şunu anladım belkide biraz geç oldu ama sanırım bu hamilelik süresince heyecan, korku, endişe, sürekli sonrasını düşünme gibi kaygılarla geçirecegiz bu şekilde 9 ay nasıl geçecek kiii acepppp :26::26:
Canım aynen sana katılıyorum inanki hamile kaldım tadını bile çıkaramıyorum korku endişe herşey var daha öncede kayıplarım var wc gitmekten korkuyorum iyi düşünmeye çalışıyorum yinede bana sevindimmi diyorlar hamileligini öğrenince bana çok sevinmek gelmediği için kısmet nasip diyorum hep allah hepimizin yardımcısı olsun....
Merhaba arkadaşlar 2012 yılının yeni annesi olarak bende varım aranızda listeye benide eklerseniz çok sevinirim SAT 05.06.2011 BDT 11.03.2012 bugün 6+1 günlük olduk çok şükür ALLAH hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH
Arkadaşlar sizlere bir sorum olucak 6+1 günlük olduk ama benim hiçmi hiç belirtilerim yok normalmidir yoksa erkenmi daha mide bulantsı tiksinme vs... gibi şeyler hiç yok sadece sağda ve solda bazen sızlama kıpırdama gibi şeyler hissediyorum kasık ağrılarım vardı oda geçti çarşamba dr gitcem kese ve kalp atışını duymaya ama korkuyrum ben acaba dış gebelik olabilirmi cevap beklyorum lütfen...:18:
Arkadaşlar sizlere bir sorum olucak 6+1 günlük olduk ama benim hiçmi hiç belirtilerim yok normalmidir yoksa erkenmi daha mide bulantsı tiksinme vs... gibi şeyler hiç yok sadece sağda ve solda bazen sızlama kıpırdama gibi şeyler hissediyorum kasık ağrılarım vardı oda geçti çarşamba dr gitcem kese ve kalp atışını duymaya ama korkuyrum ben acaba dış gebelik olabilirmi cevap beklyorum lütfen...:18:
canım bende senin gibiyim pek bir belirtim yok 6+5 olduk keselerimizi gördük bende haftaya kalp atışı için gidecegim bazı kişilerde belirti olmayabiliyomuş normal yani korkma dış gebelik olmuş olsaydı ağrılardan duramazdın diye biliyorum kötü düşünme lütfen dr. git güzel haberlerle gel lütfen
Geçmiş olsun canım. Umarım hiç anlamadan atlatırsın.
Geçen sefer bende de olmuştu onlar zamanla geçiyor.
Tatlım benim hiç belirtim olmadı. İkiz olmasına rağmen hemde. Ne bulantı ne de başka bişiy. Sadece nefes nefese kalıyodum ve tuvalete sık gidiyodum. ama bariz bi hamilelik belirtisi ben de yaşamadım. 12+5 olduk şükürbundan sonra da olur mu bilmem artık.
maşallah inş. bizdede öyle devam eder 6+5 olduk bendede sadece yorgunluk ve nefes nefese kalıyorum benimde ikiz inş.herşey yolunda gider hepimiz için...
Tatlım benim hiç belirtim olmadı. İkiz olmasına rağmen hemde. Ne bulantı ne de başka bişiy. Sadece nefes nefese kalıyodum ve tuvalete sık gidiyodum. ama bariz bi hamilelik belirtisi ben de yaşamadım. 12+5 olduk şükürbundan sonra da olur mu bilmem artık.
İnşallah canım. Güzel olucak tabi. Senin bebeklerinde herşeye daha erken hazır olucak. İçini ferah tut.SAğol canım dun işlem tamamlandı evimdeyim artık hep yatıcam sonu guzel olsunda ben herseyerazıyım
Hayırlısı olsun canım. ben 6+4 te kalp atışlarını duydum. Sende duyabilirsin belki o kadar fark yok.Günaydın arkadaşlar nasılsınız maşallah arkadaşm inşallah hep böyle devam edersn belirtler kişiye göre değişiyor tabii bakalım biz napıcaz arkadaşlar yarın dr gitcem keseyi görmeye çok heyecanlıyım birde kaçtane oldğu belli olcak 2 tane trnsfr edildi bana kalp atışlarını siz kaç haftalıkken duydunuz acaba benim yarın 6+2 günlük olcaz duyabilirmyim lütfen cevap beklyorum..
İnşallah canım. Güzel olucak tabi. Senin bebeklerinde herşeye daha erken hazır olucak. İçini ferah tut.
Hayırlısı olsun canım. ben 6+4 te kalp atışlarını duydum. Sende duyabilirsin belki o kadar fark yok.
maşallah canım... demek 3 ay çekecegim bende bunu olsun bakalım alışınca geçecek nasılsa ...İnşallah tatlım. Benim nefes problemim de geçti çok şükür. doktor ilk 3 ay olur demişti. bünye alışana kadar devam edermiş. ama artık eskisi gibiyim çok şükür. öyle elim ayağım kesilmiyo...
Günaydın arkadaşlar nasılsınız maşallah arkadaşm inşallah hep böyle devam edersn belirtler kişiye göre değişiyor tabii bakalım biz napıcaz arkadaşlar yarın dr gitcem keseyi görmeye çok heyecanlıyım birde kaçtane oldğu belli olcak 2 tane trnsfr edildi bana kalp atışlarını siz kaç haftalıkken duydunuz acaba benim yarın 6+2 günlük olcaz duyabilirmyim lütfen cevap beklyorum..
merhaba arkadaşlar,
bu bölümde ikili test yaptıran arkadaşlar var onlar cevaplarsa sevinirim...bu ikili testte ne yapıyorlar? kan alıp ultrasonla bakıyorlar başka birşey var mı?bi de ultrasonu göbekten mi bakıyorlar?sonuçları kaç günde veriyorlar birde? şimdiden teşekkürler :)
bu arada ben de kısmet olursa 2012 nin ilk annelerinden olacağım inşallah..hep beraber o günleri görürüz
merhaba arkadaşlar,
bu bölümde ikili test yaptıran arkadaşlar var onlar cevaplarsa sevinirim...bu ikili testte ne yapıyorlar? kan alıp ultrasonla bakıyorlar başka birşey var mı?bi de ultrasonu göbekten mi bakıyorlar?sonuçları kaç günde veriyorlar birde? şimdiden teşekkürler :)
bu arada ben de kısmet olursa 2012 nin ilk annelerinden olacağım inşallah..hep beraber o günleri görürüz
Günaydın arkadaşlar nasılsınız maşallah arkadaşm inşallah hep böyle devam edersn belirtler kişiye göre değişiyor tabii bakalım biz napıcaz arkadaşlar yarın dr gitcem keseyi görmeye çok heyecanlıyım birde kaçtane oldğu belli olcak 2 tane trnsfr edildi bana kalp atışlarını siz kaç haftalıkken duydunuz acaba benim yarın 6+2 günlük olcaz duyabilirmyim lütfen cevap beklyorum..
merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?