- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
canım çok güzel düşünmüşsün eşin de çakmamış ne güzel başka bi zaman da istediğin bi şekilde hazırlarsın artık
eşim böyle özel günlerde çok büyük şeyler beklemez, beni de bir beklenti içine sokmaz .. o sıradan günlerde sürpriz yapmayı ve kendisine öyle günlerde yapılmasını istiyor .. böyle bir düşünce yapısı varilk zamanlar buna alışmam zor oldu çünkü ben doğıum günlerimde, sevgililer gününde hep beklenti içine girerdim neyse o yüzden dün kendisi bir hayal kırıklığı yaşamadı ona ilerleyen günlerde hoş sürprizler yapabilirim
dün akşam eşimin doğum günüydü tatlımbiz birbirimize hediye almıyoruz sürpriz olarak çünkü 11.yılımızın içindeyiz mesela yıllardır ne aldıysak ya zevkimizi tutturamadık, ya bedenimizi hep bi sorun çıkıyordu .. bir kaç yıl önce artık hediyeleri birlikte gezip almaya karar verdik .. neyse d. günü için bir hediye almadım .. eşim hatıra kalacak hediyelere pek önem vermiyor :26: kv'de tam doğum gününde hactan gelecek, kesin o akşam orada oluruz diye evde özel birşeylerde hazırlamadım .. tam iş çıkışıma yakın eşim arayıp annesigile gitmeyeceğimizi söyleyince sıkıştım sonra da arkadaşın alıntı yaptığı yazımdakileri yaptım
benim eşim de doğum günü kutlamasını sevmiyo canım bana da çok tuhaf geliyo tabi çünk ben de beklenti içine giriyorum
çalışıyo musun canım
İyi yapmışsın o zamanHediye almayı bırakmak fena fikir değil aslında düşünüp duruyorum zira ben hala..
Eylül ayında doğum günüydü benim eşiminde.. Evli olarak ilk kez kutlayacağımdan evde kutlamak istedim.. Güzel bir masa hazırladım ama hafta içi diye pastayı kendim yapmadım hazır aldım..
Hediyemde buraya daha önce koymuştum diye kayıtlı, hemen ekliyim
Eki Görüntüle 546897 Eki Görüntüle 546898
Kişiye özel ( foto + isim + evlilik yemini ) evlilik cüzdanı
eşim almaya gelmeden bu sorunu da cevaplayayım çıkayımevet tatlım çalışıyorum, bir aile danışma merkezinde psikologum sen?
günaydın hanımlaaaar
dün yine tembelleri oynadım, sabah çamaşır arayan kocam evden beni kovacak diye korkuorum
ama napiiim kitaplık bakalım diye beni ikea'ya sürükledi, geldik çay may derken uykum geliverdi
çikolatalı toplaaar, çamaşırlaaar hakgetireee
geçmişler olsun canım,Allah şifa versin..
mandalina ve limon ye bol bol.. çorba iç acı pul biber at,terletsin iyice seni :44:
bi de yat uyu,hiç yorma akşam kendini...
geçer inş.. iyi akşamlar
bulabildiniz mi kitaplık canım?
Sağol canım dediklerini yaptım hala aynıyım ama inşalah yarına geçer...
günaydın kızlarkoala geçen gün benimde eşimin atleti kalmamıştı bi gün atletsiz gezdi garibim aman napıyım yıkadım ama bi türlü kurumadı kaloriferler daha yanmadığı için :26: olur arada böyle kovmaz eşin
kader elinde her beceri geliyo kız,sen neler biliyon neler,yemeklerde bize fikir ver artık canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?