bildiğin kırdım işte... böyle vitrinin kulpları top kristal şeklindeydi, hani avizelerde de oluyo ya onlardan...
ya hızlı da geçmedim ki yanından.. akrabanın karısı ve oğlu evi gezdiler, ne güzel ne kadar hoş bayıldım bilmem ne.. oturdular masaya, ben de bişeyler taşıyodum, yanından geçtim ama hızlı değil anca sürtünmüştürüm yaa...
o top kulp koptu, tam kulbun olduğu yerden cam ikiye yarıldı
eşimi çağırdım mutfağa moral versin diye, o da sürtünmeden geçseydin kırılmazdı dedi.ben de moral ver diye seni çağırmıştım dedim, tüm gece moralim bozuk gezdim. arada eşim geldi "senden kıymetli mi, niye böyle yapıyosun,bi cam değil mi" fln dedi ama nazar eden insanlardan çok korkuorum ben moral bozukluğu oldu bana...
Çeyizime almıştım, özel günlere saklıyorum...çok şekermiş buuuu:))
Nazar olmuştur büyük ihtimalle, bol bol okumak lazım kendimizi...
evet nazar değmiştir canım muhtemelen. bakışın enerjisi çok fazla gerçekten de. yaptırırsınız kuzum, dert etme.bozma moralini bunun için, mal en nihayetinde
Hiç sıkma canını, dünya malı boşver.
Eşinin de dediği gibi senden değerli mi?
Allah kem gözlerden sakınsın, nazar çıkmıştır kızların da dediği gibi.
Bir ara kendine ve eşine bir nazar okut aileden büyüklere.
İçini ferah tut canım... Ama evinde bir nazar duası bulundur derim
Çok geçmiş olsun...
kadın evi gezerken dedim ki bunlar gidince eve bol bol okuyup üfleyelim diye düşündüm...
Resmen düşündüğüm oldu...
ne bileyim yaa, mal tabii de düğünden sonra da anneannesigil geldiğinde çay dökmüştüm. onun da nası olduğunu anlamadım. hem de bembeyaz salonda.. bizden biri gelince bişey olmuyo da bunlardan biri gelince niye böyle oluyo yaaa.. nazardan çok korkarım dedim ya işte..onun moral bozukluğu biraz da, sadece malın değil de
Çeyizime almıştım, özel günlere saklıyorum...
İnşallah kullanmak nasib olur bakalım.
Uyku setini aldım ben, ama internette nevresim takımı da var aynı desenin.
Özdilek'in modeli, bir de Kristal'de var galiba oda Taç'ın yan ürünü....
Bakmak isterseniz göz atın derim
kızlar ben de yeni evliyim beni de aranıza alınnn..
koala yaptırabileceğiniz birşeyse üzülme tatlım hiçyaptıramayacağınız birşeysede üzülme.. senden önemli değil evet nazar değmiş gibi görünüyor ama sen duanı et, kem gözlerden korusun Allah
Boşver canım , güzel olana nazar değer onu düşün birde ...
hoşgeldin çilekli pasta
Öncelikle herkese günaydın kızlarrr...
Akşam yemeklerim harika oldu, kocacığım eve geldiğinde bir iştahla oturdu sofraya...
Herşeyi sıcacık taze koyunca önüne tabii, gömüldü o da yemeğe...
Maşallah... Yemeklerimi beğeniyor çok şükür....
Bskn, canım eğer adet geciktirici kullanacaksan, doğum kontrol ilaçları ile bir yan etkisi yok.
fakat doğum kontrol ilaçlarının bazıları adetin ilk günü alınmaya başlıyor, sonrasında ise alımı alınan tarihe göre belirleniyor.
Yani atıyorum ilacı aldığın zaman adetinin ilk günü 5 Kasım ise, bir dahaki ay adetin ilk gününü beklemeden 5 Aralık'ta alman gerekiyor.
Benim kullandığım ilaç bu şekilde kullanılıyor.
Benden tavsiye, eğer doğum kontrol ilacı kullanacaksan, son dakikaya bırakmadan doktora git.
Danış ve fikir al. Genelde doktorlar muayene ediyorlar, fakat ultrason cihazı ile bakacaklar kanallarına.
O yüzden stres olacağın bir durum değil, annen veya en yakın arkadaşın ile gidebilirsin.
Doktor tavsiyesi ile kullanman sağlığın için ve içinin rahatı için daha iyi olacaktır
kızlar ben de yeni evliyim beni de aranıza alınnn..
yaptırılabilecek bişey canım ama maldan ziyade olay moralimi bozdu..
amin hepimizi korusun Rabbim inşallah...
slm kızlar aranızda yeniyim 23 aralıkta 5 ay olucak evliliğim amannn nee zormuş ya aynı evde yaşamak bi bakıyosun iki düşman bi bakıyosun kanın kaynıyor yemek yap bulaşık yıka ütü bide ertesi gün iş valla zormuş zorr:):):):)
hoşbulduk ilkayy.. iş- çamaşır-bulaşık-ütü-yemek beşgenine girmiş bir çıtır gelin daha aranızda :)
vlla öyleymiş acaba dedim bitek bendemi bu sorunlar okudumda herkes aynı bide biz aynı işyerindeyiz aynı saatte gir aynı saatte çık allahtan işte görüşemiyozda özlem giriyor .azcıkta saolsun kocacım titiz bende fazla rahat geçinmeye çalışıyoz:):):)) hala daha çıkıyomuşuz gibi geliyo bana akşam olsada evime bıraksa diye bekliyom ama nerde neyse neyse zor ama güzell kocacığımın saçımı okşaması yeter:):):)slm canım evet evlilik aynen öyle imiş, bizde içine girince anladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?