- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Bu akşam benim menüde:
Yıldız Şehriyeli Çorba, Köfte, Fırında tırtıl patates, bolll salata...
Pilav, baklava mevcut... ama eve gidip çorba patates ve köfte yi halletmem gerek hadi ben kaçtımmmm...
Peki ben suan adetin 3. Gunumdeyim. D. Kontrol ilacını kullanmakta geç kalmadım mi?
kızlar herkese merhaba,2012 nin şanslı gelinleri,sizin mahelleye taşınayım bari,kendimi yanlız hisettim,eğer müsade ederseniz tabii,:)
ilkay canım inşallah çok güzel b sürpriz hazırlarsın istediğin gibi gider her şey
geçen ay da benim doğum günüm vardı eş caazım bana da sürpriz yapmıştı her yere mum yakmış falan sen de böle yapabilirsin belki
sa9 10da giderler derken resmen 11buckta gittilerhem de gelirken baska bi akrabayla gelerek.. Ah benim akilli kocam! Ayrica salonumun viitrin camini kirdim,nasi oldu anlamadim ama nazar diye dusunuyorum sonuc yorgunluk ve moral bozuklugu
hatırladım
düğün günümde regl olucam
cinsellik açısından değil, hem ped işi ile uğraşmak, hem iki gün üst üste düğün olacak, belim çok ağrır benim, o sıkıtınsı falan
geciktirmek için ilaç kullanmışmıydınız siz?
annem adetin bittikten sonra doğum kontrol ilacı kullan, ilacı bıraktığın gün adet olursun dedi. ama hiç güvenli gelmedi. ya işe yaramazsa:26:
peki diğer ilacı kullanan varmı?
adetin 3.günü içiliyormuş, kaç gün ertelemek istiyorsan içiyormuşsun. doğrumudur?
canım teşekkür ederimmalesef mumluk bi ortamımız olamadı ama mumlar yakmayı istiyorum belki bi gün içimden geldiğinde yaparım daha bi sürpriz olur
merhaba kızlar günaydın
dün eşim beni almadan önce aradım kaçta gelip alacaksın diye 15 dakikaya dedi, bende o gelinceye kadar iş yerimin biraz ilerisinde özsüt var orayla görüşürüm diye düşündüm ama ben hazırlanıp aşağıya ininceye kadar eşim gelmiş kapıda beni bekliyor, pasta siparişini veremedim
ofisten çıkmadan internetten buradaki özsütün numarasını telefonuma kaydetmiştim .. eve gittik eşim duştayken hemen özsütü aradım .. neyse ki bizim evimizin o tarafa pasta getirdiklerini öğrendim .. hemen siparişi verdim ama az daha yakalanıyordum telefondaki adam adresi anlamakta zorlandı
sonra dolapta hazır mantı vardı .. daha önce evde mantı hazırlamamıştım eşimde olur yiyelim deyince uğraşmayayım bi an önce yemeğimizi yiyelim ki pasta geldiğinde eşim mutfakta olmasın diye düşündüm .. mantıyı kalp kekli kalıbında hazırladımyoğurdu sosu falan ..eşimin hoşuna gitti fotoğrafını falan çekti bi güzel yedik harika olmuş diye diye yedi hayret ettim şimdiye kadar bu kadar iştahla bi yemek yediğini görmedim
sonra o oturma odasına geçti .. ben mutfağı toparlarken pasta geldi ama evi bulamamışlar beni aradılar 2-3 kez .. neyse ben kapıda ödememi yaptım falan ama eşim duymamış, gelmedi hiç bu ses ne falan diyemutfağa gittim pastayı hazırladım mumlarını, maytabını ve odaya gittim, çok güzeldi çok şaşırdı ve en sevdiği pastaydı tam 3 dilim yedi sarıldık falan filan
sonra birlikte fotoğraf çekildik makineyi karşımıza koyup otomatik ayarını ayarlayarak, günün anısı
malesefki saat 8 buçuk gibi annesi aradı .. benim annemler onlara gelmişler sizde gelin diye .. ee annemler orda olunca mecbur 9 gibi kalktık gittik .. döndüğümüzde de uykumuz oldukça çoktu bi önceki gün 3 te yattığımız için .. yine de güzeldi ..iyi ki yemeği hemen yiyip pastamızı da kesmişiz yoksa onu da yapamayacaktık ..
Ay canım benim çok sevindim, çok cici bir akşam geçirmişsiniz.
Mantığı kalp kekli kalıba hazırlamak müthiş bir fikir olmuş vallahi...
Aklımda bulunsun, bir de kalp şeklinde tabaklar var ya, onlardan almak istiyorum ben de.
2 tane alma niyetindeyim, sevgililer gününe daha çok var ama ben önceden onun derdine düştüm bile...
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım, en kötü gününüz böyle geçsin inşallahh....
nasıl yani kırdınzaten böyle durumlarda da moral bozuklugu olmasa olmaz. hemen mahvediveriyorlar sağolsunlar her şeyi!
Ben bulursam muhtemelen internetten alırım canım, zaten internet alışverişinde tavan yapmış vaziyetteyim...
kalıbı kaldırdığımda sos biraz aktı ama olsun eşimin hoşuna gittisaat 9 a kadar başbaşaydık ama sanki bütün akşamı birlikte geçirmişiz gibi mutlu oldum
ayrıca kalplı tabak fikri güzelmiş tatlım bende karşılaşırsam alayım
bildiğin kırdım işte... böyle vitrinin kulpları top kristal şeklindeydi, hani avizelerde de oluyo ya onlardan...
ya hızlı da geçmedim ki yanından.. akrabanın karısı ve oğlu evi gezdiler, ne güzel ne kadar hoş bayıldım bilmem ne.. oturdular masaya, ben de bişeyler taşıyodum, yanından geçtim ama hızlı değil anca sürtünmüştürüm yaa...
o top kulp koptu, tam kulbun olduğu yerden cam ikiye yarıldı
eşimi çağırdım mutfağa moral versin diye, o da sürtünmeden geçseydin kırılmazdı dedi.ben de moral ver diye seni çağırmıştım dedim, tüm gece moralim bozuk gezdim. arada eşim geldi "senden kıymetli mi, niye böyle yapıyosun,bi cam değil mi" fln dedi ama nazar eden insanlardan çok korkuorum ben moral bozukluğu oldu bana...
bildiğin kırdım işte... böyle vitrinin kulpları top kristal şeklindeydi, hani avizelerde de oluyo ya onlardan...
ya hızlı da geçmedim ki yanından.. akrabanın karısı ve oğlu evi gezdiler, ne güzel ne kadar hoş bayıldım bilmem ne.. oturdular masaya, ben de bişeyler taşıyodum, yanından geçtim ama hızlı değil anca sürtünmüştürüm yaa...
eşimi çağırdım mutfağa moral versin diye, o da sürtünmeden geçseydin kırılmazdı dedi.ben de moral ver diye seni çağırmıştım dedim, tüm gece moralim bozuk gezdim. arada eşim geldi "senden kıymetli mi, niye böyle yapıyosun,bi cam değil mi" fln dedi ama nazar eden insanlardan çok korkuorum ben moral bozukluğu oldu bana...
kalıbı kaldırdığımda sos biraz aktı ama olsun eşimin hoşuna gittisaat 9 a kadar başbaşaydık ama sanki bütün akşamı birlikte geçirmişiz gibi mutlu oldum
ayrıca kalplı tabak fikri güzelmiş tatlım bende karşılaşırsam alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?