2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağ salim...

Bende pompa işini sonraya bırakmaya karar verdim ama sağım solum belli olmaz tabi =))
Ben mobilyasının dışında kndi odama koymak için park yatak aldım..
Boğulma önleyici yastıkta aldım ama gereklimidir değilmidir bilemycem

merhaba 3 ve 5 numaralı patiği nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız açık bir şekilde...

canım mor renkli üstünde pembe renk desen olan birde converse olanı mı diyosun acaba..sayıları ilk yaptığım için kafama göre yapmıştım..ama netten öğrendim bende linki vereyim olmazsa sana...

fmk oyuncağa boğdun çocuğu kızzz yeter...aaa daha ben bi tane almışım...

şaka canım güle güle oynayın..

harika şeyler var yaa.. anneler süpersiniz! hepimiz sağ salim giydirip - oynatıp - yatırıp - kaldıralım bebişlerimizi inşallah!!!!

canım mor renkli üstünde pembe renk desen olan birde converse olanı mı diyosun acaba..sayıları ilk yaptığım için kafama göre yapmıştım..ama netten öğrendim bende linki vereyim olmazsa sana...

ewet canım onları dıyorum gönderirsen sevinirim

resim yükliyemiyorum bende aldıklarımı koymak istiyorum nasıl yapabilirim

eskiden direk siteden yükleyebiliyordum kolay oluyordu ama artık bende siteden yükleyemiyorum imagehosting yada hızlı resim gibi resim yükleme sitelerinden yüklüyorum resmi daha sonrabaşına
yazıyorum resim eklenmiş oluyor:) kolay gelsin :)

bunlar babasının,bebeğimizin kız olduğunu öğrendiğinde aldığı ciciler

Son düzenleme:
bunuda teyzesi buradayken almıştı.uzakta olduğu için aldıklarını gelirken getirecekmiş :)

buda yeğenimindi

bunu annem ablamın kızına örmüştü 5 yıl önce.
.

alttaki iki resimdekileri ben ördüm..

sülfat canım merhaba pelin ben izmirdeyim bende kısmetse mart annesi olucam izmirde aziz bebenin ana bayisi hangisi ve tavsiye edebiliceğin başka yerler varsa yazarsan sevinirim şimdiden teşekkkürler

günaydın kızlar.. ben bugün sabahladım (
eşim evde yok uykum gelmedi.
bebemin cicilerini sizinle paylaştıktan sonra örüyor olduğum bebek battaniyesi canımı sıktı ve bir patik yapmaya başladım.
işte kuzumun yeni patikleri :)

Son düzenleme:
kimse hepsi çok güzel Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…