Selam kızlar işim vardı gelemedim ( hala var gerçi)
Kısmen gördüm yazılarınızı
Ne zamandır muffin denemeyi düşünüyordum ama benimde kalıbım yok
Alıp denemeyi düşünüyorum, souvvenir'in tarifini denerim belki
souvvenir labneli krema kek için dimi ben yanlış anlamadım
dünya üzerinde başka kek kalıbı yokmuş gibi onu almışımbi gün kek yaparsam balık olaraktan, gösteririm size de
ben işlerimi öteledim bugün hiç birşey yapmadım burada çene çalmaktan başka :18: ama çok güzel şeyler öğrendimneyse yarın yaparım kalan işleri
bende alacağım kalıp, yapınca paylaşalım mı
dünya üzerinde başka kek kalıbı yokmuş gibi onu almışımbi gün kek yaparsam balık olaraktan, gösteririm size de
çok tatlısın yasevgililer gününde falan yaparsan bizimle paylaş
Canım, ister kek içine kullan, istersen tramisu yap bununla, istersen sadece kekin üstünü süslemede kullan...
Sana kalmış ve yaratıcılığına... Ama lezzet konusunda süper, onu söyleyebilirim...
ben bunu kocama yapamaaammeve gidince resmini çekicem onun bir de kızlar ben bu akşam tencerede fincan kek yapiciim. ilginç bi deneyim olabilir. ama ben yemiciimmm, kocama sadece
Olurbende sodalı börek yaptım geçen çok güzel kabardı ve yumuaşcık oldu içi
Bu arada en son senin resmini görmüştüm İlkay, çok güzeldiAllah bir ömür mutlu etsin
sizde işler bizimden farklı bacım ben benimkine göre cevap verdiydimben pazar günü kocamı kolundan tutup "yürü annenlere gidiyoruz" desem hayatta gitmez ya başbaşa oluruz yada arkadaşlarımızla
Valla paylaşalım, çok güzel ve eğlenceli olur kanımca...
Ben artık ne zaman kek, birşey yaparsam burada paylaşıcam...
Servisi nasıl olur acaba , birine kuyruğu birine ağzı şeklinde mi kesilir
teşekkürler canımcım
işte böyle oluyor şekerimm. bence muffinden de bi farkı yok. kalıp almakla uğraşmayalım barii.
Eki Görüntüle 546866 Eki Görüntüle 546867
Eki Görüntüle 546864 Eki Görüntüle 546865
Bunları geçen yaptığımda kaydetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?