- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
ellerine sağlık canım
Eki Görüntüle 546874 Eki Görüntüle 546875
Bunlarda sahurdan kalma bir iki kare
Ayyy kader bayıldım ben bunlara hemen hafta sonu benım herife yapam bunlardan ben
yanlız metal kalıplar var onlarla deneyim ben zart diye keser o uğraştırmazzzz
kekik çok sever benımki zaten :)
Ben sahurda yapmıştım , Pazar kahvaltısına da güzel olur
Benim eşimde kekik çok sever, domatese de yakışıyor zaten..
Umarım senin ki de çoook beğenir
,
kader kürdanlığın harika nerden almıstın
kader senın bu kurdanın üzerine düşen yandı hahahahaha :)
merhaba kızlar günaydın
dün eşim beni almadan önce aradım kaçta gelip alacaksın diye 15 dakikaya dedi, bende o gelinceye kadar iş yerimin biraz ilerisinde özsüt var orayla görüşürüm diye düşündüm ama ben hazırlanıp aşağıya ininceye kadar eşim gelmiş kapıda beni bekliyor, pasta siparişini veremedim
ofisten çıkmadan internetten buradaki özsütün numarasını telefonuma kaydetmiştim .. eve gittik eşim duştayken hemen özsütü aradım .. neyse ki bizim evimizin o tarafa pasta getirdiklerini öğrendim .. hemen siparişi verdim ama az daha yakalanıyordum telefondaki adam adresi anlamakta zorlandı
sonra dolapta hazır mantı vardı .. daha önce evde mantı hazırlamamıştım eşimde olur yiyelim deyince uğraşmayayım bi an önce yemeğimizi yiyelim ki pasta geldiğinde eşim mutfakta olmasın diye düşündüm .. mantıyı kalpli kek kalıbında hazırladımyoğurdu sosu falan ..eşimin hoşuna gitti fotoğrafını falan çekti bi güzel yedik harika olmuş diye diye yedi hayret ettim şimdiye kadar bu kadar iştahla bi yemek yediğini görmedim
sonra o oturma odasına geçti .. ben mutfağı toparlarken pasta geldi ama evi bulamamışlar beni aradılar 2-3 kez .. neyse ben kapıda ödememi yaptım falan ama eşim duymamış, gelmedi hiç bu ses ne falan diyemutfağa gittim pastayı hazırladım mumlarını, maytabını ve odaya gittim, çok güzeldi çok şaşırdı ve en sevdiği pastaydı tam 3 dilim yedi sarıldık falan filan
sonra birlikte fotoğraf çekildik makineyi karşımıza koyup otomatik ayarını ayarlayarak, günün anısı
malesefki saat 8 buçuk gibi annesi aradı .. benim annemler onlara gelmişler sizde gelin diye .. ee annemler orda olunca mecbur 9 gibi kalktık gittik .. döndüğümüzde de uykumuz oldukça çoktu bi önceki gün 3 te yattığımız için .. yine de güzeldi ..iyi ki yemeği hemen yiyip pastamızı da kesmişiz yoksa onu da yapamayacaktık ..
ayy yi ki de yapmışsın canım iyi ki de kv'lere yakın değiliz yaa
Kızlar ben çıkıyorum bugün çok rahatsızdım size pek katılamadım fena grip olmuşum...
Herkese iyi akşamlar....
evet canım erkenden yapmasaydım evde olamayacakmışız baksanabiz kv'ye yakınız ama bu birşeyi değiştirmiyor haftada 1 kez anca görüşüyoruz benim kv hacdan geldi de bu hafta sık gideriz onlara artık .. kadının gelen gideni olur ..
Geçmiş olsun bircan
Ben geçmişi takip edemiyoru ilkay, arkadaş alıntılayınca gördüm
Neyi kutlamıştın ki o akşam :44:
Kızlar ben çıkıyorum bugün çok rahatsızdım size pek katılamadım fena grip olmuşum...
Herkese iyi akşamlar....
bayılıyorum sizin şu düzene....
dün akşam eşimin doğum günüydü tatlımbiz birbirimize hediye almıyoruz sürpriz olarak çünkü 11.yılımızın içindeyiz mesela yıllardır ne aldıysak ya zevkimizi tutturamadık, ya bedenimizi hep bi sorun çıkıyordu .. bir kaç yıl önce artık hediyeleri birlikte gezip almaya karar verdik .. neyse d. günü için bir hediye almadım .. eşim hatıra kalacak hediyelere pek önem vermiyor :26: kv'de tam doğum gününde hactan gelecek, kesin o akşam orada oluruz diye evde özel birşeylerde hazırlamadım .. tam iş çıkışıma yakın eşim arayıp annesigile gitmeyeceğimizi söyleyince sıkıştım sonra da arkadaşın alıntı yaptığı yazımdakileri yaptım
en yakın zamanda Allah size de nasip etsin kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?