inşallah lelosscum. bu arada seninkilere bakarken eksiklerimi de not aldım çok faydalı oldu, teşekkür ederim. banyo termometresi, göğüs pedi vs.
bu arada alt açmamız benziyor, benimkide mavi ayı, karnı pufidik sneinki gibi, pufidik battaniyeden bende aldım, ekru aldım, sneinkide ya ekru ya beyaz galiba, tam seçemedim. :)
emzik almalımıyız karar veremiyorum lelos. drlar öneriyormu?
Lohusa pijama Takımlarım Kızlar
Eki Görüntüle 266964 Eki Görüntüle 266965
Bunlarda Kızçemin Cicileri
Eki Görüntüle 266967 Eki Görüntüle 266968
Eki Görüntüle 266969 Eki Görüntüle 266970
Eki Görüntüle 266968 Eki Görüntüle 266971
Eki Görüntüle 266973 Eki Görüntüle 266974
Eki Görüntüle 266975 Eki Görüntüle 266976
Eki Görüntüle 266977 Eki Görüntüle 266978
Eki Görüntüle 266979 Eki Görüntüle 266980
Eki Görüntüle 266981 Eki Görüntüle 266982
Eki Görüntüle 266983 Eki Görüntüle 266984
inşallah lelosscum. bu arada seninkilere bakarken eksiklerimi de not aldım çok faydalı oldu, teşekkür ederim. banyo termometresi, göğüs pedi vs.
bu arada alt açmamız benziyor, benimkide mavi ayı, karnı pufidik sneinki gibi, pufidik battaniyeden bende aldım, ekru aldım, sneinkide ya ekru ya beyaz galiba, tam seçemedim. :)
emzik almalımıyız karar veremiyorum lelos. drlar öneriyormu?
lelos maşallah nerdeyse herşeyi tamamlamışsın
çok güzeller hepsi, kendi eksiklerini de almışsın
iyi günlerde kullanın ana-kız
lelos hepsi çokkk güzel
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah
canım güzel şeyler almıssın güle güle giydir,
senin pijama takımını da çok beğendim, ben bi krem bi de pembe almayı düsünüyorum
ayrıca eşyalarını koymak için aldığın pembe -gri canta bizimkinin aynısı ben bi de port bebesini aldım 2li olarak renk tonu çok hosuma gitti
leloş tatlım hepsi çok güzel,seninkileri görünce ne çok eksik var hala diyorum kendi kendime
güle güle giysin kızın canım...
-awez- deneyimli annemiz,yenidoğan derken ilk 1 ay giydirilebilen tulum,vs. mi yoksa 0-3 ay mı çok almalıyız?
ben hala o ayrıma tam varamadım da
sulfatcım akşam çekeyim de koyayım diycem ama vakit bulurmuyum bilmiyorum, çekmeye çalışıcam. 3 gündür yürümedim bu akşam yürümem lazım, 5-6 parça ütüm var , çamaşır yıkanacak ve tüm bunları işten gidince eşim gelmeden yapmam lazım, eşim gelince hiçbişey yapamıyorum, vakit geçiremiyoruz hiç diye sitem etti, artık yürüyüşleri yemek sonrası değil 5,5-6,5 arasına alıcam. şimdiden kıskançlık yapmaya başladı benim eşim, sen bebek doğunca hiç nefes almıycan yalnız olamıycaz bu gidişle dedi. Minik bebek yaaa koca adam.
leloş tatlım hepsi çok güzel,seninkileri görünce ne çok eksik var hala diyorum kendi kendime
güle güle giysin kızın canım...
-awez- deneyimli annemiz,yenidoğan derken ilk 1 ay giydirilebilen tulum,vs. mi yoksa 0-3 ay mı çok almalıyız?
ben hala o ayrıma tam varamadım da
ayy ne güel tavsiyede bulunmuş arkadaşlar valla..saolsunlar..seneyede biz tavsiyeler veriri sıradakilere
bu arada şeyda ben pompa faso fisoyu sonraya bırakıcam..çalışıyo olamama rağmen gerektiği zaman almayı düşünüyorum..alınmıycak bulunmuycak bişi değiller..
ben bakım ürünü chocco aldım hata mı ettim bilmem ama onuda çok kullanan var..neyse doğsun da beğenmessek mustela alırız..
2011 anneleri kıyafet sayılarını verebilir mi..
ben 0_3 aylık 15 e yakın iç badi aldım..yarısı uzun kollu yarısı kısa..
bir hastane çıkışı almış kaynanam yeter ben bi daha almıcam.çünkü 4 takım falan 5lilerden var..yine 7 adet falan tulum var..
bunlarla orantılı sayıda 3 6 aylıklar ve 6 9 aylıklarımız var..ben yeterli olduğunu düşünüyorum..çok fazlada almak istemiyorum...bebeğim doğuncada beraber alışveriş yaparız nasılsa..
yatağımın başına park yatak mı alsam yoksa sepet mi hala karar veremedim..
birde şu boğulmayı önleyici yastıklar çok mu gerekli..böle şeyleri alıp alıp kullanamazsam diye düşünüyorum..
o yüzden çoğu alet hırdavatı doğunca lazım olursa alıcaz..
ayy ne güel tavsiyede bulunmuş arkadaşlar valla..saolsunlar..seneyede biz tavsiyeler veriri sıradakilere
bu arada şeyda ben pompa faso fisoyu sonraya bırakıcam..çalışıyo olamama rağmen gerektiği zaman almayı düşünüyorum..alınmıycak bulunmuycak bişi değiller..
ben bakım ürünü chocco aldım hata mı ettim bilmem ama onuda çok kullanan var..neyse doğsun da beğenmessek mustela alırız..
2011 anneleri kıyafet sayılarını verebilir mi..
ben 0_3 aylık 15 e yakın iç badi aldım..yarısı uzun kollu yarısı kısa..
bir hastane çıkışı almış kaynanam yeter ben bi daha almıcam.çünkü 4 takım falan 5lilerden var..yine 7 adet falan tulum var..
bunlarla orantılı sayıda 3 6 aylıklar ve 6 9 aylıklarımız var..ben yeterli olduğunu düşünüyorum..çok fazlada almak istemiyorum...bebeğim doğuncada beraber alışveriş yaparız nasılsa..
yatağımın başına park yatak mı alsam yoksa sepet mi hala karar veremedim..
birde şu boğulmayı önleyici yastıklar çok mu gerekli..böle şeyleri alıp alıp kullanamazsam diye düşünüyorum..
o yüzden çoğu alet hırdavatı doğunca lazım olursa alıcaz..
cnm çıt çıtlı badilerin altına aynı oranda 0-3 aylık ayaklı pijamalardan alırsan bencede yeter . Allah bunları kullanmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?