi akşamlar giremiyorum uzun zamandır anneme gidiyorum gunduzleri hep oradayım benm evim ateş gibi yanıyo annemin evi cok serin dayanamıyorum sıcaklara sizler ne alemdesiniz herkesin bebekleri iyi inşallah bu arada ayşe bebişim kesin kızmış cokda saglıklıydı allahıma şukur gun gectikçe daha zor oluyor ozellikle sıcaklar beni fena bunaltıyor allah hepimize yardım etsin bebişlerimizi korusun inş
günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakallım ???[/QUO
Sanada günaydın güzel anne adayı.
amin canıım Allah hepimizn bebeklerşnş korusun.. senin de gözün aydın iyiymiş kızın.. benim de ikili test sonucum çok iyi çıktı şükürler olsun.sıcaklar dediğin gibi çok fena evde neyse de işte pişiyorum ben de..
oo kızlar erkencisiniz günaydın :))))
Sanada günaydın. Çalışan anne adayları olduğumuz nasılda belli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?