- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
ne konuşuyorsunuz özelden merak ettim ya
Koala mesaj kutunu temizlemelisin bebeğimm mesajlarım gitmiyormuş bu sebeple
ne konuşuyorsunuz özelden merak ettim ya
canımcım bi mesajın 3 kez gelmiş aynısıcevabın kapıda
ay inanmıyorum hahah birkaç kere basmıştımama gitmemişti de ondan bastım seri halde gitmiş demek
iyi akşamlar canım kolay gelsin...ben de koşturmacadır gidiyorum bugünden beri..yarın görüşmek üzere..
hem sos tarifi var hem de sana döneceğim tatlım..
ahh şu kv'leerrrr
kızlar ya bugün eşimin doğum günüama biz kv''ye gideriz (hactan geldi ya gece) diye ben hiç bi hazırlık yapmamıştım .. bi kaç gün kv'de yer içeriz diye sadece yatmaya geliriz ona da geç geliriz diye düşünüyordum ki .. eşim az önce aradı ve "annemler ananeme gideceklermiş bizi de çağırdılar ama ben dün gece çok geç uyuduğumuz için çok yorgunum ve anneme ilkay geç çıkacak biz gelemeyiz dedim" dedi .. akşam evde olacağız ve benim hiç doğum günü sürprizim yok
minik kalpli pastalar yapacaktım koala aynı senin gibi :26: ve benim yemeğim bile yok kv'de oluruz diye
sayfada gördüm yazını bodozlama daldım
çok şık beyaz hafif kürkler var şal gibi
bu arada merhaba 2012 gelinleri
ahh şu kv'leerrrr
kızlar ya bugün eşimin doğum günüama biz kv''ye gideriz (hactan geldi ya gece) diye ben hiç bi hazırlık yapmamıştım .. bi kaç gün kv'de yer içeriz diye sadece yatmaya geliriz ona da geç geliriz diye düşünüyordum ki .. eşim az önce aradı ve "annemler ananeme gideceklermiş bizi de çağırdılar ama ben dün gece çok geç uyuduğumuz için çok yorgunum ve anneme ilkay geç çıkacak biz gelemeyiz dedim" dedi .. akşam evde olacağız ve benim hiç doğum günü sürprizim yok
minik kalpli pastalar yapacaktım koala aynı senin gibi :26: ve benim yemeğim bile yok kv'de oluruz diye
beraber yapıınnnn
olsun hiçbişey olmamasına rağmen beraber olacak olmanız çok güzel bence..hiç stres yapma ..
yemeğin yoksa eve giderken eşinin sevdiği bişeyler al yemek olarak, istersen pastayı da hazır al bu seferlik.. porsiyonluk, mumlar al...
eve gidince de hemen mutfağa girersin yemek yok hemen hazırlayım dersin, göstermezsin aldıklarını... bi çorba yaparsın önden,sonra alldıklarını sanki dışarda yemek havasıyla sunarsın... mumlar yakarsın... yemeğinizi yersiniz güzelce.. eşini odaya yollar, bi çay bi de pastalarla mutfaktan odaya mumlar eşliğinde gidersin yine...
başbaşa olmanız önemli olan, kv'ye gideriz diye hazırlıksız yakalandım kusura bakma dersin, ama bu kadar seyden sonra gözü senden başka bişey görmezbence
ahh şu kv'leerrrr
hatırladım
düğün günümde regl olucam
cinsellik açısından değil, hem ped işi ile uğraşmak, hem iki gün üst üste düğün olacak, belim çok ağrır benim, o sıkıtınsı falan
geciktirmek için ilaç kullanmışmıydınız siz?
annem adetin bittikten sonra doğum kontrol ilacı kullan, ilacı bıraktığın gün adet olursun dedi. ama hiç güvenli gelmedi. ya işe yaramazsa:26:
peki diğer ilacı kullanan varmı?
adetin 3.günü içiliyormuş, kaç gün ertelemek istiyorsan içiyormuşsun. doğrumudur?
hatırladım
düğün günümde regl olucam
cinsellik açısından değil, hem ped işi ile uğraşmak, hem iki gün üst üste düğün olacak, belim çok ağrır benim, o sıkıtınsı falan
geciktirmek için ilaç kullanmışmıydınız siz?
annem adetin bittikten sonra doğum kontrol ilacı kullan, ilacı bıraktığın gün adet olursun dedi. ama hiç güvenli gelmedi. ya işe yaramazsa:26:
peki diğer ilacı kullanan varmı?
adetin 3.günü içiliyormuş, kaç gün ertelemek istiyorsan içiyormuşsun. doğrumudur?
0 beni alıyor işten ve beraber giriyoruz eve :26: fena yakalandım kızlar hazırlıksız oldu çok :26: neyse birlikte bişeyler yapabiliriz dediğiniz gibi .. tabi yorgun olmazsa ilgilenir kociş .. bakalım artık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?