2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

İSİM-------------SAT-----------BDT---------CİNSİYET-------İSİM------HAFTA
1)Ayse_Url-------24.04.11-----30.01.2012------??-----------??--------13
2)Ezgi0312-------04.05.11-----08.02.2012----??-----------??-----------?
3)sblnht---------11.05.11-----15.02.2012-----??-----------??----------?
4)ayyben--------02.05.11-----06.02.2012-----??-----------??----------11
5)panadol--------05.05.11-----05.02.2012-----??-----------??----------?
6)sevgi3434------30.03.11-----04.01.2012----kız-------------??---------16
7) ST-MANOLYA--04.04.11-----09.01.2012-----??------------??---------14
8)uhde---------- 02.06.11-----08.03.2012 -----??-----------??----------6
9)nileS-TS-------08.06.11-----14.03.2012-----??-----------??-----------5
10)nedenneden---10.06.11-----16.03.2012 ----??-----------??-----------?
11)thirdeyes-----21.04.11------28.01.2012-----??-----------??------- --12
12)sizofren_ev_kedisi 21.04.11--26:01.2012-----??----------??-----------13

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 2012 yılının yeni annesi olarak bende varım aranızda listeye benide eklerseniz çok sevinirim SAT 05.06.2011 BDT 11.03.2012 bugün 6+1 günlük olduk çok şükür ALLAH hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH

Canım aynen sana katılıyorum inanki hamile kaldım tadını bile çıkaramıyorum korku endişe herşey var daha öncede kayıplarım var wc gitmekten korkuyorum iyi düşünmeye çalışıyorum yinede bana sevindimmi diyorlar hamileligini öğrenince bana çok sevinmek gelmediği için kısmet nasip diyorum hep allah hepimizin yardımcısı olsun....

amin canım inanki şu ilk aylar bir geçse daha da rahatlayacam bende inş. herşey yolunda gider hepimizin sağlıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi

Arkadaşlar sizlere bir sorum olucak 6+1 günlük olduk ama benim hiçmi hiç belirtilerim yok normalmidir yoksa erkenmi daha mide bulantsı tiksinme vs... gibi şeyler hiç yok sadece sağda ve solda bazen sızlama kıpırdama gibi şeyler hissediyorum kasık ağrılarım vardı oda geçti çarşamba dr gitcem kese ve kalp atışını duymaya ama korkuyrum ben acaba dış gebelik olabilirmi cevap beklyorum lütfen...:18:

canım bende senin gibiyim pek bir belirtim yok 6+5 olduk keselerimizi gördük bende haftaya kalp atışı için gidecegim bazı kişilerde belirti olmayabiliyomuş normal yani korkma dış gebelik olmuş olsaydı ağrılardan duramazdın diye biliyorum kötü düşünme lütfen dr. git güzel haberlerle gel lütfen

moralinizi bozmak gibi olmasın ama ben de hiç belirtim yok hiç bulantım yok derken derkeeeeen 8. hafta bir başladı 13. haftamdayım hala çok fena bulantım var.. bence hiiiç belirti aramayın ben aradım sonra çok fena buldum :)))

Tatlım benim hiç belirtim olmadı. İkiz olmasına rağmen hemde. Ne bulantı ne de başka bişiy. Sadece nefes nefese kalıyodum ve tuvalete sık gidiyodum. ama bariz bi hamilelik belirtisi ben de yaşamadım. 12+5 olduk şükür bundan sonra da olur mu bilmem artık.

maşallah inş. bizdede öyle devam eder 6+5 olduk bendede sadece yorgunluk ve nefes nefese kalıyorum benimde ikiz inş.herşey yolunda gider hepimiz için...

maşallah inş. bizdede öyle devam eder 6+5 olduk bendede sadece yorgunluk ve nefes nefese kalıyorum benimde ikiz inş.herşey yolunda gider hepimiz için...

İnşallah tatlım. Benim nefes problemim de geçti çok şükür. doktor ilk 3 ay olur demişti. bünye alışana kadar devam edermiş. ama artık eskisi gibiyim çok şükür. öyle elim ayağım kesilmiyo...

Günaydın arkadaşlar nasılsınız maşallah arkadaşm inşallah hep böyle devam edersn belirtler kişiye göre değişiyor tabii bakalım biz napıcaz arkadaşlar yarın dr gitcem keseyi görmeye çok heyecanlıyım birde kaçtane oldğu belli olcak 2 tane trnsfr edildi bana kalp atışlarını siz kaç haftalıkken duydunuz acaba benim yarın 6+2 günlük olcaz duyabilirmyim lütfen cevap beklyorum..

SAğol canım dun işlem tamamlandı evimdeyim artık hep yatıcam sonu guzel olsunda ben herseyerazıyım
İnşallah canım. Güzel olucak tabi. Senin bebeklerinde herşeye daha erken hazır olucak. İçini ferah tut.

Hayırlısı olsun canım. ben 6+4 te kalp atışlarını duydum. Sende duyabilirsin belki o kadar fark yok.

maşallah canım... demek 3 ay çekecegim bende bunu olsun bakalım alışınca geçecek nasılsa ...

canım ben 6+1 günlükken gittim sadece keseyi görmüştük kalp atışları için haftayı bekliyorum inş. sen duyarsın

merhaba arkadaşlar,
bu bölümde ikili test yaptıran arkadaşlar var onlar cevaplarsa sevinirim...bu ikili testte ne yapıyorlar? kan alıp ultrasonla bakıyorlar başka birşey var mı?bi de ultrasonu göbekten mi bakıyorlar?sonuçları kaç günde veriyorlar birde? şimdiden teşekkürler :)

bu arada ben de kısmet olursa 2012 nin ilk annelerinden olacağım inşallah..hep beraber o günleri görürüz

sana da merhaba arkadaşım ben yaptırdım ikili testimi us ile bebeğin ense kalınlığını ölçüyorlar karından da ölçülebiliyor vajinal de doktoruna kalmış o kısmı, bir de kan alıp bazı hormon değerleri ile san ait yaş kilo gibi bilgiler ve ense kalınlığını bir programda birleştirip bir risk analizi yapıyorlar. sonuç hemen çıkmıyor ben ctesi yaptırdım çarşamba çıktı..
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Senın galıba ıkız ıkzlerde bu tur kan testlerı doğru sonuç vermediği için sadece ultrasonla ense ve burun ölçüllerine bakılıyor kan testi yaptırıp kafanı bulandırma 20 .haftalrdada detaylı ultrasonla bakılıyor başka bişey gerekmıyor

teşekkür ederim arkadaşlar...inşallah güzel sonuçlarla geri dönerim :) test günüm perşembe..
ALLAH hepimizin yavrularını bize bağışlasın

Sağol güzelim. inşallah hepimiz rahat bi hamilelik döneminin ardından, kavuşuruz canparelerimize...
Biz de keseleri 6 haftalıkken gördük. 8 haftalıkkken de kalp atışlarını... herkesin farklı oluyor tabi. ama acele edip, ay göremedim falan olmaktansa, bekle derim...

Tatlım senin de ikiz sanırım. doktorun daha iyi bilir tabi ama, benim de ikiz olduğundan doktorum önermedi. yani yapılır ama, riskli çıkar amniyosentez falan gerekir boştan yere kafan yorulur stres yaparsın dedi. zaten o olaylar da olana kadar, bebekler oluyor 20 haftalık falan. o zamandan sonra da bişiy varsa da Allah korusun aldırmayı ben göze alamadım. Rabbime emanetler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…