2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

meserret hepsi çoookk ciciler yaa özellikle alt açma favorim sanırım aynısından oğluma alcaz
kaç tane baktık eşim en son onu beğenmişti mağazada
güle güle kullansın defne prenses hepsini

meserret hepsi çoookk ciciler yaa özellikle alt açma favorim sanırım aynısından oğluma alcaz
kaç tane baktık eşim en son onu beğenmişti mağazada
güle güle kullansın defne prenses hepsini

Sağol cnm. çoğu annemin hediyeleri
Benim de eşim bayıldı bu alt açmaya, onlarca çeşit arasından bana kalsa akşama kadar karar vermezdim

Kızlar hepsi çok güzel yaa insan bakmaya doyamıyor. Ufak tefek kıyafet bende alıyorum ama hiç beşik bakmadık nasıl bi şey alıcam hiç bi fikrim yok

cimcime 53 gule gule kullansın cnm bende ne bılım kapı susu seker v.s suslerkenmı kullanıcan die merak ettım

eass güle güle kullansın cok güsell

selam kızlar ben eylül annesi oldum arada size yazıyorum.

alışverişleriniz ilerlemiş size tavsiyem yenidoğan kıyafetlerinizi biraz bol tutmanız.hediye o boyda bize hiç gelmedi ve ben de az almıştım şimdi yetmiyor sürekli yıkama ve kurutma sorunumuz var.dışarı da ancak doktor için çıktığımızdan alamadık.siz siz olun yeterli sayıda alın.çok çabuk kirleniyor kusma altını kirletme bez kazaları derken kıyafet hemen bitiveriyor.

yine size yazarım.hamileliğin keyfini çıkarın

tavsiyen için teşekkürler canım.. bebeğin sağlıklı mutlu bir ömür geçirsin inşallah...yeteri kadar derken ne kadarı yeteli gelebilir?? sayı olarak yazarsan bizim için çok açıklayıcı olur..alt üst zıbın takımı mı alalım yoksa tulummu??

teşekkür ederim darısı sizlerin başına
6 tane çıtçıtlı body 2 tane hastane çıkışı(5li olanlardan) 3 tane tek alt 2 tane tulum almıştım ilk 1 ay için ama yetmiyor.bence siz çıtçıtlıları yarım koluu ya da uzun kollu alın ocak da daha da soğuk olacak.tulum yerine alt üst daha rahat oluyor ama hava soğuk olunca altüst giydirip üstüne tulum giydiriyorum gece olunca. bir de torba uyku tulumu almıştım şimdiden kullanıma geçmek üzereyiz.
süslü ayılı falan alt açmalardan almıştım ama en çok nivea setinb içinden çıkan mavi naylonumsu alt açmayı kullanıyoruz sıvı kaka nedeniyle bazen bez değiştirirken sorun oluyor o çok rahat temizleniyor hemen siliniyor makinaya da attım.
ayılı alt açmlardan sizlerde de gördüm inanın alt açmaktan çok koltuga koyarken arabayla doktora giderken ve anakucağının içine koymak için süperler.tavsiye ederim.

eass herşey çok güzel rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…