canım bende sorun yok kan pıhtılaşması ile ilgili 13 haftamdayım hala devam ediyorum ama gün aşırı kullanıyorum artık
doktorum bir süre daha devam edelim dedi şimdilik ben progestanada devam ediyorum şiştim resmen:))
kızlar benim plesenta yukarı çıkmamış ondan kanamalarım oluyormuş aşırı yorgunluk yapıyor bacak ağrım oluyor umarım çıkar yukarı
Geceleri aşırı susuyorum aranızda su içmek için kalkan varmı sevgiler
canım bende sorun yok kan pıhtılaşması ile ilgili 13 haftamdayım hala devam ediyorum ama gün aşırı kullanıyorum artık
doktorum bir süre daha devam edelim dedi şimdilik ben progestanada devam ediyorum şiştim resmen:))
progestanmı şişiriyor bizi bu kadar bende felaekt şiş haldeyim canım sonrasında geçermi kiii
bende şiştim bu prednol beni mahvetti geçen alt kat komşum geldi, bayadır beni görmemişti ankarada tedavi olduğum için, bana demirburç evdemiydi dedi ,bende benim ya dedim ,ya ne oldu sana böle dedi herkez benle dalga geçiyo ama sanki bizim elimizde sanki yedikte şiştik sadece biraz su topladık inşallah ilacı bırakınca verecez....
progestanmı şişiriyor bizi bu kadar bende felaekt şiş haldeyim canım sonrasında geçermi kiii
Slm arkadaşlar herkes ıyı masallah benım de kanamalarla başım dertte bebeğimin birinin plesentasının arkasında pıhtı göruluyor bı kısımı gıttı ama daha var ve kanama beklıyoruz karnım benım de çok sert taş gıbı sızlerındemı böle hıç esnemıcekmış gıbı bebeklerımın cinsiyetlerıde belli oldu allah bağışlarsa bı kızım bı oğlum olacak
banada kaç aylık diye soruyorlar 2.5 deyince 2.5 aya göre çok şişmemişmisin diyorlar gebeş,tosun,diyenler bile var .onlar bizi nereden anlayabilirki bizi biz gibiler anlar öpüldünüzSorma şişme konusunu benı görenler dogum ne zaman diye soruyorlar resmen 6.7 aylık gibiyim aşırı şiştim millete bakma boşver kimseler anlamaz halinden
NE KADAR GÜZEL BİR ERKEK BİR KIZ ALLAH KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN
Slm arkadaşlar herkes ıyı masallah benım de kanamalarla başım dertte bebeğimin birinin plesentasının arkasında pıhtı göruluyor bı kısımı gıttı ama daha var ve kanama beklıyoruz karnım benım de çok sert taş gıbı sızlerındemı böle hıç esnemıcekmış gıbı bebeklerımın cinsiyetlerıde belli oldu allah bağışlarsa bı kızım bı oğlum olacak
geçmiş olsun canım ALLAH bağışlasın kucağına almayıda nasip etsin İNŞALLAH.
cümlemizinkinide İNŞALLAH.
benimde plesenta yukarı çıkmamış.ama ben jeli 11+4de bıraktım.artık bebek kendi üretiyor dedi doktor.benimde kanamam olmuştu
Canım şuan sen kaç haftalıksın plesenta aşagıda oldugu için yorgunluk çok oluyor birde sağ bacagımda uyuşma var benim
bende kullanıyorum progestan bende diyorum henüz bu kadar erkenken nasıl çıktı bu göbek her tarafım bir tuhaf oldum yanii şişlikten şimdi anlaşıldı hainnn progestan bizleri perişan ettinnn herkeste çok kilo aldın diyolar bende psikolojik baskıya girmiştim resmen neyse öğrendiğim iyi oldu tşk. ederim canım benimmmEvet canım doktorum progestan şişiriyor diyor bana normal şişmanlık degıl bu Ayşeninde yazdığı gibi yuzugum çıkmıyor göbek aldı başını gidiyor minaccık beebgim daha buyumediki karnım büyüsün:)))
kızlar biraz sonra kontrolüm var muayenehaneye gidecem dr ense kalınlığına bakacak çok korkuyorum ne olur dualarınızı benden esirgemeyin her gidişimde kötü bir şey olacak diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?