benim cuma günü 12 hafta bitiyor şuan raporluyum kanamam oldu çok korktum yatıyorum iğneye başladım sıcaklarda tetikliyormuş çok zormuş malesef...
Öncelikle herkese merhaba.Hepinizin bebekleri hayırlı olsun.Sağlıkla kucağınımıza almamız nasip olsun şnşallah.Benim bi sıkıntım var.kafam çok takılıyor.Şuan 7 haftalık hamileyim.clexane iğne kullanıyoruz ya bazılarımız tüp bebekten önce,bende onu hala kullanmaya devam ediyorum.Gürgan Clinicte yaptırdım ben tüp bebeği.Benim kan değerlerimden biri yüksek çıktı.antikardiyolipin igm olan.Ankaradaki hemşirelerden biri 12. haftaya kadar iğneyi kullanacasın dedi,başka bigün diğeri 9 ay kullanacaksın dedi.Şimdiki dr.umda Ankaradan zaten sana ne kadar kullanacağını söylerler dedi.Hemşireyle son konuşmamda da bana ,ordaki dr.unuz karar verecek ne kadar kullanacağınızı dedi.Yani tüp bebek yapan karar veremeyecek,şuan kontrollermi yapan dr kullan veya kullanma diyecekmiş.Hiçbir şey anlamadım valla.Yok kan akımına bakacakmışta ona göre karar verecekmiş.Zaten iğneyi kullanırken herşey normal görünecek.Bana yardım edebilecek biri var mı?
sanada günaydın canım benimde yarın kontrolüm gösterirse cinsiyetini öğrenicez İNŞALLAH merkeze gitmeye devam ediyorum ama bende ikinci bir doktor edinmek zorundayım malum doğuma kadar geç kalmadan doğumumu yaptıracak başka bir doktora daha gitmem gerekiyor bende hissediyorum galiba ama öyle tekme atar gibi değil kuşun kanat çırpması gibi bazende özellikle bu aralar gerneştiğinde yerine sığamıyor sanki öyle hissediyorum İNŞALLAH cümlemizde hem tekmelerini hissederiz hemde kucağımıza aldığımızda ağlamalarını duyarız AMİNiyi haberlerinle dönersin İNŞALLAH ben yarın bütün gün olmam iş yerinden yazıyorum öbür gün yazarım artık hayırlısıyla.
Nilescim ben clexane ohss olmuştum o zaman vermişlerdi yani anlamadım. Ama doktorun bilir zamanını tabiki endişelenme.Öncelikle herkese merhaba.Hepinizin bebekleri hayırlı olsun.Sağlıkla kucağınımıza almamız nasip olsun şnşallah.Benim bi sıkıntım var.kafam çok takılıyor.Şuan 7 haftalık hamileyim.clexane iğne kullanıyoruz ya bazılarımız tüp bebekten önce,bende onu hala kullanmaya devam ediyorum.Gürgan Clinicte yaptırdım ben tüp bebeği.Benim kan değerlerimden biri yüksek çıktı.antikardiyolipin igm olan.Ankaradaki hemşirelerden biri 12. haftaya kadar iğneyi kullanacasın dedi,başka bigün diğeri 9 ay kullanacaksın dedi.Şimdiki dr.umda Ankaradan zaten sana ne kadar kullanacağını söylerler dedi.Hemşireyle son konuşmamda da bana ,ordaki dr.unuz karar verecek ne kadar kullanacağınızı dedi.Yani tüp bebek yapan karar veremeyecek,şuan kontrollermi yapan dr kullan veya kullanma diyecekmiş.Hiçbir şey anlamadım valla.Yok kan akımına bakacakmışta ona göre karar verecekmiş.Zaten iğneyi kullanırken herşey normal görünecek.Bana yardım edebilecek biri var mı?
Ay ay ay aaaayy benim kızım olacakmııııış doktor %90 dedi :)))))
geçmiş olsun canım geçen hafta benim de oldu kanamam bak şükür bugün maaşallahı vardı nazlı kızımınEndişelenme ben rapor bile alamadım hep ayaktaydım işteydim allahın izniyle bişeycik olmaz..
Dün doktordaydık bebeğimizi gördük şükür. Çok güzeldi Doktor kesin olmamakla birlikte erkek olduğunu söyledi. 100 gr olmuş bebeğim. O kadar tatlı ki hareketleri saatlerce izleyebilirim.
Manolyacım ben öğrendim kesin değil ama büyük bir ihtimal erkekmiş. Doktorum çok iyi biri burdada doktorum olduğunu söyledim. Ben daha önce preklemsi olduğum için benimle olan ilgisi gerçekten farklı. Kilo almamam lazım kendimdeki değişiklikleri takip etmem gerekiyor. İnşallah sende öğrenirsin bebeğinin cinsiyetini. Sağlıklı olsunlarda sadece merak işte. Bende öyle hissediyorum çok inceden bir bağırsak hareketi gibi. Seninde güzel haberlerini bekliyorum canım.
Tebrik ederim ayşecim. Ben dün seyretmeye doyamadım çok güzeldi sürekli hareket ediyor. Rüya gibiydi.
Öncelikle herkese merhaba.Hepinizin bebekleri hayırlı olsun.Sağlıkla kucağınımıza almamız nasip olsun şnşallah.Benim bi sıkıntım var.kafam çok takılıyor.Şuan 7 haftalık hamileyim.clexane iğne kullanıyoruz ya bazılarımız tüp bebekten önce,bende onu hala kullanmaya devam ediyorum.Gürgan Clinicte yaptırdım ben tüp bebeği.Benim kan değerlerimden biri yüksek çıktı.antikardiyolipin igm olan.Ankaradaki hemşirelerden biri 12. haftaya kadar iğneyi kullanacasın dedi,başka bigün diğeri 9 ay kullanacaksın dedi.Şimdiki dr.umda Ankaradan zaten sana ne kadar kullanacağını söylerler dedi.Hemşireyle son konuşmamda da bana ,ordaki dr.unuz karar verecek ne kadar kullanacağınızı dedi.Yani tüp bebek yapan karar veremeyecek,şuan kontrollermi yapan dr kullan veya kullanma diyecekmiş.Hiçbir şey anlamadım valla.Yok kan akımına bakacakmışta ona göre karar verecekmiş.Zaten iğneyi kullanırken herşey normal görünecek.Bana yardım edebilecek biri var mı?
Bana hiç kan vereceksin fln demediler.Direk 12. haftada bırakacaksın diyorlar.Bende bırakınca bişey olur diye korkuyorum.Olmazsa ay sonunda 12. hafta olacak Ankaraya gidebilirim.En azından tüp bebeği yapan yer bakar.OFF bunaldım ya benii tatmin etseler cvplarıyla bir problem olmayacak ama yok.bende merkezle görüştüm her hafta kan verip aptt değerime bakılıyor ona göre ilaç dozu ayarlanıyor şuan değerlerim hep normal çıkıyor biraz üst seviyelere geldimi ilaç kesilecekmiş ne zaman olduğu belli değil 9 ay kullanan da varmış 6 7 aylıkken bırakanda ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın
bende merkezle görüştüm her hafta kan verip aptt değerime bakılıyor ona göre ilaç dozu ayarlanıyor şuan değerlerim hep normal çıkıyor biraz üst seviyelere geldimi ilaç kesilecekmiş ne zaman olduğu belli değil 9 ay kullanan da varmış 6 7 aylıkken bırakanda ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın
bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.ben 9 ay kullanıcam.kan pıhtılaşması var.bende dozu ne düzeyde yeterli diye düşünüyorum.aptt dediğin test nedir.ney ölçülüyor.doktor 16.haftadan sonra günde 2ye çıkartırız dedi ama testten bahsetmedi.
Bana hiç kan vereceksin fln demediler.Direk 12. haftada bırakacaksın diyorlar.Bende bırakınca bişey olur diye korkuyorum.Olmazsa ay sonunda 12. hafta olacak Ankaraya gidebilirim.En azından tüp bebeği yapan yer bakar.OFF bunaldım ya benii tatmin etseler cvplarıyla bir problem olmayacak ama yok.
bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.ben 9 ay kullanıcam.kan pıhtılaşması var.bende dozu ne düzeyde yeterli diye düşünüyorum.aptt dediğin test nedir.ney ölçülüyor.doktor 16.haftadan sonra günde 2ye çıkartırız dedi ama testten bahsetmedi.
benım tüp bebk merkezim ankalıfe orada ümmünoloji uzmanı var ve herhafta pıhtılaşma zamanına bakıp ona göre ilaçın dozunu ayarlıyor ezbere bir şey yapmıyorlar o yüzden onlara güveniyorum bana 8. aya kadar kullanma kararı çıktı .sen nerede yaptırdın ilgileri nasıl arıyorlarmı seni?
Manolyacım ben öğrendim kesin değil ama büyük bir ihtimal erkekmiş. Doktorum çok iyi biri burdada doktorum olduğunu söyledim. Ben daha önce preklemsi olduğum için benimle olan ilgisi gerçekten farklı. Kilo almamam lazım kendimdeki değişiklikleri takip etmem gerekiyor. İnşallah sende öğrenirsin bebeğinin cinsiyetini. Sağlıklı olsunlarda sadece merak işte. Bende öyle hissediyorum çok inceden bir bağırsak hareketi gibi. Seninde güzel haberlerini bekliyorum canım.
Günaydın ben geldim arkadaşlar benim minişimde kız olacakmış ALLAH'n izni ile sağlığı sıhhatide yerinde çok şükür apachi oynadı yavrum bize el kol hareketleriyle ayşecim senide tebrik ederim canım ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH cümlemizinkinide ayşecim listeye eklermisin canım cinsiyetimizi senin ne güzel isimler hazır biz daha karar veremedik karar verdiğimizde söylerim.thirdeyes senide tebrik ederim canım ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH.
Günaydın ben geldim arkadaşlar benim minişimde kız olacakmış ALLAH'n izni ile sağlığı sıhhatide yerinde çok şükür apachi oynadı yavrum bize el kol hareketleriyle ayşecim senide tebrik ederim canım ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH cümlemizinkinide ayşecim listeye eklermisin canım cinsiyetimizi senin ne güzel isimler hazır biz daha karar veremedik karar verdiğimizde söylerim.thirdeyes senide tebrik ederim canım ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH.
Ben Ankarada Gürgan Clinicte yaptırdım.genelde ben arıyorum ama drla konuşmuyoruz hiç.Hemşirelerle muhattap oluyoruz.Dün aradım 8. haftamdı.Estrofemle progestanı kes dediler.Clexane İğne için Hemşire Dr.a sormuş.Şuanda muayene olduğu dr karar verecek demiş ne yapması gerektiğine.Kan fln aldırmak gerekiyomu bunun için dedim,yok dedi.9 unda burda gidicem dr.a anlatıcam ona durumu bakalım ne dicek.hala bişe anlamadım,sana yaplan kontrol daha mantıklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?