2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

oooo bu sorular normal bizde gectik o evrelerden evet canım o zamn gorursun keseyi o gun soyluyorlar tekmi çiftmi bizdede son adetin ilk gunune gore hesaplanıyor aynı yani

çok teşekkür ederim canım cvp yazdıgın için o zaman benim bebişim 1 aylık olmuş son adet tarihim 21 nisan bende koydukları günden hesaplıyordum hep 20 günlük falan diyordum

Sevgicim bu tahlillerin hepsini 8 haftada mı veriyormuş? Benim transferden 3 hafta sonra 8 haziran ilk defa görmeye gidicez. İster mi bilmiyorum. Peki 2 li tarama testini ne zaman yaptıracaksın biliyo musun?

canım mrb çok sevindim.hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin.bende haziranda transfer yaptırıyotum...epeydir hbr alamamıştım senden..mutlu haberine çok sevindim:)
Sağol Asgokcum darısı senin başına. konuşmuk ya 2 mi 1 mi derken 1 embriyo (5ci gün) kondu. Tabi henüz görmedik 8 haziranda. Seninde haberlerini bekliyorum canım.

Bende kesecıklerımı gördum allahıma çok şukur
Tebrik ederim Nursincim. Daha önce benimde ikizdi. Çok güzel ir duygu. Pozitif düşün ve öncelikle kendi doktorun kendin ol. Senin daha fazla herşeye dikkat etmen gerekiyor. Ben artık kimseye güvenemiyorum çünkü. Çok sevindim senin adına.
kızlar benimde 7 mayısta tansferim oldu iki gün önceki kan degerim 1926 çıktı kaç olunca deger kese gözüküyor kızlar
Hayırlısı olsun Arkadaşım. Değerler kişiden kişiye değişiyor. Genelde yüksek değerler çoğul gebelik oluyor ama akside olabilir. Kaç tane embriyo transfer edildi ?
bende ocak ayınınn ilkk annelerindenn olacamm ALLAH izinn verirrseeeeeeeeeee hepimizee raaabbimm sağlıklı sıhatlıı bebişlerimizii koklamayıı nasipp etsinnnnnnnnnn
Amin mersenem. Seninde hamileliğin hayırlı olsun canım.

arkadaşlar hepimizin doğumu birbirimize yakın konuyu açan arkadaşım son adet tarihlerimizi yazsan oradan birbirimizii takip ederizzzzzzzzzzzzzzzz tabi bu sadece bir fikirr kabul edersenizzzzzzzzz

thirdeyes

canım bunları tam 3.aya randevu veriyor yani bebek 12 haftalıken gitmeden 5 gun once yaptırıyorsun tam 12 haftalıkken vermiş oluyorsun doktora o gittigin zamnda işte ikili test istiyor bana o gun gel ense olcumu yapılacak dedi gittigindede o tahlil sonuclarını goturucem

Son düzenleme:

Seni üzmiceksem ne oldu ıkzlerıne canımbende çok endişeliyim ve bana dikiş atılacak buyuk ıhtımalle allah yardımcımız olsun

nursin hayırdır canım ne dikişi????

Sorma canım ya benım rahım ağzı genişmiş dikiş atıllıp hep yatmam gerekıyormuş ben razıyım yeterkı canları sağolsun kavuşayım bebişlrıme amaçok endişelıyım bakalım hayırlısı artık zor gunler benı beklıyor allah beterınden korusun hepimizi

Anladım canım. Benim daha çok var 5+5 oldum bugün. Daha görmedik bile...

Seni üzmiceksem ne oldu ıkzlerıne canımbende çok endişeliyim ve bana dikiş atılacak buyuk ıhtımalle allah yardımcımız olsun

Ben alıştım canım çünkü yapacak bişey yok. Benim ilk 3 ay çok zordu kanamam oldu zaten üçüz başladık 11 haftada rediksiyonla biri sonlandırıldı o gece çok kanamam oldu ama ikizlerimle devam ettik. 3 aydan sonra çok güzel bir hamilelik geçirdim. Ne mide bulantısı nede bir şikayet 15 günde 1 doktora gidiyodum. Herşey yolunda olduğunda olsa gerek doktorumda rahattı 7 ayımda 31 haftada bir gece mide bulantısıyla uyandım. Sabaha karşı hastaneye gittik tansiyonum 20 ve rahimde açılma vardı.(Benim bacaklarımda çok şişme vardı)Yani 22yle doğuma girdim 1 hafta yoğun bakımda kaldım bebeklerimde yoğun bakımda kaldı birinde beyin kanaması old solunum cihazından uzun süre çıkamadı. diğerininde bağırsakları gelişmemişti. Ben normal bir gebelik yaşadığım için bebeklerim gelişimlerine devam ediyordu ani doğumla tranva yaşadılar.Daha ciğer geliştirici iğnelerinin birini vurulabilmiştik. 45 gün dayandılar işte. Yani bişey yaşanacaksa tabiki yaşanacaktır ama doktorumda tedbir alıp bana demeliydi ki 20 haftada sonra her gün tansiyonunu ölçüceksin. bu tansiyon yavaş yavaş kendini göstererek gidebildiği gibi benim gibi sinsice anidende olabiliryorsa uyarıcaktı. Yazdıklarım seni korkutmasın ama aklının köşesinde dursun hamileyken hiçbirşey değil yüzünü görüyosun ya iste çok farklı bide iki tane hangisine bakıcağını şaşırıyosun. Çaresizlik çok zor. 45 gün çaresizce 5 dk için 2 saat yolu gittim geldim. Neyse daha fazla üzmeyeyim seni Önerim ikiz gebelik yaşıyosun iyi bir doktora gitmelisin. Yani riskli gebeliğe bakan doktor olmalı. 20 haftadan sonra hergün tansiyonunu ölçtür. Dikiş bunun için üzülme neden diceksin belki yatmak senin için sıkıcı olacak ama bebeklerin kendini bu riske göre hazırlıcak daha çabuk gelişecekler. Bebeklerine güven eminim çok güzel bir şekilde atlatacaksın. tadını çıkar. Benimkiler çok sakindi ben uyuyunca onlarda uyur gece hiç rahatsız etmezlerdi. Hareket ederler hangisi bilemezsin. Birde cinsiyet örenme kısmı çok güzel ya. Kafana ne takılısa sor canım bildiklerimi paylaşırım canım.

Kızlar günaydın hepinize,
benim mide bulantıları devam ama öğleden sonra başlıyor akşam devam ediyor. Artar mı acaba bu bulantılar? 5+5 bugün.

Kızlar günaydın hepinize,
benim mide bulantıları devam ama öğleden sonra başlıyor akşam devam ediyor. Artar mı acaba bu bulantılar? 5+5 bugün.

şimdilik hiç bulantım yok ama başımın dönmesi çok fena ha bire deprem olduuu diye bağırıyorum millet de gülüyor :)))

olsun canım canları sagolsunda yat yeterki allahım doguma kadar saglıkla ilerlemelerini nasip etsin

Canım allah sabrınıda mukafatını da vermiş sana çok zorluklar yaşamışssın bende yaşadım bende 2 tane kaybettım tek tek ıkız değildi bundada boyle bışey çıktı bu sorunu yaşamış başka bı topıktekı arkdaş vardı o dun bebeğini kaybettı çok etkilendım dunden berı kafam allak bullak sızlerde dıkkat edın doktorlarınızı uyarın lutfen bu hıç sorun yokken de bırden ortaya çıkabılıyor allah hepımıze yardım etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…