2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH cümlemizinkinide. İyi akşamlar arkadaşlar yarın görüşmek üzere....

Tatlım senin de ikiz sanırım. doktorun daha iyi bilir tabi ama, benim de ikiz olduğundan doktorum önermedi. yani yapılır ama, riskli çıkar amniyosentez falan gerekir boştan yere kafan yorulur stres yaparsın dedi. zaten o olaylar da olana kadar, bebekler oluyor 20 haftalık falan. o zamandan sonra da bişiy varsa da Allah korusun aldırmayı ben göze alamadım. Rabbime emanetler...[/QUOTE]

doktorum bana bişey demedi..ben buradan okuduklarımla sonuçların yanıltıcı olduğunu öğrendim...ense kalınlığı ve burun kemiği için gidiyorum aslında...kanla ilgili sonucu değerlendirmeye almayı düşünmüyorum...boşuna strese gerek yok...bu yavrularımıza kolay kavuşmadık..hepsi Allaha emanet..benim içim rahat..sadece ultrasonda onları görmek istiyorum....imkanım olsa eve alacam o aleti hergün bakacam :)

günaydın taze anneler nasılsınız bakalım bugün

Sanada günaydın. Pek iyi değilim sen nasılsın? Sabahları servisi beklerken çok ayakta kalmaya başladım canım sıkkın biraz ona. 10-15 dakika yürüyorum servise biniyordum ama şimdi serviste ne hikmetse rötar yapıyor 10-15 dakikada onu bekliyorum ondan sonrada yarım saatlik yolculuk süresince belimin ağrısı işe vardığımda bile geçmemiş oluyor, kasıklarımda aşağı baskı batmalar oluyor. Benim rahimde kanlanma vardı o yüzden düşük olmasın diye proluton depot ampül kullanıyorum haftada bir çok fazlada ayakta kalmamam gerekiyor böyle oluncada canım sıkılıyor. ALLAH'ım korusun minişlerimizi İNŞALLAH.

Kızlar sizin de sinirleriniz bozuk mu benim haftalardır canım burnumda doktor 3 aydan sonra geçer dedi ama geçmedi henüz.. sabah yine kocamı fırçaladım küsüz şimdi ((

Kızlar sizin de sinirleriniz bozuk mu benim haftalardır canım burnumda doktor 3 aydan sonra geçer dedi ama geçmedi henüz.. sabah yine kocamı fırçaladım küsüz şimdi ((

Ben de öyleyim canım. bilir misin ısırgan otu vardır hani. dokunanı yakar :) ayyynı öyleyim bu sıralar. Eşim yaklaştıkça iteleyip duruyorum adamı. Akşam sesim de yükselmiş farkında diilim. bana diyor; şşştttt çocukların yanında napıyosuun? :))) Valla böyle böyle napıcaz du bakalım?

uff sanırdım ki hamile kalınca hep çok mutlu hissederim hiç surat asmam ama salak gibi kendimi mutsuz hissediyorum. Rabbimden utanıyorum bu şükürsüz halim yüzünden. inşallah geçer biran önce..

malesef benimde geçmiyor arkadaşlar sürekli bağırıyorum eşime sanki birşeyin hıncını alırmış gibi bazende üzülüyorum ve onu ne kadar çok sevdiğimi hissediyorum şimdide herşeye ağlıyorum memleketten kardeşim gelmişti yanımdaydı adapazarındaki kardeşimin yanına gitti oradanda memlekete gidecekler malum ben bu sene gidemiycem yattığı odaya giriyorum ağlıyorum işten gelince kapıyı açmıyor ağlıyorum v.s. hep ağlayasım var canım sıkkın çalışmak istemiyorum ve şu andada ağlıyorum ağlamak istemiyorum ama elimde değil ne yapıcam akıl verin bana

ah be güzelim kelin ilacı olsa kafasına sürermiş geçen ctesi hastanede kan alamadılar elim acıdı bütün hastaneyi birbirine kattım ağlama krizine girdim.. insanlara öyle kötü davranıyorum ki Rabbim affetsin eğer memur olmasam kovarlardı işten.. 2 gündür de lekelenmem var ne izin alabiliyorum ne rapor düşündükçe delirecek gibi oluyorum.. işler masamda bekliyor elimi bile sürmüyorum ben..

bugün duygusal patlama yaşıyoruz anlaşılan hanımlar şöyle silkelenin biraz da olsa kendinize gelin haklısınız bendede çok fazla var sinir ama kendimi yatıştırmak için elimden geleni yapıyorum sonra geçiyor hadi sizlerde farklı birşeylerle uğraşın bebişlerinizide üzmeyin kendinizle birlikte şekerler..

fena sayılmam bende iş güç uğraşıyoruz bakalım canım, sen servis şoförüyle konuşsana bu durumu anlat rahatsız oldugunu fazla bekletmesin seni bebiş oluncaya kadar bir şekilde idare etsinler canım insanlık ölmüşmü ???

konuşmam birşeyi değiştirmezki diyorum 10 geçe gideyim servis yerine 15 geçe servis geliyor ama rötarlı geldiği için öyle yine eskisi gibi geleceği tutarsa bu seferde servisi kaçırırım düşün düşün kafayı yiyicem takıntılı biri oldum çıktımama iş yerindeki yetkililerle konuşucam bu konuyu artık

Son düzenleme:

konuş bencede ona göre ayarlama yapsınlar canım olmaz böyle

ah canım geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni benimde 12. haftada olmuştu lekelenmem ama geçti çok şükür seninde geçer İNŞALLAH içini ferah tut geçiyorda sadece bizi korkutuyor bu minişler hayırlısıyla sağlıklısıyla bir gelsinler bende onlara yapacağımı biliyorum öpücükle boğucam... İNŞALLAH ALLAHIM İNŞALLAH. bu arada ben biraz daha iyiyim en azından ağlamıyorum. :26:

ayy biz bu gidişle öpmeye bile kıyamayız yeter ki kötü bir süprizle karşılaşmadan sağlıkla doğuralım da :))

:18: Arkadaşlar merhaba nasılsnız ben hiç iyi değilim sanırım sabah doktora gittim keseyi görmeye gördük ama kalp atışını duyamadık dr haftaya çağırdı ozaman duyablirmyiz acaba çok korkyorum :18: siz kaç haftalıkken duydnuz biz bugün 6+1 günlük olduk lütfen cevap beklyorum :18:

canım bende 6+1 günlükken gitmiştim duyamadım kalp atışlarını bende haftaya gidecegim Allah izin verirse kişiden kişiye değişiyomuş canım

canım bende 6+1 günlükken gitmiştim duyamadım kalp atışlarını bende haftaya gidecegim Allah izin verirse kişiden kişiye değişiyomuş canım

Soğol canım yaa içimi rahatlattın inşallah haftaya beraber duyarız çok korkyo insan bir sorunmu var acaba diye cevabın için tşkler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…