2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

Ay ay ay aaaayy benim kızım olacakmııııış doktor %90 dedi :)))))

benim cuma günü 12 hafta bitiyor şuan raporluyum kanamam oldu çok korktum yatıyorum iğneye başladım sıcaklarda tetikliyormuş çok zormuş malesef...

geçmiş olsun canım geçen hafta benim de oldu kanamam bak şükür bugün maaşallahı vardı nazlı kızımın Endişelenme ben rapor bile alamadım hep ayaktaydım işteydim allahın izniyle bişeycik olmaz..

bende aynı iğneyi kullanıyorum canım merkezimdeki dr. sordum 4,5 ay kullanmam gerektiğini daha sonra dahiliye dr. gidip kan testi yaptırmamı ve dahiliyedeki doktorla kendisini görüştürmemi ona görede devam mı yoksa bırakmammı gerektiğini söyleyecek bende 4,5 ayın dolmasını bekliyorum canım inş. yardımcı olmuşumdur... bence iğnenin etkisi haricinde başka değerlere bakacaklardır ona göre karar vereceklerdir yoksa dediğin gibi iğneyi kullandığımız sürece normal görünecek değerler bakalım sonuç ne olacak görecegiz..

Dün doktordaydık bebeğimizi gördük şükür. Çok güzeldi Doktor kesin olmamakla birlikte erkek olduğunu söyledi. 100 gr olmuş bebeğim. O kadar tatlı ki hareketleri saatlerce izleyebilirim.

Manolyacım ben öğrendim kesin değil ama büyük bir ihtimal erkekmiş. Doktorum çok iyi biri burdada doktorum olduğunu söyledim. Ben daha önce preklemsi olduğum için benimle olan ilgisi gerçekten farklı. Kilo almamam lazım kendimdeki değişiklikleri takip etmem gerekiyor. İnşallah sende öğrenirsin bebeğinin cinsiyetini. Sağlıklı olsunlarda sadece merak işte. Bende öyle hissediyorum çok inceden bir bağırsak hareketi gibi. Seninde güzel haberlerini bekliyorum canım.

Nilescim ben clexane ohss olmuştum o zaman vermişlerdi yani anlamadım. Ama doktorun bilir zamanını tabiki endişelenme.

Tebrik ederim ayşecim. Ben dün seyretmeye doyamadım çok güzeldi sürekli hareket ediyor. Rüya gibiydi.

Manolyacım ben öğrendim kesin değil ama büyük bir ihtimal erkekmiş. Doktorum çok iyi biri burdada doktorum olduğunu söyledim. Ben daha önce preklemsi olduğum için benimle olan ilgisi gerçekten farklı. Kilo almamam lazım kendimdeki değişiklikleri takip etmem gerekiyor. İnşallah sende öğrenirsin bebeğinin cinsiyetini. Sağlıklı olsunlarda sadece merak işte. Bende öyle hissediyorum çok inceden bir bağırsak hareketi gibi. Seninde güzel haberlerini bekliyorum canım.

Günaydın ben geldim arkadaşlar benim minişimde kız olacakmış ALLAH'n izni ile sağlığı sıhhatide yerinde çok şükür apachi oynadı yavrum bize el kol hareketleriyle ayşecim senide tebrik ederim canım ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH cümlemizinkinide ayşecim listeye eklermisin canım cinsiyetimizi senin ne güzel isimler hazır biz daha karar veremedik karar verdiğimizde söylerim. thirdeyes senide tebrik ederim canım ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH.

Son düzenleme:

dün sakindi benim bebeğim yavaş hareket ediyordu ama bir önceki gidişimde deli gibi taklalar attı durdu hatta eşim bu kadar hızlı dönmesin bişey olacak diyip durdu :)) ama haklısın ultrasonda bile olsa insan bakmaya doyamıyor.. o verdikleri kara bulanık resimler b,le ne güzel bakıp bakıp oturuyorum..

bende merkezle görüştüm her hafta kan verip aptt değerime bakılıyor ona göre ilaç dozu ayarlanıyor şuan değerlerim hep normal çıkıyor biraz üst seviyelere geldimi ilaç kesilecekmiş ne zaman olduğu belli değil 9 ay kullanan da varmış 6 7 aylıkken bırakanda ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bana hiç kan vereceksin fln demediler.Direk 12. haftada bırakacaksın diyorlar.Bende bırakınca bişey olur diye korkuyorum.Olmazsa ay sonunda 12. hafta olacak Ankaraya gidebilirim.En azından tüp bebeği yapan yer bakar.OFF bunaldım ya benii tatmin etseler cvplarıyla bir problem olmayacak ama yok.

bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.ben 9 ay kullanıcam.kan pıhtılaşması var.bende dozu ne düzeyde yeterli diye düşünüyorum.aptt dediğin test nedir.ney ölçülüyor.doktor 16.haftadan sonra günde 2ye çıkartırız dedi ama testten bahsetmedi.

Kan pıhtılaaşması olduğunu hngi kan testlerini yapıp öğrendin?Bana sadece Faktör5 ,antikardiyolipin igg,antikardiyolipin igm bakıldı o kadar.İgm olan yüksek çıktı.Bende ona dayanarak pıhtılaşma olduğunu sanıyorum.ama en son 12. haftaya kdr clexane kullanacaksınız dediler.Çok kararsızım.

günaydın kızlar herkes neredeler yoksa oruç mu tutuluyorda bu topiğimiz sessiz kaldı kimsenin hali kalmadı yazmaya.....

cinsiyetlerini öğrenen anneler tebrik ederim darısı bizim başımıza olsun inş...

benım tüp bebk merkezim ankalıfe orada ümmünoloji uzmanı var ve herhafta pıhtılaşma zamanına bakıp ona göre ilaçın dozunu ayarlıyor ezbere bir şey yapmıyorlar o yüzden onlara güveniyorum bana 8. aya kadar kullanma kararı çıktı .sen nerede yaptırdın ilgileri nasıl arıyorlarmı seni?

bende 8 ay kullanacam bende de pıhtılaşma bozukluğu var ben 11 haftadayım ve şuan günde 22 bin ünite oluyorum yani bu 3 iğneye denk geliyor olsun bebşim için değer Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın....

Ben Ankarada Gürgan Clinicte yaptırdım.genelde ben arıyorum ama drla konuşmuyoruz hiç.Hemşirelerle muhattap oluyoruz.Dün aradım 8. haftamdı.Estrofemle progestanı kes dediler.Clexane İğne için Hemşire Dr.a sormuş.Şuanda muayene olduğu dr karar verecek demiş ne yapması gerektiğine.Kan fln aldırmak gerekiyomu bunun için dedim,yok dedi.9 unda burda gidicem dr.a anlatıcam ona durumu bakalım ne dicek.hala bişe anlamadım,sana yaplan kontrol daha mantıklı...

canım gözün aydın cinsiyeti belli olmuş demke kız cimcime geliyor desene bu sene kız senesimidir anlamadım kız bebekler çogaldı cevremdede benimde sanırım kız gibi:))) sağlıklı olsunlarda önemli degil

canım gözün aydın cinsiyeti belli olmuş demke kız cimcime geliyor desene bu sene kız senesimidir anlamadım kız bebekler çogaldı cevremdede benimde sanırım kız gibi:))) sağlıklı olsunlarda önemli degil

canım bende sorun yok kan pıhtılaşması ile ilgili 13 haftamdayım hala devam ediyorum ama gün aşırı kullanıyorum artık
doktorum bir süre daha devam edelim dedi şimdilik ben progestanada devam ediyorum şiştim resmen:))

kızlar benim plesenta yukarı çıkmamış ondan kanamalarım oluyormuş aşırı yorgunluk yapıyor bacak ağrım oluyor umarım çıkar yukarı
Geceleri aşırı susuyorum aranızda su içmek için kalkan varmı sevgiler

ben 11 haftamdayım ve hala estrofemle progesteron kullanıyorum 12 hafta kesecem birde prednol var tabi ona da devam her merkezin farklı demekki hakkımızda hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…