- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
ayyy kızlar çok hoş şeyler var manyak oldum iyice alışveriş çılgınlığındayım sanırım kızıma bunu aldım unnadodan
Eki Görüntüle 245908
4 lü takım 30 tlya bu kız doğana kadar sanırım ben çeyizinide düzerim gibi gelio hepsinden canım istiyor :26:
:78: bende ihtiyacım bitsede indirimde olunca alıyorum yaza giyer hemen gelip geçiyor zaman diyorum şuan için en fazla 1 yaş aldım daha ilerisi için almıyorum ,frenlemek lazım daha kış gelicek güzel şeyler görücez batırıcaz kocalarıcok sirin güle güle giysin kizin. Bende deli oluyorum kiz cocuklar icin olan kiyafetleri görünce :)
Bide ben aslinda sadece gerekli ve eksik olan seyleri almak istiyorum ama korkarim burdaki alisveris cilginlari görtükce benide cilginliga itecektsiniz
sağol gülüşüm .canım ben davet gönderdim bakbakim gelmişmi hatta dün gece yolllamıştım .özelden atım sen ekle bu sefer.ay bayıldım bunlara yaaaaaaaaaaaa, güle güle giysin rümeysa kızımız. sen aldıkça ben iç çekiyorum, 7.aya gireyim 1 haftada hepsini alıp koyacam inşallah. msne eklemedin hala beni bekliyorum cnaım.
anamm sehoş güneşimiz bu cicilerle yakışıklı olcak hı bu en altta renkli şeyler şapkamı çok hoş değişik geldi iki renk var ya onlar ne gülüm
bayılldımm canım hepsi çok güzel..kokoş olucak bu kızlar valla..
bayılldımm canım hepsi çok güzel..kokoş olucak bu kızlar valla..
oy oy eylülümüz güle güle giyiversin cicişlerini annesi .hepside çok şeker inşallah canım süsler püsleriz inşallah o günleri
oy oy eylülümüz güle güle giyiversin cicişlerini annesi .hepside çok şeker inşallah canım süsler püsleriz inşallah o günleri
bizde görürüz hatta bizde paylaşırız birbirimizle fotoları falan çok güzel olcak inşallah allahın izniyle.5 ay sonra tüm ocak annelerinin bebişlerini göreceğiz ben merak ediyorum ,herkes doğuma giderken ayrı bir heyecan yaşayacağız ,sonra doğumdan çıkınca resimler gelicek sırayla pat pat
yine az önce siparis verdiklerimi ekliyorum.
uyku tulumuyla baslamak istiyorum. Bu tulumu almakla dogru mu yaptim yalnis mi yaptim bilmiyorum. Baya bi pahali geldi bana 54 Euro zor attim alisveris sepetine. Elime gectikten ve inceledikten sonra karar vercegi, iade etip etmicemi. Ilk önce düsündüm kac beden alsam diye bi türlü karar vermedim 56/62 aldim sonunda yani 4 ay. Netten arastirdim bu uyku tulumunu giydirdikten sonra yorgan örtmeye gerek yok mus. 3 Parcadan olusuyor 2 ictlik bide 1 tane disina giydirlen tulum. Nisan ayin dan itibarn burda havalar isinir ve ablamda olan daha ince tulum giydirirm diye düsündüm.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Emziklerimiz
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Emzik sinciri
[/URL][/IMG]
Ufak biberon 125 ml tek delikli aslinda almayi düsünmüyordum iki tane 260 ml aldigim icin ama ilk zamanlar icin ufak gerekliymis.
[/URL][/IMG]
yine az önce siparis verdiklerimi ekliyorum.
uyku tulumuyla baslamak istiyorum. Bu tulumu almakla dogru mu yaptim yalnis mi yaptim bilmiyorum. Baya bi pahali geldi bana 54 Euro zor attim alisveris sepetine. Elime gectikten ve inceledikten sonra karar vercegi, iade etip etmicemi. Ilk önce düsündüm kac beden alsam diye bi türlü karar vermedim 56/62 aldim sonunda yani 4 ay. Netten arastirdim bu uyku tulumunu giydirdikten sonra yorgan örtmeye gerek yok mus. 3 Parcadan olusuyor 2 ictlik bide 1 tane disina giydirlen tulum. Nisan ayin dan itibarn burda havalar isinir ve ablamda olan daha ince tulum giydirirm diye düsündüm.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Emziklerimiz
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Emzik sinciri
[/URL][/IMG]
Ufak biberon 125 ml tek delikli aslinda almayi düsünmüyordum iki tane 260 ml aldigim icin ama ilk zamanlar icin ufak gerekliymis.
[/URL][/IMG]
bende bunları aldım kızım giysin kışın sıcacıkk..anneside bunlardan giyyor
Eki Görüntüle 247095 Eki Görüntüle 247096
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?