2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

canım mrb çok sevindim.hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin.bende haziranda transfer yaptırıyotum...epeydir hbr alamamıştım senden..mutlu haberine çok sevindim:)

Allah hem coraspin hem claxsane ıkısıde aynı ışe yarıyo dıe bılıyorum beneksol ne canım onu duymadım hıç

beneksol folik asit gorevi goruyormuş canım evet coraspin claxane aynı gorevi goruyor
Ayse_URL

Değerim 1041 Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et
maşallahhhhh allahım tamamına erdirsin gozun aydın canım

ayyy negüzelll..ya okurken duygulandım...cok sulu goz oldum ben yaaa..sevgi.muayne karından mı oluyo

kızlar benimde 7 mayısta tansferim oldu iki gün önceki kan degerim 1926 çıktı kaç olunca deger kese gözüküyor kızlar

allah analı babalı buyutsun resmlere baktım harika kız için cok guzel orguler var cinsiyeti belli olursa helede kız olursa muhakkak siparişlerim olur bu arada erkek bebek için bişeyler goremedim

kızlar benimde 7 mayısta tansferim oldu iki gün önceki kan degerim 1926 çıktı kaç olunca deger kese gözüküyor kızlar

canım benim 12.gunden sonra 10.gun cagırıyorlar kese için bu arada gozun aydın rabbim saglıklı ilerlemesini nasip etsin allahım hepimizin kucagına almayı nasip etsin

canım benim 12.gunden sonra 10.gun cagırıyorlar kese için bu arada gozun aydın rabbim saglıklı ilerlemesini nasip etsin allahım hepimizin kucagına almayı nasip etsin

canım çarşamba günü çagırdılar benim 12. günüm 19 mayıstı o zaman görürüm keseyi canm ikiz olub olmadıgı ne zaman belli oluyor birde tüp bebekte kaç haftalık oldugu nasıl hesaplanıyor çok soru sordum ama kusura bakma

oooo bu sorular normal bizde gectik o evrelerden evet canım o zamn gorursun keseyi o gun soyluyorlar tekmi çiftmi bizdede son adetin ilk gunune gore hesaplanıyor aynı yani

bende ocak ayınınn ilkk annelerindenn olacamm ALLAH izinn verirrseeeeeeeeeee hepimizee raaabbimm sağlıklı sıhatlıı bebişlerimizii koklamayıı nasipp etsinnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…