- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
ayşenur, balkabaa ve gdogan,
ajandama baktım ve gördüm ki bugün tartılma günümüzmüş"rejime başlayalım ve bi ay sonra tartılıp buraya yazalım" diyeli bi ay olmuş kızlar ne durumdayız, bende değişiklik yok 2 kilo vermiştim ama aynen geri aldım :26:
ayyy, o zamandan bu zamaana yapsaydık ne kadar zayıflardık en az 3-4 kilo verirdik. ben şimdi başladım tekrardan 4 gün oldu canım. çok da iyi gidiyor inşallah bozmam. rahat hissediyorum kendimi şu an
ben haftasonu bozdum yineirademi geri istiyorum
ütü, çamaşır benimde varyavaş yavaş yapacağım artık bakalım
işte umut fakirin ekmeği dedim ya şekerim, aslında böyle bişi yapmak istesek sansasyonel olur birazcık
selam canım.. yorgunlar kervanına hoşgeldin
naptınız cuma akşamı sinema keyfi yapabildiniz mi
valla biraz suyuna gidersem sanki bir şeyler değişirmiş gibi, ama dediğin gibi güvenemiyorum da... ayy biişiler daha oldu anlatırım
ya ben kendime bi baktım, bu ben olmamalıyım dedim. gerçekten gidişat iyi değil.dayanmak zorundayım. dombili damgası yemek istemiyorum
ben takdiği çözmeye başladım..
pazar annemler geldiler ya, ptesi anasıgili çağırınca 4 köşe oldu. hem daha iyi, babası erken yatıyor. gelirler 7de giderler 9-10da.. yemeğim de hazır, kocişin gönlü de oldu... haa beni dün paldır küldür götürdü, işlerim aksadı. bunu da gördü,görmeseydik yaşamasaydık her arkadaşlarına gittiğinde beni oraya sürükleyecekti.. okadar da söylendim ama söylenirken de yine de suyuna giderek kibar kibar konuşarak,ama alttan alttan da istediğimi söyleyerek ve evin işlerini yetiştiremediğimi gözüne sokarak...
anlat anlat açılırsın canım... gerekirse de biraz oturur sonra yapıştırıverirsin satılık ilanını
zamanla daha iyi çözersin canım
Ya İlkay, ben sana birşey danışıcam kısmetse, bir vakit bulabilirsem hayırlısı ile :) :)
kızlar ,
katı meyve sıkacağı alanınız, kullananınız var mı :26:
ben istiordum canım ama almamıştım acil değil diye..
şimdi de koyacak yerim yok, ama en çok çocuğu olanlara şart gözüyle bakıyorum ben.. şimdi kış geldi, limon portakal greyfurt sıkılıverir ama katı meyve sıkacağı da güzel.. alacak mısın
almayı düşünüyorum ama şimdilik sadece fikir alma aşamasındayım .. ya biz oturup meyve yemiyoruz bi türlü .. onun yerine sıksam da içsek diye düşünüyorum .. evet portakal greyfurt sıkılır da mesela elma suyu yapsak kendimiz fena mı olur
yok yaa gayet güzel olur aslında ama ne bileyim temizlği filan uğraştırıcı dien var, çok iyi oluyor diyen var..
bilemiyorum ki, inş gönlüne göre bulursun canım..
danış tatlım, bildiğim yerden olsun
kızlar ,
katı meyve sıkacağı alanınız, kullananınız var mı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?