biraz geçmişe göz atınca aklıma geldi ekleme yapayım:))
tulumdan ziyade alt üst takım benim için daha kullanışlı oldu,çünkü kakası dışarı çıkıyor sadece altını değiştiriyorsunuz,kusuyor üstünü.tulum giydirseniz bile asla tek kat yetmez,sıcak da olsa bebişler için çok ince,kadifeler de eve pek uygun değil,yine de bulunsun.kulaklu kulaklı vardı kızımın da:))
ağız mendili yine en çok işime yarayan şeylerden biriydi.20 belki daha fazla vardı.ince,yemeni gibi olanlardan alın,penyeler (iki kattı benimkiler) yıkandıkça taş gibi oldu,diğerleri daha rahat.
kızım 2 aydan itibaren salyalandı malesef.20 tane önlüğü vardı desem abartmış olmam,hem çok kustuğu için hem de salyasından dolayı günde 4-5 kez önlük değiştiriyorduk.
emziği ben 10 günlükken verdim,tavsiye ederim size de.ilerleyen aylarda uyku sorun oluyor.her zaman emziremezsiniz,tok çocuğu emzirdikçe gazlanır,kusar.böyle zamanlarda emzik kurtarıcı oluyor,kızım 9 aylık olacak,emziksiz asla uyumaz.dışardayken ağlayacak olsa emziği tutuşturuveririm,ohh miss:)))
Eki Görüntüle 232106 Eki Görüntüle 232105 Eki Görüntüle 232109 Eki Görüntüle 232107 Eki Görüntüle 232108
bende bunları ördüm...örerken çook zor anlar geçiridm..söktüm söktüm ördüm yani..ama başardımm..hayatımda yaptığım en marifetli ürünlerim diyebilirim..
ayy ne güel tavsiyede bulunmuş arkadaşlar valla..saolsunlar..seneyede biz tavsiyeler veriri sıradakilere
bu arada şeyda ben pompa faso fisoyu sonraya bırakıcam..çalışıyo olamama rağmen gerektiği zaman almayı düşünüyorum..alınmıycak bulunmuycak bişi değiller..
ben bakım ürünü chocco aldım hata mı ettim bilmem ama onuda çok kullanan var..neyse doğsun da beğenmessek mustela alırız..
2011 anneleri kıyafet sayılarını verebilir mi..
ben 0_3 aylık 15 e yakın iç badi aldım..yarısı uzun kollu yarısı kısa..
bir hastane çıkışı almış kaynanam yeter ben bi daha almıcam.çünkü 4 takım falan 5lilerden var..yine 7 adet falan tulum var..
bunlarla orantılı sayıda 3 6 aylıklar ve 6 9 aylıklarımız var..ben yeterli olduğunu düşünüyorum..çok fazlada almak istemiyorum...bebeğim doğuncada beraber alışveriş yaparız nasılsa..
yatağımın başına park yatak mı alsam yoksa sepet mi hala karar veremedim..
birde şu boğulmayı önleyici yastıklar çok mu gerekli..böle şeyleri alıp alıp kullanamazsam diye düşünüyorum..
o yüzden çoğu alet hırdavatı doğunca lazım olursa alıcaz..
merhaba 3 ve 5 numaralı patiği nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız açık bir şekilde...
canım mor renkli üstünde pembe renk desen olan birde converse olanı mı diyosun acaba..sayıları ilk yaptığım için kafama göre yapmıştım..ama netten öğrendim bende linki vereyim olmazsa sana...
resim yükliyemiyorum bende aldıklarımı koymak istiyorum nasıl yapabilirim
cimcimeeeeeee:)))
daha önce sordum ama farketmedin sanırsam ama ben çok merak ettim:))
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=231046
almışsın çok merak ettim ne olduğunu
yada bilen başka bir arkadaş varsa söyleyebilirmi:)
cnm sanırım meyve koyuluyor içine bogazına kaçmasın diye sadece suyunu emiyor bununla yani ben öyle yorumladım kendimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?