2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

ayy çok duygulandım şimdi benim bebişlerimde böyle yapacaklar sanırım Allahım sağ salim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin işn..

amin canım çok üzüldüm nasıl anladın neler hisstettin bende çok korkuyorum Allah yardımcın olsun

amin...ikili test için gitmiştik...orada söylediler...kalbi durmuş diğeri iyiydi maşallah...ama şimdi içime korku girdi...rahat olmaya çalışıyorum diğerine bişey olacak diyede korkuyorum....nasıl geçecek bugünler hayırlısıyla doğuma kadar bilmiyorum
buarada kalbi duran minnoşumu almadılar müdahele etmeyeceklermiş...gitgide kendi kendine küçülecekmiş..anneye bebeğe zararı olmaz dedi doktorlar..

Geçmiş olsun canım ALLAH daha kötülerinden saklasın seninle olana sağlıklı uzun ömür sanada hayırlı doğumlar nasip eylesin İNŞALLAH cümlemizede.

az önce bir link yollamıştım ama reklama girebilir diye sildim korktum açıkçası amacım reklam yapmak değildi sadece paylaşmaktı ama.

Son düzenleme:
hala atlamadı ya. atlamış pardon.

KIZLAR NASILSINIZ BENIM BULANTILAR AZALDI SADECE SABAHLARI OLUYOR 9.HAftam bitti pazartesi minişimi görmeye gidecem son günlerde hiç bir şey hissedemiyorum ve korkuyorum inşallah bebeğim sağlıkla içimde büyümüştür ağustosun 5.de ikili testim var dualarınızı bekliyorum a.e.o

oh ne güzel benim bu hafta azaldı yani 16 hafta sürdü ama bendede başlarda olmadı sonradan oldu çıkartıyordum birde hiç bir şey olmaz ALLAH'ın izni ile korkma her zaman birşey hissetmiyorsunki tarama testinde temiz çıkar İNŞALLAH hadi git gel bakalım minişlerin nasılmış

Sabah ilk işim usg ye girmek oldu. Kalp atışlarını gördük ama daha çok küçük bebeğim.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Olmayanların göbüşünüde tez zamanda hayırlısıyla doldursun inşallah....

çok sevindim canım ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH cümlemizinkinide bende hep dua ediyorum olmayanlar için malum 10 senede ben bekledim bu sevinçli haber için çok iyi anlıyorum onları. ALLAH'ım tüm isteyen herkese verisn İNŞALLAH hayırlısıyla sağlıklısıyla. bende perşembe gidicem ALLAH'ın izni ile gösterirse cinsiyetinide öğrenicez artık kısmet. bende çok özledim minişimi sabızrsızlanıyorum ne zamandır şafak sayıyorum askerler gibi ALLAH'ım nazarlardan korusun cümlemizinkini de.

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım güzel bir hafta olsun hepimiz için inş...

c.tesi günü dr. gittim bebişlerimin kalp atışlarını duydum kızlar çok güzel tarifi imkansız bir duyguymuş bu Allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inş...

AMİN canım. çok sevindim senin adına evet tarif edilemez bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…