Günaydın kızlarrrr umarım çok şey kaçırmadım .. bugün üzerimde hafif bi kırgınlık var zencefil limon çayı içiyorum..keyifler nasıl???
şekerler canlar bebişlerr, çok teşekkür ederimm. gelin bana bi gün çaya, size de yapayım
bak yakınım ona göre..akşama çat kapı gelirim..
Günaydın kızlarrrr umarım çok şey kaçırmadım .. bugün üzerimde hafif bi kırgınlık var zencefil limon çayı içiyorum..keyifler nasıl???
bu benim tarifini aldığım sitedeki resimm, yoksa sen mi yaptın onlarıııı
kolay yaa, malzemeleri de çok az. mesela bu kekin içinde yağ yokyazıyorum tarifiiii şekerimm
Malzemeler:
- 1 yumurta
- 1 çay bardağı süt
- 1.5 çay bardağı şeker
- 2 çay bardağı un
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
Önce yumurtanın içine şekeri ekleyip, bir süre çırpın. Ardından bütün malzemeler konur ve iyice çırpılır. 6 adet neskafe fincanı yağlanır. (Kekte yağ olmadığından, mutlaka iyice yağlayın; yoksa yapışır.) Kek hamuru ile, fincanların yarısını doldurun. Yayvan bir tencereye fincanları dizin. Fincanların yarısına gelecek şekilde ılık su ekleyin.Tencerenin ağzı açık bir şekilde, su kaynayana kadar bekleyin. Kaynayınca tencerenin kapağını kapatın. Ağzını hiç açmadan, kısık ateşte 20 dakika pişirin. Altını kapattıktan sonra, 15 dakika kapağı açmadan dinlendirin.
aldım tarifi tatlım, evdeki doğum günü pastamız bitince deneyeceğim
Sağol tatlımmm.. Ay kekler harika görünüyor.. dün de burda kek muhabbetini bırakıp çıktım aniden . Sonra gece 10.30 da canım bi browni çekti ki sormayın neyse eşim çıktı almaya o da browninin çikolatasından almış. bi söylendim bi söylendim sonra değiştirmeye gitti. garibim bakkala demiş karım hamile kusura bakmayın bunları değiştirebilir miyiz..halbuki hamile fln değilim :))) çok güldüm gece gece :))
Sağol tatlımmm.. Ay kekler harika görünüyor.. dün de burda kek muhabbetini bırakıp çıktım aniden . Sonra gece 10.30 da canım bi browni çekti ki sormayın neyse eşim çıktı almaya o da browninin çikolatasından almış. bi söylendim bi söylendim sonra değiştirmeye gitti. garibim bakkala demiş karım hamile kusura bakmayın bunları değiştirebilir miyiz..halbuki hamile fln değilim :))) çok güldüm gece gece :))
İlkaycım allah eşine senin de yanıbaşında olduğun sağlık dolu ömürler versin cnm.
Eki Görüntüle 547226
çıkarınca da böyle oldularr. bence bunların içine kremşanti falan enjekte edilebilir. kaplanabilir muffin gibi. baya baya kabarık oldu kızlar.
afllenangel teşekkür ederim ben de bayılıyorum zencefile kötülemeden def etmeye çalışıyorum gribi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?