2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sa9 10da giderler derken resmen 11buckta gittiler hem de gelirken baska bi akrabayla gelerek.. Ah benim akilli kocam! Ayrica salonumun viitrin camini kirdim,nasi oldu anlamadim ama nazar diye dusunuyorum sonuc yorgunluk ve moral bozuklugu

günaydın kızlarr..

ben de dün akşamdan yemeklerimi yaptım,anacığımın yokluğu belli oluyor tabi...
dün aç kurt gibi eve gittim hiç bir şey yok..kahvaltılık atıştırdık..sonra taze fasülye koydum düdüklüye..
bir de mercimek çorbası..salata ile tamamlarım akşama..

kapalı ,rüzgarlı bir istanbul sabahı ..perşembeden itibaren 14 derece düşüyormuş sıcaklık bilginiz olsun..

Peki ben suan adetin 3. Gunumdeyim. D. Kontrol ilacını kullanmakta geç kalmadım mi?

düğünden önceki son adetinse geç kalmışsın sanırım canım .. sen en kısa zamanda bi doktorla görüş, adet geciktiriciyle ilgili bilgi al

kızlar herkese merhaba,2012 nin şanslı gelinleri,sizin mahelleye taşınayım bari,kendimi yanlız hisettim,eğer müsade ederseniz tabii,:)

merhaba canım hoşgeldin 2012 gelinimisin

canım teşekkür ederim malesef mumluk bi ortamımız olamadı ama mumlar yakmayı istiyorum belki bi gün içimden geldiğinde yaparım daha bi sürpriz olur

sa9 10da giderler derken resmen 11buckta gittiler hem de gelirken baska bi akrabayla gelerek.. Ah benim akilli kocam! Ayrica salonumun viitrin camini kirdim,nasi oldu anlamadim ama nazar diye dusunuyorum sonuc yorgunluk ve moral bozuklugu

nasıl yani kırdın zaten böyle durumlarda da moral bozuklugu olmasa olmaz. hemen mahvediveriyorlar sağolsunlar her şeyi!

Öncelikle herkese günaydın kızlarrr...
Akşam yemeklerim harika oldu, kocacığım eve geldiğinde bir iştahla oturdu sofraya...
Herşeyi sıcacık taze koyunca önüne tabii, gömüldü o da yemeğe...
Maşallah... Yemeklerimi beğeniyor çok şükür... .

Bskn, canım eğer adet geciktirici kullanacaksan, doğum kontrol ilaçları ile bir yan etkisi yok.
fakat doğum kontrol ilaçlarının bazıları adetin ilk günü alınmaya başlıyor, sonrasında ise alımı alınan tarihe göre belirleniyor.
Yani atıyorum ilacı aldığın zaman adetinin ilk günü 5 Kasım ise, bir dahaki ay adetin ilk gününü beklemeden 5 Aralık'ta alman gerekiyor.
Benim kullandığım ilaç bu şekilde kullanılıyor.

Benden tavsiye, eğer doğum kontrol ilacı kullanacaksan, son dakikaya bırakmadan doktora git.
Danış ve fikir al. Genelde doktorlar muayene ediyorlar, fakat ultrason cihazı ile bakacaklar kanallarına.
O yüzden stres olacağın bir durum değil, annen veya en yakın arkadaşın ile gidebilirsin.
Doktor tavsiyesi ile kullanman sağlığın için ve içinin rahatı için daha iyi olacaktır

merhaba kızlar günaydın
dün eşim beni almadan önce aradım kaçta gelip alacaksın diye 15 dakikaya dedi, bende o gelinceye kadar iş yerimin biraz ilerisinde özsüt var orayla görüşürüm diye düşündüm ama ben hazırlanıp aşağıya ininceye kadar eşim gelmiş kapıda beni bekliyor, pasta siparişini veremedim

ofisten çıkmadan internetten buradaki özsütün numarasını telefonuma kaydetmiştim .. eve gittik eşim duştayken hemen özsütü aradım .. neyse ki bizim evimizin o tarafa pasta getirdiklerini öğrendim .. hemen siparişi verdim ama az daha yakalanıyordum telefondaki adam adresi anlamakta zorlandı

sonra dolapta hazır mantı vardı .. daha önce evde mantı hazırlamamıştım eşimde olur yiyelim deyince uğraşmayayım bi an önce yemeğimizi yiyelim ki pasta geldiğinde eşim mutfakta olmasın diye düşündüm .. mantıyı kalpli kek kalıbında hazırladım yoğurdu sosu falan ..eşimin hoşuna gitti fotoğrafını falan çekti bi güzel yedik harika olmuş diye diye yedi hayret ettim şimdiye kadar bu kadar iştahla bi yemek yediğini görmedim

sonra o oturma odasına geçti .. ben mutfağı toparlarken pasta geldi ama evi bulamamışlar beni aradılar 2-3 kez .. neyse ben kapıda ödememi yaptım falan ama eşim duymamış, gelmedi hiç bu ses ne falan diye mutfağa gittim pastayı hazırladım mumlarını, maytabını ve odaya gittim, çok güzeldi çok şaşırdı ve en sevdiği pastaydı tam 3 dilim yedi sarıldık falan filan

sonra birlikte fotoğraf çekildik makineyi karşımıza koyup otomatik ayarını ayarlayarak, günün anısı

malesefki saat 8 buçuk gibi annesi aradı .. benim annemler onlara gelmişler sizde gelin diye .. ee annemler orda olunca mecbur 9 gibi kalktık gittik .. döndüğümüzde de uykumuz oldukça çoktu bi önceki gün 3 te yattığımız için .. yine de güzeldi ..iyi ki yemeği hemen yiyip pastamızı da kesmişiz yoksa onu da yapamayacaktık ..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım teşekkür ederim malesef mumluk bi ortamımız olamadı ama mumlar yakmayı istiyorum belki bi gün içimden geldiğinde yaparım daha bi sürpriz olur

Ben arada mumlar yakıyorum, geçen gün ikea ya gitmiştik, eşim kokulu mumlardan aldı.
Tavsiye ederim, ikea da da çeşit çeşit mumlar var, bir de Tepe Home'da çok güzel mumlar var.
Hem dekoratif, hem de mis gibi kokuyorlar...
Kış aylarında hele bence hem romantik, hem de sıcak bir atmosfer yaratıyor...

Ay canım benim çok sevindim, çok cici bir akşam geçirmişsiniz.
Mantıyı kalp kekli kalıba hazırlamak müthiş bir fikir olmuş vallahi...
Aklımda bulunsun, bir de kalp şeklinde tabaklar var ya, onlardan almak istiyorum ben de.
2 tane alma niyetindeyim, sevgililer gününe daha çok var ama ben önceden onun derdine düştüm bile...
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım, en kötü gününüz böyle geçsin inşallahh....

Son düzenleme:

kalıbı kaldırdığımda sos biraz aktı ama olsun eşimin hoşuna gitti saat 9 a kadar başbaşaydık ama sanki bütün akşamı birlikte geçirmişiz gibi mutlu oldum

ayrıca kalplı tabak fikri güzelmiş tatlım bende karşılaşırsam alayım

nasıl yani kırdın zaten böyle durumlarda da moral bozuklugu olmasa olmaz. hemen mahvediveriyorlar sağolsunlar her şeyi!

bildiğin kırdım işte... böyle vitrinin kulpları top kristal şeklindeydi, hani avizelerde de oluyo ya onlardan...
ya hızlı da geçmedim ki yanından.. akrabanın karısı ve oğlu evi gezdiler, ne güzel ne kadar hoş bayıldım bilmem ne.. oturdular masaya, ben de bişeyler taşıyodum, yanından geçtim ama hızlı değil anca sürtünmüştürüm yaa...
o top kulp koptu, tam kulbun olduğu yerden cam ikiye yarıldı
eşimi çağırdım mutfağa moral versin diye, o da sürtünmeden geçseydin kırılmazdı dedi. ben de moral ver diye seni çağırmıştım dedim, tüm gece moralim bozuk gezdim. arada eşim geldi "senden kıymetli mi, niye böyle yapıyosun,bi cam değil mi" fln dedi ama nazar eden insanlardan çok korkuorum ben moral bozukluğu oldu bana...

Günaydın kızlar ... Nasılsınız??

İlkaycım bence çok hoş bir doğumgünü olmuş, önemli olan güzel anlar geçirmeniz memnun olmanız bence...

koalacım vitrini camını nasıl kırdın ya çok üzüldüm, insna kendi eşyalarıyla ilgili birşey olunca çok daha fazla üzülüyor, bende geçen gün budolabını hafiften çizdim çok üzüldüm neyse seninki telafi olur allahtan yeni cam taktırırsın artık..

Ben bulursam muhtemelen internetten alırım canım, zaten internet alışverişinde tavan yapmış vaziyetteyim...
Çeyizimdeki bir çok şey internettendi...
Eğer görürsem sana da mutlaka linkini gönderirim canım

Nazar olmuştur büyük ihtimalle, bol bol okumak lazım kendimizi...

evet nazar değmiştir canım muhtemelen. bakışın enerjisi çok fazla gerçekten de. yaptırırsınız kuzum, dert etme. bozma moralini bunun için, mal en nihayetinde

ilkaycım çok sevindim akşamın güzel geçmesine..eşini şaşırtman mutlu etmen ve en önemlisi beraber olmanız çok güzel...
kv'ye gitmişsin ama anneciğini de görmüşsün... ne güzel olmuş..

koala yaptırabileceğiniz birşeyse üzülme tatlım hiç yaptıramayacağınız birşeysede üzülme.. senden önemli değil evet nazar değmiş gibi görünüyor ama sen duanı et, kem gözlerden korusun Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…