- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
benim kocam bir gün eğer sebze yemeğe karar verirse bu tarifleri ben de yaparım balkabaacım.et ver, pilav ver, tavuk ver anca onları yesin. ben ise ne severim patlıcanı, karnıbaharı, biberi, salatayııııı havuçlu çorbayı herhalde beni kaçırsalar, havuclu corba içersen geri veririz karını deseler, anca o zaman içer
hımmm onlar benim bebekleriimm
annemin yemek takımı eskidi, ona güzel bir tane almak istiyorum kızlarr. çok güzel bi süpriz olur. hediye olarak evine gönderticem, üsütüne de eşimle ismimizi yazıp seni çok seviyoruz anneee yazmak istiyorum. yine duygulandım
AYNI TARİF OLDUĞU İÇİN YAZMIYORUM NETTEN KOPYALIYORUM HİÇBİR FARKI YOK
eşimin halası aşçı gibi maşallah yemek konusunda damak tadını çok ii biliyor
HAVUÇLU ÇORBA
Malzemeler:
7 su bardağı tavuk suyu (yoksa normal su içine de bulyon bir adet )
1 çay bardağı arpa şehriye
1 adet büyük boy havuç
2 yemek kaşığı sıvıyağ
2 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta sarısı
Üstüne: 1 yemek kaşığı tereyağ ve 1 çay kaşığı pulbiber (istenirse:)
Yapılışı:
Sıvıyağı tencereye alalım.havuçları rendeleyip tencereye alalım ve 1-2 dk.kavuralım.Arpa şehriyeleri de ilave edip tavuk suyunu dökelim.Şehriyeler ve havuçlar yumuşayıncaya kadar kaynatalım.
Ayrı bir kaba yoğurdu ve yumurta sarısını alıp çırpalım.Kaynayan çorbanın suyundan 1-2 kaşık ilave edip karıştıralım ve yavaş yavaş çorbaya dökelim.Sürekli karıştıralım.
bunun aynısını havuç yerine kabak kullanarak da deneyin üzerine dere otu muhteşem bir tat oluyor dün yaptım içtik bayıldık işim 2 tabak içti dolu dolu
içinde ne var diye sorduğunda söyleyecek bir cevabım olmalı ama onu ne yapacağız :44:
kabak haricindekileri söylersin
Kızlar bir şey danışıcam. ben 1 ay önce bu bıçak takımını aldım KARACA dan ancak bir tane bıçağı ortadan ikiye ayrıldı bıçak kısmı hem de..sizce iade edilir mi? 170 tl verdim çok üzüldüm.
Eki Görüntüle 548011
Kızlar bir şey danışıcam. ben 1 ay önce bu bıçak takımını aldım KARACA dan ancak bir tane bıçağı ortadan ikiye ayrıldı bıçak kısmı hem de..sizce iade edilir mi? 170 tl verdim çok üzüldüm.
Eki Görüntüle 548011
bende de bunu aynısı var ama siyah saplı .. bence iade edilir .. bi mağazayı arayıp sor canım istersen boşuna gitme uzaktaysa
beğenmene sevindim tatlımben daha yumuşak birşeyler istemiştim salonumu gördün tıpkı öyle sade ama annem " bu değil, bu hiç değil, bu sıradan" dedi beğendiklerime
biz görmedik salonu ama
Koalacım eşinle sabah nasıldınız? Eğer yazdıysan kusura bakma atladım sanırım.
Koalacımmm, alıntı yapmadan yazıyorum. teşekkür ediyorum sanaa. ben de günlük takımlarımı 12 kişilik gibi aldım, yıkanmasını beklemek zorunda kalmayayım diye. hatta çeyizime ilk aldığım şey oydu
eşimle konuştum bu gece 1 de burda olacakmış
woowww süprizzzz! güzel bir haber!
oohhh hadi gözün aydın
Ohh ne güzel bir haber.... Gözün aydın canım....
albüm yaptım kuzucum sende görebilirsin
Pixiwoo - Sam & Nic - Make-up Artists - YouTube kızlar şu makyajın güzelliğine bakın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?