2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Hemen mutfaksepeti.com'a giriyorum...

Bu arada harika tarifler aldım sizden becerikli ve bir o kadar da hamarat hatunlar sizi...:)))

Burada olan resimlerim bu kadar

Evde belki başka da vardır

Bundan sonra daha fazla kaydeder , paylaşırım sizlerle kızlar

Ayyy kader bayıldım ben bunlara hemen hafta sonu benım herife yapam bunlardan ben

yanlız metal kalıplar var onlarla deneyim ben zart diye keser o uğraştırmazzzz

kekik çok sever benımki zaten :)

Ben sahurda yapmıştım , Pazar kahvaltısına da güzel olur

Benim eşimde kekik çok sever, domatese de yakışıyor zaten..

Umarım senin ki de çoook beğenir

Ben sahurda yapmıştım , Pazar kahvaltısına da güzel olur

Benim eşimde kekik çok sever, domatese de yakışıyor zaten..

Umarım senin ki de çoook beğenir

Bayılacak hayatım çok saol valla zaten bu ara pek yemek yapmadığım için paslandım..

kendimi hemen forma sokmam lazım birde sabah topiklerin birinde zebra kek gördüm onuda yapacam hafta sonu :)

ama korkuyorum ya yapamazsam deyi :)

ayy yi ki de yapmışsın canım iyi ki de kv'lere yakın değiliz yaa

ayy yi ki de yapmışsın canım iyi ki de kv'lere yakın değiliz yaa

evet canım erkenden yapmasaydım evde olamayacakmışız baksana biz kv'ye yakınız ama bu birşeyi değiştirmiyor haftada 1 kez anca görüşüyoruz benim kv hacdan geldi de bu hafta sık gideriz onlara artık .. kadının gelen gideni olur ..

Kızlar ben çıkıyorum bugün çok rahatsızdım size pek katılamadım fena grip olmuşum...

Herkese iyi akşamlar....

Kızlar ben çıkıyorum bugün çok rahatsızdım size pek katılamadım fena grip olmuşum...

Herkese iyi akşamlar....

geçmiş olsun canım, iyice dinlen bitki çayları iç, bol bolda meyve ye yarın daha iyi ol, iyi akşamlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun bircan

Ben geçmişi takip edemiyoru ilkay, arkadaş alıntılayınca gördüm

Neyi kutlamıştın ki o akşam :44:

Geçmiş olsun bircan

Ben geçmişi takip edemiyoru ilkay, arkadaş alıntılayınca gördüm

Neyi kutlamıştın ki o akşam :44:

dün akşam eşimin doğum günüydü tatlım biz birbirimize hediye almıyoruz sürpriz olarak çünkü 11.yılımızın içindeyiz mesela yıllardır ne aldıysak ya zevkimizi tutturamadık, ya bedenimizi hep bi sorun çıkıyordu .. bir kaç yıl önce artık hediyeleri birlikte gezip almaya karar verdik .. neyse d. günü için bir hediye almadım .. eşim hatıra kalacak hediyelere pek önem vermiyor :26: kv'de tam doğum gününde hactan gelecek, kesin o akşam orada oluruz diye evde özel birşeylerde hazırlamadım .. tam iş çıkışıma yakın eşim arayıp annesigile gitmeyeceğimizi söyleyince sıkıştım sonra da arkadaşın alıntı yaptığı yazımdakileri yaptım

Herkese iyi akşamlar....

geçmişler olsun canım,Allah şifa versin..
mandalina ve limon ye bol bol.. çorba iç acı pul biber at,terletsin iyice seni :44:
bi de yat uyu,hiç yorma akşam kendini...
geçer inş.. iyi akşamlar

canım çok güzel düşünmüşsün eşin de çakmamış ne güzel başka bi zaman da istediğin bi şekilde hazırlarsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…