2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın kızlar..

sabah sabah iştahım kabardı hem de kekkk..ayşecim ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar...tarif de çok kolay..
yapılışı keza öyle...

Günaydın kızlarrrr umarım çok şey kaçırmadım .. bugün üzerimde hafif bi kırgınlık var zencefil limon çayı içiyorum..keyifler nasıl???

bu benim tarifini aldığım sitedeki resimm, yoksa sen mi yaptın onlarıııı

yok canımmm ben yengemden duymuşdum

hemen denedim ilk yaptığım zaman tarifde yağ yokdu

kayış gibi oldu sevmedim

sonra işi ilerlettim hafif yağ koydum krem şanti vişne reçeli v.s

süper oldu bende hafta sonu yapamde resim çekeyim

zaten benım benım herife kıyak bir kahvaltı hazırlıycam bu hafta sonu :))))))

birde zebra kek yapmak istiyorum kızlarrrrrr

Sağol tatlımmm.. Ay kekler harika görünüyor.. dün de burda kek muhabbetini bırakıp çıktım aniden . Sonra gece 10.30 da canım bi browni çekti ki sormayın neyse eşim çıktı almaya o da browninin çikolatasından almış. bi söylendim bi söylendim sonra değiştirmeye gitti. garibim bakkala demiş karım hamile kusura bakmayın bunları değiştirebilir miyiz..halbuki hamile fln değilim :))) çok güldüm gece gece :))

aldım tarifi tatlım, evdeki doğum günü pastamız bitince deneyeceğim

Günaydın kızlarrrr umarım çok şey kaçırmadım .. bugün üzerimde hafif bi kırgınlık var zencefil limon çayı içiyorum..keyifler nasıl???

geçmiş olsun çilek bende aynıyım sabah beri hapşuuuuuu ((

havalar işte değişiyor...

çok iyi yapmışssın zencefil muhteşem bir bitkidir.

İlkaycım allah eşine senin de yanıbaşında olduğun sağlık dolu ömürler versin cnm.

geçmiş olsun canım, ilerlemeden önlemini al eşine bende güldüm ben çikolatasını da seviyorum kekini de şu browninin bugünde kekten merhaba dedik günü sonumuzu merak ediyorum

afllenangel teşekkür ederim ben de bayılıyorum zencefile kötülemeden def etmeye çalışıyorum gribi :)

Aynen valla zaten malum dönemimdeyim şekerli ne varsa yiyebilirimm şu ara :))

afllenangel teşekkür ederim ben de bayılıyorum zencefile kötülemeden def etmeye çalışıyorum gribi :)

canım bağışıklık sistemin için sana keçiboynuzu öneririim

ben şimdi kızıma başlıycam 7-8 tane keçi boynuzunu kırıp yıkayıp

7-8 dakka suda haşlayıp suyunu sabah akşam 1 çay bardağı içiyorsun

internetten öğrendim astım bronşit alerji zaturre ne varsa ak cigerden silip temizliyormuş

ama en güzel yanı bağılıklık sistemini güçlendirmesi tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…