2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Hiç sıkma canını, dünya malı boşver.
Eşinin de dediği gibi senden değerli mi?
Allah kem gözlerden sakınsın, nazar çıkmıştır kızların da dediği gibi.
Bir ara kendine ve eşine bir nazar okut aileden büyüklere.
İçini ferah tut canım... Ama evinde bir nazar duası bulundur derim
Çok geçmiş olsun...

çok şekermiş buuuu:))
Çeyizime almıştım, özel günlere saklıyorum...
İnşallah kullanmak nasib olur bakalım.
Uyku setini aldım ben, ama internette nevresim takımı da var aynı desenin.
Özdilek'in modeli, bir de Kristal'de var galiba oda Taç'ın yan ürünü....
Bakmak isterseniz göz atın derim

Nazar olmuştur büyük ihtimalle, bol bol okumak lazım kendimizi...

kadın evi gezerken dedim ki bunlar gidince eve bol bol okuyup üfleyelim diye düşündüm...
Resmen düşündüğüm oldu..
.

evet nazar değmiştir canım muhtemelen. bakışın enerjisi çok fazla gerçekten de. yaptırırsınız kuzum, dert etme. bozma moralini bunun için, mal en nihayetinde

ne bileyim yaa, mal tabii de düğünden sonra da anneannesigil geldiğinde çay dökmüştüm. onun da nası olduğunu anlamadım. hem de bembeyaz salonda.. bizden biri gelince bişey olmuyo da bunlardan biri gelince niye böyle oluyo yaaa.. nazardan çok korkarım dedim ya işte..onun moral bozukluğu biraz da, sadece malın değil de

sağol canım çok teşekkür ederim..
duaların için de Allah razı olsun.. okumamız lazım çok,eşim fazlasıyla nazar çeken biri...
dediğin gibi birilerine okutalım ve duayı da alıp asalım inş eve..

Günaydın Kızlar...

İlkay çok güzel geçmiş mutlu oldum bence istediğin gibi oldu önünüzde daha çokkkkk doğum günleri var inşallah daha da güzellerini yaparsınız birlikte...

Koala canını sıkma telafisi olmayacak bir şey değil nazar vardı ama cam kırıldı nazar gitti sen bol bol dua et.....

Boşver canım , güzel olana nazar değer onu düşün birde ...

Benimde kızmızılı bir nevresimim var yukarda gördüğün özel günlerde işe yarıyor

yaptırılabilecek bişey canım ama maldan ziyade olay moralimi bozdu..
amin hepimizi korusun Rabbim inşallah...

slm kızlar aranızda yeniyim 23 aralıkta 5 ay olucak evliliğim amannn nee zormuş ya aynı evde yaşamak bi bakıyosun iki düşman bi bakıyosun kanın kaynıyor yemek yap bulaşık yıka ütü bide ertesi gün iş valla zormuş zorr:):):):)

aslında şöyle söyliyeyim, roucutane kullanıyorum, bu sebepten ötürü doktor beni kdoğuma yollamıştı ve d.k. hapı vermişti. ama ben o sıralar gerek duymadığım için kullanmadım.
bendeki ilacı da adetimin ilk günü kullanmam gerektiğini söylemişlerdi.
şuan için doğum kontrol yöntemi olarak ilaç yöntemini kullanmak istemiyorum, Rabbim inşallah doğru bir karar aldırmıştır :l
amaaaa düğün günü bel ağrısı, ped değiştirme sıkıntıısı da çekmek istemediğim için adet günümü değiştirmek istiyorum. ondan ötürü aca d.k. hapı mı içsem diye düşündüm.
adet olduğum ilk gün çok sevinmiştim, düğün günü cinsellik adına birşey olmayacağı ve birbirimize alışacağız diye. sonraki günler bel ağrımlarımdan ötürü anladım ki erken sevinç yaşamışım.
iki gün üstüste düğün olacak. bir de kına olacak. zaten onun yorgunluğu yetecek bana ........

dün akşam bir eczaneye gittim ve kadınların hacca giderken kullandıkları ilaçtan istiyorum dedim
adet günümü ertelemek için, dedim bir ilaç verdi, olacağım adet günümden 3 4 gün önce içmeye başlayacakmışım, böylece ertelenecekmiş. sonrasında bıraktığım günün ertesigünü adet olacakmışım.
bakalım umarım işe yarar, ağrısız sızısız bir düğün geçiririm....

herkese teşekkür ediyorum

kızlar ben de yeni evliyim beni de aranıza alınnn..

Hoşgeldin Çilekli pasta...Hayırlı olsun

yaptırılabilecek bişey canım ama maldan ziyade olay moralimi bozdu..
amin hepimizi korusun Rabbim inşallah...

Canım ya ben de nişanlımız ailesinden birinin evine gittiğimde her an bir şey düşürecek mişim kıracak mışım gibi geliyor çok tedirgin oluyorum.. Aslında bu onların bakışlarında kaynaklanıyor sanırım...

slm canım evet evlilik aynen öyle imiş, bizde içine girince anladık

slm canım evet evlilik aynen öyle imiş, bizde içine girince anladık
vlla öyleymiş acaba dedim bitek bendemi bu sorunlar okudumda herkes aynı bide biz aynı işyerindeyiz aynı saatte gir aynı saatte çık allahtan işte görüşemiyozda özlem giriyor .azcıkta saolsun kocacım titiz bende fazla rahat geçinmeye çalışıyoz:):):)) hala daha çıkıyomuşuz gibi geliyo bana akşam olsada evime bıraksa diye bekliyom ama nerde neyse neyse zor ama güzell kocacığımın saçımı okşaması yeter:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…