2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ahh şu kv'leerrrr

kızlar ya bugün eşimin doğum günü ama biz kv''ye gideriz (hactan geldi ya gece) diye ben hiç bi hazırlık yapmamıştım .. bi kaç gün kv'de yer içeriz diye sadece yatmaya geliriz ona da geç geliriz diye düşünüyordum ki .. eşim az önce aradı ve "annemler ananeme gideceklermiş bizi de çağırdılar ama ben dün gece çok geç uyuduğumuz için çok yorgunum ve anneme ilkay geç çıkacak biz gelemeyiz dedim" dedi .. akşam evde olacağız ve benim hiç doğum günü sürprizim yok

minik kalpli pastalar yapacaktım koala aynı senin gibi :26: ve benim yemeğim bile yok kv'de oluruz diye

iyi akşamlar canım kolay gelsin...ben de koşturmacadır gidiyorum bugünden beri..yarın görüşmek üzere..

hem sos tarifi var hem de sana döneceğim tatlım..

Bu akşam benim menüde:
Yıldız Şehriyeli Çorba, Köfte, Fırında tırtıl patates, bolll salata...
Pilav, baklava mevcut... ama eve gidip çorba patates ve köfte yi halletmem gerek hadi ben kaçtımmmm...

beraber yapıınnnn

sayfada gördüm yazını bodozlama daldım

çok şık beyaz hafif kürkler var şal gibi

bu arada merhaba 2012 gelinleri

aslında birşeyler daha soracaktım ama deneyimliler diye, unuttum sadece kürkü sordum

souvenir aslında gösterdiğin kürk de güzelmiş, ama biraz ufak gibi, sanki azcık ısıtır beni

aslında annemin örme vardı, çok beğenirdim ama o gelinlik için doğum için kullanılır der kullandırmazdı, ona da bakayım bir
teşekkür ederim ayrıca

olsun hiçbişey olmamasına rağmen beraber olacak olmanız çok güzel bence..hiç stres yapma ..
yemeğin yoksa eve giderken eşinin sevdiği bişeyler al yemek olarak, istersen pastayı da hazır al bu seferlik.. porsiyonluk, mumlar al...
eve gidince de hemen mutfağa girersin yemek yok hemen hazırlayım dersin, göstermezsin aldıklarını... bi çorba yaparsın önden,sonra alldıklarını sanki dışarda yemek havasıyla sunarsın... mumlar yakarsın... yemeğinizi yersiniz güzelce.. eşini odaya yollar, bi çay bi de pastalarla mutfaktan odaya mumlar eşliğinde gidersin yine...
başbaşa olmanız önemli olan, kv'ye gideriz diye hazırlıksız yakalandım kusura bakma dersin, ama bu kadar seyden sonra gözü senden başka bişey görmezbence

hatırladım
düğün günümde regl olucam
cinsellik açısından değil, hem ped işi ile uğraşmak, hem iki gün üst üste düğün olacak, belim çok ağrır benim, o sıkıtınsı falan
geciktirmek için ilaç kullanmışmıydınız siz?
annem adetin bittikten sonra doğum kontrol ilacı kullan, ilacı bıraktığın gün adet olursun dedi. ama hiç güvenli gelmedi. ya işe yaramazsa:26:
peki diğer ilacı kullanan varmı?
adetin 3.günü içiliyormuş, kaç gün ertelemek istiyorsan içiyormuşsun. doğrumudur?

beraber yapıınnnn

o beni alıyor işten ve beraber giriyoruz eve :26: fena yakalandım kızlar hazırlıksız oldu çok :26: neyse birlikte bişeyler yapabiliriz dediğiniz gibi .. tabi yorgun olmazsa ilgilenir kociş .. bakalım artık ..

İlkay sen eşin ile birlikte eve gidiyorsun diye biliyorum ama bulunduğun yer de var ise hemen çıkıp ufak pastalardan alabilirsin ya da eve sipariş verebilirsin... Yemeği de aynı şekilde yaparsın bu tarz pritik şeyler geldi aklıma ama ne kadar işe yarar bilmiyorum...

canım doğum kontrol hapıyla korunacaksanız doktora gidip bilgi al bence .. sanırım adetini geciktirmen mümkün d.kontrol hapıyla .. adet geciktirici hakkında bi bilgim yok :26:

annenin takdiği uyguladm ben canım, d.kontrol hapına başladım düğünden önce..
adet gördüm öncesinden,sonra sıkıntı olmadı...

canım eşine çaktırmadan önce en sevdiği yemek siparişi ver, adamlara da söyle d.günü. bişeyler yapabilir misiniz die.. (pizza, hamburger, normal yemek ne olursa..) sonrasında o şoku atlatmadan bi de pasta siparişi ver, yine aynı şekilde sürprizli yaptırt kapıyı da o açsn... işte bu kadar

teşekkürler kızlar, elimden geldiğince sürprizli bişeyler yapacağım ama en kötü ihtimal beraber bişeyler hatırlarız artık .. evet planın bozulmasının güzel tarafı başbaşa kutlayacak olmamız

Herkese iyi akşamlar kızlar...

İlkaycım inşallah çok güzel bir akşam geçirirsiniz... Eşinin doğum günü kutlu olsun iyi ki seninle evlenmiş

iyi akşamlar leydilerim
ilkaycım eşinle bir ömür mutlu olursunuz inşallah, akşamınız ve geceniz güzel geçsin dilerim

yarın görüşürüz kızlar, kv'ciğim gelecek hemen gideyim

ilkay canım inşallah çok güzel b sürpriz hazırlarsın istediğin gibi gider her şey

geçen ay da benim doğum günüm vardı eş caazım bana da sürpriz yapmıştı her yere mum yakmış falan sen de böle yapabilirsin belki

Peki ben suan adetin 3. Gunumdeyim. D. Kontrol ilacını kullanmakta geç kalmadım mi?

kızlar herkese merhaba,2012 nin şanslı gelinleri,sizin mahelleye taşınayım bari,kendimi yanlız hisettim,eğer müsade ederseniz tabii,:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…