cok şukur canım sonucun guzel cıkmış insan o sonucu beklerken ter dokuyo allahımıza şukur inşallah tum arkadaşlarınkide temiz cıkar.allah yardım etsin bide calışıyorsun senn işin daha zor
doktor rahatlatmıştı beni epey bişey çıkmayacağından ben eminim demişti ama yine de insan endişeleniyor beklerken..
haklısın çalışmak zor gerçekten mesela şu an çok fena midem bulanıyor ama yapacak bişeyim yok 1 saat daha sıkmam lazım dişimi..
Günaydın Arkadaşlar,
Hayırlı kandiller herkese....
Bugün saat 1 de bebeğimi görmeye gidicem.
güzel haberlerini bekliyoruz.. Benim de yarın akşamüstü kontrolüm var cinsiyeti belki belli olur diye ümit ediyorum içime erkek doğuyor..günaydın arkadaşlar,
hayırlı kandiller herkese....
Bugün saat 1 de bebeğimi görmeye gidicem.
güzel haberlerini bekliyoruz.. Benim de yarın akşamüstü kontrolüm var cinsiyeti belki belli olur diye ümit ediyorum içime erkek doğuyor..
Hepinizin kandili mübarek olsun bu güzel günün hürmetine rabbim tüm dualarımızı kabul etsin evlatlarımızı bize bağışlasın isteyen hak eden herkese uğraştırmadan hayırlı evlat nasip etsin. Dünki şehitlerimizin ruhları şad olsun.
İnşallah canım. Evet çok heyecanlı bir bekleyiş saatler geçmiyor. İyi olsunlerde beklicez artık napalım.Sanada hayırlı kandiller canım. Bende bu ayın 28'inde gidicem. Çabuk gelsin randevu günü sabırsızlanıyorum çok özledim minişimi. İyi haberlerle dönersin İNŞALLAH. Bu arada arkadaş hatırlatmış oldu herkesin kandili mübarek olsun.
İnşallah Ayşecim. Seninde gelmiş kontrolün. Bende çok merak ediyorum cinsiyetini ama söyler mi acaba? Birde 2 gündür sağ tarafımda hissediyorum bebeğimi eşim inanmıyor ama neyse gidince sorucam sağ tarafta mı bebek diye.güzel haberlerini bekliyoruz.. Benim de yarın akşamüstü kontrolüm var cinsiyeti belki belli olur diye ümit ediyorum içime erkek doğuyor..
Hepinizin kandili mübarek olsun bu güzel günün hürmetine rabbim tüm dualarımızı kabul etsin evlatlarımızı bize bağışlasın isteyen hak eden herkese uğraştırmadan hayırlı evlat nasip etsin. Dünki şehitlerimizin ruhları şad olsun.
İnşallah Ayşecim. Seninde gelmiş kontrolün. Bende çok merak ediyorum cinsiyetini ama söyler mi acaba? Birde 2 gündür sağ tarafımda hissediyorum bebeğimi eşim inanmıyor ama neyse gidince sorucam sağ tarafta mı bebek diye.
İnşallah Ayşecim. Seninde gelmiş kontrolün. Bende çok merak ediyorum cinsiyetini ama söyler mi acaba? Birde 2 gündür sağ tarafımda hissediyorum bebeğimi eşim inanmıyor ama neyse gidince sorucam sağ tarafta mı bebek diye.
dogru hissediyorsndur canım cunku ben nerde oldugunu anlıyorsam bebek oramdaydı hep zaten bi şişkinlik oluyor cok net belli oluyor o şişkinlik elma buyuklugunde
yaaa hiç bişey hissetmiyorum ben şu illet bulantı olmasa hamile olduğuma dair hiç bir belirti yok...
benim cinsiyeti bence belli geçen haftaki usg de ben bacaklarının arasında bir çıkıntı gördüm ama basiretim bağlandı soramadım doktora şimdi bakıyorum verdiği resimler eğer o kordonu değilse kesin erkek :))) bir de bu ikili taramada beta 50den küçükse erkek diyorlar ya benimki18 çıktı.. sevgi senin kaç çıkmıştı?
Kandılınız mubarek olsun dualarınız kabul olsun Pazartesi serklajım olacak dualarınızı eksik etmeyin kızlar korkuyorum bıraz
Bende bebışlerımın bırınde çıkıntı gördüm a bu erkek dedim doktorum kızlarda da oluyo çıkıntı dedi uterus çıkıntısı oluyormuş sanırım
Allah yardımcın olsun canım neden gerek gördüler ki?
Sağol kısalık var o yuzden gereklı ıkızde olunca daha da önlem amaçlı oluyo
Geçmiş olsun canım. Umarım hiç anlamadan atlatırsın.Kandılınız mubarek olsun dualarınız kabul olsun Pazartesi serklajım olacak dualarınızı eksik etmeyin kızlar korkuyorum bıraz
Bende bebışlerımın bırınde çıkıntı gördüm a bu erkek dedim doktorum kızlarda da oluyo çıkıntı dedi uterus çıkıntısı oluyormuş sanırım
Geçen sefer bende de olmuştu onlar zamanla geçiyor.kızlar ya sizinde ilaçlardan dolayı yumurta kistleriniz varmı. daha kontrole gitmedim ama yürürken canım yanıyor diye usg gittim yumurtalıklarımda baya kist varmış ilaçlardandır fazla uyarılmış dedi doktor
Ben cuma günü kontrole gittim bebeğiim 6,5 cm olmuş. Ense kalınlığı iyi çıktı. 2 li tarama yapıldı bu cuma alıcam. Cinsiyeti için erken dedi.
Ayşecim sen naptın kontrolün oldu mu? Belki sana söylemiştir cinsiyetini benimki bir sonrakine kaldı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?