2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sağol canım ya ben sadece akşam girebiliyorum kaynaşmak istiorum ben de öğretmenim

bizde sadece gündüzleri giriyoruz, yani topiğin geneline bakarsak :26: sen akşamları topiği okursun, sonra da cevaplamak istediklerini, sormak istediklerini sorarsın bizde gündüz cevaplarız

çıkarınca da böyle oldularr. bence bunların içine kremşanti falan enjekte edilebilir. kaplanabilir muffin gibi. baya baya kabarık oldu kızlar.

evet ya başında izledim resmen kocam da cok begendi. buharda piştiği için de ıslak kek gibi olmuştu hafiftenn.

canım suyunu biraz daha az koy fincanların dibinde 2 parmak olsa kafi...

birde çok açarsan fazla kabarmıyor ben yaptığımda resmen bildiğin kabarık delisi

olmuştu kekler bir araya patlaaycak sandım

Eki Görüntüle 547227

merak ettim nasıl yapıldığını

kolay yaa, malzemeleri de çok az. mesela bu kekin içinde yağ yok yazıyorum tarifiiii şekerimm

Malzemeler:

- 1 yumurta
- 1 çay bardağı süt
- 1.5 çay bardağı şeker
- 2 çay bardağı un
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu

Önce yumurtanın içine şekeri ekleyip, bir süre çırpın. Ardından bütün malzemeler konur ve iyice çırpılır. 6 adet neskafe fincanı yağlanır. (Kekte yağ olmadığından, mutlaka iyice yağlayın; yoksa yapışır.) Kek hamuru ile, fincanların yarısını doldurun. Yayvan bir tencereye fincanları dizin. Fincanların yarısına gelecek şekilde ılık su ekleyin.Tencerenin ağzı açık bir şekilde, su kaynayana kadar bekleyin. Kaynayınca tencerenin kapağını kapatın. Ağzını hiç açmadan, kısık ateşte 20 dakika pişirin. Altını kapattıktan sonra, 15 dakika kapağı açmadan dinlendirin.

Eki Görüntüle 547226

çıkarınca da böyle oldularr. bence bunların içine kremşanti falan enjekte edilebilir. kaplanabilir muffin gibi. baya baya kabarık oldu kızlar.

Aynen canım kimi çiko sos dökmüş ama ben çko çiko bayar

die krem şanti bastım hani kaymaklı olan var ondan içine portakal reçelide koydum az

enfes oldu yada vişne reçeli olabilir :)

işte burdalarr daha da yüklicem da hata vermese iyi.

Çok güzel görünüyor, eline sağlık

kader kalemi nasıl yaptın :26:

Ben onu ortaokulda öğrenmiştim ama öğretmen tek tek harfleri anlatırken ben herkesten önce bitirmiştim bile ( iş eğitimi dersi )

Bu tarz şeyleri sevdiğimden o gün bugündür ara ara sevdiklerime yapar hediye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…