Yiyorum midem bulanıyor, yemiyorum midem bulanıyor napıcam ben ya ölüyorum
Yiyorum midem bulanıyor, yemiyorum midem bulanıyor napıcam ben ya ölüyorum
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalımmm
sanada günaydın ben iyiyim sen nasılsın
2012 yılının cici anneleri nasıllar bakayım ben çok sık giremiyorum midem hala kötü agzımın hiç tadı yok bol su içmek gerekiyor biliyorum sudan bile midem bulanıyor 12 ci haftamdayım p.tesi kontrolum var son kez gidecegim merkezede bu haftaya kadar bütün olumsumsuzlukları yaşadım allahım kötü şeylerden korusun sağlıklı bir şekilde kucagımıza almak nasip etsin sevgiyle kalın
Ayşe url canım cinsiyetin belli oldum...
2012 yılının cici anneleri nasıllar bakayım ben çok sık giremiyorum midem hala kötü agzımın hiç tadı yok bol su içmek gerekiyor biliyorum sudan bile midem bulanıyor 12 ci haftamdayım p.tesi kontrolum var son kez gidecegim merkezede bu haftaya kadar bütün olumsumsuzlukları yaşadım allahım kötü şeylerden korusun sağlıklı bir şekilde kucagımıza almak nasip etsin sevgiyle kalın
Ayşe url canım cinsiyetin belli oldum...
Ah kıyamam sana çok iyi anlıyorum seni bende aynı dertten müzdaribim canım ya çok kötü birşey ve ben gün içinde çok fazla su içen biriyim kendimi kısıtlıyorum içmemek içinde zor tutuyorum ama ne yapiyim suyu çok kaçırırsam hemen midem bulanıyor ve çıkarıyorum. AMİN canım hiç kötüyüde aklına getirme herşey iyi olcak ALLAH'ın izni ile cümlemizinkide İNŞALLAH.
ah canım maalesef ben de tam artık geçti galiba derken yeniden yeniden çıkartıp duruyorum hala geçmedi bulantım Allahtan su içebiliyorum bol bol..
cinsiyet ctesi acilen gittim hafif kanamam vardı kıza benziyor dedi ama asıl perşembe sabahtan kontrolüm var belki bu sefer net gözükür..
Kız erkek sağlıklı olsunlarda tek isteğimiz bu kaç haftalık oldun sen ama 13 haftada falan doktorlar tahmin edebiliyorlar bazıları nette konuşabiliyor
Hala Umutamı gidiyorsun sende..
doğru söylüyorsun fark etmez. benim 13+2 bugün perşembe belki belli olur..
Aramızda çok yokmuş seninle ..
Günaydın arkadaşlar,
Bende yarın kontrole gidiyorum. Bakırköy Acıbadem Özlem Pata ilk olucak. yani 2 doktorum olacak birde Tekirdağda. Bebeğini hissetmeye başlayan var mı acaba? Ben galiba hissediyorum ama tamda adını koyamıyorum.
kızlar pazartesi kontrolüm vardı Allah ıma şükür herşey iyiymiş bebeğim büyümüş herşey şimdilik iyi inşallah böle devam eder 5 ağustos tekrar gidecem ben 10 günde bir gidiyorum zor olduğu için işi sıkı tutmak lazım Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin amin....
senin ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?