2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Canım ben 7'li paketi 37 Liraya aldım, yani tanesi 5 tl den biraz fazlaya geliyor, indirim günlerini takip etmek lazım, İlerleyen dönemlerde ne olsa giydirilir ama yenidoğan giysilerinin hem penyesinin iyi olması hem de boya v.s. kimyasallar kullanılmamış olması gerektiği söyleniyor, o yüzden ilk aylar için böyle indirim günleri takip ederek iyi şeyler almaya çalışıcam, sonra havuzlu handan falan renk renk cicişler alır giydiririm Sen de indirimleri takip etmeye çalış, emin ol dışarıdan daha ucuza çok daha kaliteli mallar bulunabiliyor

Son düzenleme:
kızlar kısa bir süre türkiyede kalıcam. indirim olunca bana haber edin kaçırmadan alayım bebişime :)

Valla aylincim bizim işimiz zor biz de dün annemle ipçiye gittik 40 liralık ip alıp çıktık bi de senin kız kardeşlerin falan var benim sadece annecim var örgü örmeye
aynen yavrum ya :))) kız kardeşlerim yok tatlım ya, annemle teyzem örecekler, kayınvalidem bilmiyo ama o da örgücüye ördürcekmiş..
aklında bulunsun, organik yünler çıkmış.. ilk örgülerini onlardan yapalım
kızlar kısa bir süre türkiyede kalıcam. indirim olunca bana haber edin kaçırmadan alayım bebişime :)
haberim olursa yazarım zuzuu..

ben henüz bişi almadım doktorumuz %80 erkek dedi ama 20 gün sonra netleşecek. Ama bana 7 aylık hamile olan arkadaşım ilk alacağın şey don olsun çok donanımlı çok bereketli oluyormuş, kendisi öyle yapmış gerçektende çok eşyası olmuş. Bekliyorum şimdi netleşince ilk alacağım şey bebişimin doncuku olcak

benim de annem ilk atlet ve don almıştı bebişimizeee :)

anneannesi ve teyzesinin geçen hafta kuzuma aldığı ciciler

ortak renkler almışlar ne güzel bak arkadan kız gelse erkek gelse kullanımı geniş şeyler güle güle giydir meleğine canım.

buda benim lohusa tacımm nasıl buldunuzz

Eki Görüntüle 221926
ne güzel canım beğendim güle güle kullan inşallah .

bende dün randayı kaldırdım oğlanın kıyafetlerini seçtim ,arkadan kız gelince erkek kıyafetlerini seçtim ,yeğene göndereceğim bu arada oğlum kafasından geçmeyenleri bile oldu oldu diye vermek istemedi ortak renk olan 1 yaşından kücükleride kardeşimize sakladık daha ben birşey almadım .inşallah haftaya kontrolüm var bir daha kız diye duyayım ilk işim cici almak olacak .

çoookk güzeller canım..patikler mantar gibi yaa benim giyesim geldi çok severim
ben daha hiç bişi almadım..kaynanacuğum üç tulum aldı bi sürü de şey ördü..
model olarak buraya koyacağım şeyler var..hele bir kız montu var hazır gibi örülmüş..kaynanama gidince çekeyim fotoları hemen..

maşallah size arkadaşlar yaaa ne ara cinsiyetini öğrendinizde bebişlerinizin alışverişe başladınız hepsi birbirinden cici yaaa rabbim hayırlısı ile dünyaya gelipte kullanmak nasip etsin inşallah her birini..

bebişimeeee bugun yeni ciciler geldi,
ananesi tatilden hediye getirmiş, ilk fırsatta ekliycemm :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…