Bu 2. denemem. İlkinde çok acı tecrübelerim oldu. 2 bebeğimi kaybettim.Onlar her zaman kalbimin köşesinde duracaklar. Bu sefer 5 gün tek embriyoyla yola çıktık.
Çok şükür ki 10 gün 106-- 13 gün 397 -- değerle hamileyim.
İkici kez yaşasamda benim ve bebeğim için yeni bir başlangıç. Hatta belki çok erken ama midem bile hafiften bulanmaya başladı. Bu bulantılara sevineceğim hiç aklıma gelmezdi mesela...
9 ay 10 gün gibi uzun bir yol var önümüzde Allah nasip kısmet ederse....
Beraber bu en güzel anları bazende zorlu zamanları beraber paylaşalım ve birbirime yardımcı olalım.
Benim bebeğimle buluşmam 8 haziranda heyecanla bekliyorum.....
Allah hem coraspin hem claxsane ıkısıde aynı ışe yarıyo dıe bılıyorum beneksol ne canım onu duymadım hıç
maşallahhhhh allahım tamamına erdirsin gozun aydın canımAyse_URL
Değerim 1041 Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et
Bende kesecıklerımı gördum allahıma çok şukur
Bende kesecıklerımı gördum allahıma çok şukur
aynen bende merak ediyorum,
benim ultrason kontrolüm ctesi
ayyy negüzelll..ya okurken duygulandım...cok sulu goz oldum ben yaaa..sevgi.muayne karından mı oluyoTeyzeleri gittim kuzumu gordum rabbime çok şukur 8 hafta 1 gunluk olmuş kalp atışını dinledim boyu 15.5 mm olmuş hrşey cokşukur yolundaymış kenardan kollarının cıkıntısı ayaklarının cıkıntısı belli ayyyyyyyyyyyy harika bi duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu rabbim sana yalvarırım tum olmayanlarada nasip et bu arda bi kaç tahlil istedi idrar kan bişeyler daha ama kagıtta yazıyo ne anlamadım tsh felan filan bundan sonra tam bir ay sonra gel dedi ense olçumu için yani bir ay goremiycem bebişimi inşallah herşey yolunda gidersede bidahaki ay tam 3 aylık olunca gidicem
bacım gozunaydında hayırdır kesecikler derken kaç tane
gözün aydııın kaçıncı haftada gördün?
çok yakınmış aramız bugün benim 5+5 ptesi ben de görürüm umarım..Çok sağol darısı başına 6 haftalıktım bugun
ayyy negüzelll..ya okurken duygulandım...cok sulu goz oldum ben yaaa..sevgi.muayne karından mı oluyo
maşallah canım allahım tamamına erdirsin inşallahnursın1981
2tane canım allahım nasıp ederse ıkızız
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BENİ SORACAK OLURSANIZ İİ DİYELİM İİ OLALIM
PZT 3LÜ TARAMAM VAR BAKALIM HAYILRISI
SİPARİŞLERİNİZ OLURSA BEKLİYORUM KIZLAR BLOGUMDAN MODELLERE BAKIP TELEFONLA SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ
MAİL VE KKDAN GELEN MESAJLARA BAKAMIYORUM
kızlar zorlu bir hamilelik geçiririyorum nete giremiyorum siparişleri bloguma bakıp telefonla verebilirsiniz herkese hayırlı hamilelikler diliyorum SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMANIZ DİLEĞİYLE
TELEFONLA SİPARİŞ ALIYORUM
ORGUCİNİ BABY BEBEĞİNİZE ÖZEL ÖRGÜLER TELEFONLA SİPARİŞ ALIYORUMMM
kızlar benimde 7 mayısta tansferim oldu iki gün önceki kan degerim 1926 çıktı kaç olunca deger kese gözüküyor kızlar
canım benim 12.gunden sonra 10.gun cagırıyorlar kese için bu arada gozun aydın rabbim saglıklı ilerlemesini nasip etsin allahım hepimizin kucagına almayı nasip etsin
canım çarşamba günü çagırdılar benim 12. günüm 19 mayıstı o zaman görürüm keseyi canm ikiz olub olmadıgı ne zaman belli oluyor birde tüp bebekte kaç haftalık oldugu nasıl hesaplanıyor çok soru sordum ama kusura bakma
yok canım muayene alttan 12. Haftaya kadar alttan olucakmış
maşallah canım allahım tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?