2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

Yiyorum midem bulanıyor, yemiyorum midem bulanıyor napıcam ben ya ölüyorum

:))) patates haşlayacaksııın, çubuk kraker yiyeceksiiiin, leblebi yiyeceksiiin ve de bu bulantılar gebeliğinin sağlıklı devam ettiğini gösterdiği için şükredeceksin.. benim bugün 14. haftam başladı bulantım sürüyor maalesef ama eskisi kadar kötü değil, 8. hafta her yediğimi çıkarttım ( 8-10 arası felaketti..

2012 yılının cici anneleri nasıllar bakayım ben çok sık giremiyorum midem hala kötü agzımın hiç tadı yok bol su içmek gerekiyor biliyorum sudan bile midem bulanıyor 12 ci haftamdayım p.tesi kontrolum var son kez gidecegim merkezede bu haftaya kadar bütün olumsumsuzlukları yaşadım allahım kötü şeylerden korusun sağlıklı bir şekilde kucagımıza almak nasip etsin sevgiyle kalın

Ayşe url canım cinsiyetin belli oldum...

Ah kıyamam sana çok iyi anlıyorum seni bende aynı dertten müzdaribim canım ya çok kötü birşey ve ben gün içinde çok fazla su içen biriyim kendimi kısıtlıyorum içmemek içinde zor tutuyorum ama ne yapiyim suyu çok kaçırırsam hemen midem bulanıyor ve çıkarıyorum. AMİN canım hiç kötüyüde aklına getirme herşey iyi olcak ALLAH'ın izni ile cümlemizinkide İNŞALLAH.

ah canım maalesef ben de tam artık geçti galiba derken yeniden yeniden çıkartıp duruyorum hala geçmedi bulantım Allahtan su içebiliyorum bol bol..
cinsiyet ctesi acilen gittim hafif kanamam vardı kıza benziyor dedi ama asıl perşembe sabahtan kontrolüm var belki bu sefer net gözükür..

Ne güzel sen en azından su içebiliyormuşsun allahtan iştahta yok bebek nasıl beslenecek bilmiyorum:))

Kız erkek sağlıklı olsunlarda tek isteğimiz bu kaç haftalık oldun sen ama 13 haftada falan doktorlar tahmin edebiliyorlar bazıları nette konuşabiliyor
Hala Umutamı gidiyorsun sende..

Kız erkek sağlıklı olsunlarda tek isteğimiz bu kaç haftalık oldun sen ama 13 haftada falan doktorlar tahmin edebiliyorlar bazıları nette konuşabiliyor
Hala Umutamı gidiyorsun sende..

doğru söylüyorsun fark etmez. benim 13+2 bugün perşembe belki belli olur..

Günaydın arkadaşlar,
Bende yarın kontrole gidiyorum. Bakırköy Acıbadem Özlem Pata ilk olucak. yani 2 doktorum olacak birde Tekirdağda. Bebeğini hissetmeye başlayan var mı acaba? Ben galiba hissediyorum ama tamda adını koyamıyorum.

sanada günaydın canım benimde yarın kontrolüm gösterirse cinsiyetini öğrenicez İNŞALLAH merkeze gitmeye devam ediyorum ama bende ikinci bir doktor edinmek zorundayım malum doğuma kadar geç kalmadan doğumumu yaptıracak başka bir doktora daha gitmem gerekiyor bende hissediyorum galiba ama öyle tekme atar gibi değil kuşun kanat çırpması gibi bazende özellikle bu aralar gerneştiğinde yerine sığamıyor sanki öyle hissediyorum İNŞALLAH cümlemizde hem tekmelerini hissederiz hemde kucağımıza aldığımızda ağlamalarını duyarız AMİN iyi haberlerinle dönersin İNŞALLAH ben yarın bütün gün olmam iş yerinden yazıyorum öbür gün yazarım artık hayırlısıyla.

kızlar pazartesi kontrolüm vardı Allah ıma şükür herşey iyiymiş bebeğim büyümüş herşey şimdilik iyi inşallah böle devam eder 5 ağustos tekrar gidecem ben 10 günde bir gidiyorum zor olduğu için işi sıkı tutmak lazım Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin amin....

çok şükür gözün aydın hp böyle devam etsin inşallah.. valla sen 10 gün iyi dayanıyorsun ben haftada bir gidiyorum daha da olsa giderim

Öncelikle herkese merhaba.Hepinizin bebekleri hayırlı olsun.Sağlıkla kucağınımıza almamız nasip olsun şnşallah.Benim bi sıkıntım var.kafam çok takılıyor.Şuan 7 haftalık hamileyim.clexane iğne kullanıyoruz ya bazılarımız tüp bebekten önce,bende onu hala kullanmaya devam ediyorum.Gürgan Clinicte yaptırdım ben tüp bebeği.Benim kan değerlerimden biri yüksek çıktı.antikardiyolipin igm olan.Ankaradaki hemşirelerden biri 12. haftaya kadar iğneyi kullanacasın dedi,başka bigün diğeri 9 ay kullanacaksın dedi.Şimdiki dr.umda Ankaradan zaten sana ne kadar kullanacağını söylerler dedi.Hemşireyle son konuşmamda da bana ,ordaki dr.unuz karar verecek ne kadar kullanacağınızı dedi.Yani tüp bebek yapan karar veremeyecek,şuan kontrollermi yapan dr kullan veya kullanma diyecekmiş.Hiçbir şey anlamadım valla.Yok kan akımına bakacakmışta ona göre karar verecekmiş.Zaten iğneyi kullanırken herşey normal görünecek.Bana yardım edebilecek biri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…