2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Koala'cım şahsen ben internete koyacağım resimleri dersem keser beni çok kızar öyle şeylere bizim bir face miz bile yok (((

bence de olur, o kadar yaptırdık dibimizde, uzakta ne işiniz var derler... sanki eşin de istemez gibi.. toz kondurmuyorlar ya..[/QUOTE]

valla biraz suyuna gidersem sanki bir şeyler değişirmiş gibi, ama dediğin gibi güvenemiyorum da... ayy biişiler daha oldu anlatırım

ayyy, o zamandan bu zamaana yapsaydık ne kadar zayıflardık en az 3-4 kilo verirdik. ben şimdi başladım tekrardan 4 gün oldu canım. çok da iyi gidiyor inşallah bozmam. rahat hissediyorum kendimi şu an

ayyy, o zamandan bu zamaana yapsaydık ne kadar zayıflardık en az 3-4 kilo verirdik. ben şimdi başladım tekrardan 4 gün oldu canım. çok da iyi gidiyor inşallah bozmam. rahat hissediyorum kendimi şu an

ben haftasonu bozdum yine irademi geri istiyorum

ütü, çamaşır benimde var yavaş yavaş yapacağım artık bakalım

Sorma canım evin işi biter mi ya...
Bende çamaşırları atarım eve varır varmaz ki, bitince serebileyim.
Ekonomik yıkama seçeneği var, o da anacım 3 saatte yıkıyo yani

işte umut fakirin ekmeği dedim ya şekerim, aslında böyle bişi yapmak istesek sansasyonel olur birazcık

Olsun canım, sansasyon güzeldir boşver...

selam canım.. yorgunlar kervanına hoşgeldin
naptınız cuma akşamı sinema keyfi yapabildiniz mi

Hoşbuldum canım... Valla evlendim evleneli dinlenemedim ki...
Belim ağrıyor bir kaç gündür, eşime dedim belim ağrıyor diye "evlendin ondandır" diyor...

Cuma akşamı güzel geçti canım, filmlerimizi izledik, biralarımızı içtik...
Sabah odun aynı odun o ayrı...

valla biraz suyuna gidersem sanki bir şeyler değişirmiş gibi, ama dediğin gibi güvenemiyorum da... ayy biişiler daha oldu anlatırım

ben takdiği çözmeye başladım..
pazar annemler geldiler ya, ptesi anasıgili çağırınca 4 köşe oldu. hem daha iyi, babası erken yatıyor. gelirler 7de giderler 9-10da.. yemeğim de hazır, kocişin gönlü de oldu... haa beni dün paldır küldür götürdü, işlerim aksadı. bunu da gördü,görmeseydik yaşamasaydık her arkadaşlarına gittiğinde beni oraya sürükleyecekti.. okadar da söylendim ama söylenirken de yine de suyuna giderek kibar kibar konuşarak,ama alttan alttan da istediğimi söyleyerek ve evin işlerini yetiştiremediğimi gözüne sokarak...

anlat anlat açılırsın canım... gerekirse de biraz oturur sonra yapıştırıverirsin satılık ilanını

zamanla daha iyi çözersin canım

Ya İlkay, ben sana birşey danışıcam kısmetse, bir vakit bulabilirsem hayırlısı ile :) :)

kızlar ,

katı meyve sıkacağı alanınız, kullananınız var mı :26:

kızlar ,

katı meyve sıkacağı alanınız, kullananınız var mı :26:

ben istiordum canım ama almamıştım acil değil diye..
şimdi de koyacak yerim yok, ama en çok çocuğu olanlara şart gözüyle bakıyorum ben.. şimdi kış geldi, limon portakal greyfurt sıkılıverir ama katı meyve sıkacağı da güzel.. alacak mısın

almayı düşünüyorum ama şimdilik sadece fikir alma aşamasındayım .. ya biz oturup meyve yemiyoruz bi türlü .. onun yerine sıksam da içsek diye düşünüyorum .. evet portakal greyfurt sıkılır da mesela elma suyu yapsak kendimiz fena mı olur

yok yaa gayet güzel olur aslında ama ne bileyim temizlği filan uğraştırıcı dien var, çok iyi oluyor diyen var..
bilemiyorum ki, inş gönlüne göre bulursun canım..

yok yaa gayet güzel olur aslında ama ne bileyim temizlği filan uğraştırıcı dien var, çok iyi oluyor diyen var..
bilemiyorum ki, inş gönlüne göre bulursun canım..

evet haklısın farklı düşünceler var bu konuda .. bilemedim araştırayım biraz ben, aciliyeti olan birşey değil sonuçta

danış tatlım, bildiğim yerden olsun

Sağolasın canım, inşallah bildiğin yerdendir...
Bende yemeğe gittim geldim, sana bir özel mesaj gönderdim...

Kızlar çok fazla bakamıyorum bazen buraya, hem işlerim oluyor, hem de başka şeylerle de uğraşıyorum o yüzden.
Kusura bakmayın, fakat bir gözümü de burada tutmaya çalışıyorum...

selam kızlar hayırlı haftalar,kolay gelsin öncelikle..

yoğunluktan ancak başımı kaldırıyorum..:26: yine bir kısım işlerim var uğramaya çalışırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…