2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

aynen ben de öyle, son cümlene gülümsedim,aslında baya baya gülerdim de halim yok.. ve eşim aynı eşin gibi, bıkmıyor.. bigün önceki yemeği yemek istemeyen insan, üstüste hergün et ver hayır demez.. ama ben de sebzeciyim

hımmm onlar benim bebekleriimm

performansn yerinde kuzum yine

düşünceli insan seni.. güzel olablir.. benim yemek takımını da annem almıştı, baya karışık desenli bişey.. idare eder,hiç kullanmadım. günlük takımım da 12 kişilik zaten.. seninki çok kibar çok güzelmiş.. herşeyle kullanılır,her renkle kombin sofralar hazırlanır..

hmm çok güzeldir eminim, ben havuç çorbası biliyorum ama terbiyeli şehriyeli değil, havuçla un kavurup su döküyosun üzerne öyle bi tarif. o da güzel oluyo bu da çok güzeldir bence..

Kızlar bir şey danışıcam. ben 1 ay önce bu bıçak takımını aldım KARACA dan ancak bir tane bıçağı ortadan ikiye ayrıldı bıçak kısmı hem de..sizce iade edilir mi? 170 tl verdim çok üzüldüm.

Son düzenleme:

bende de bunu aynısı var ama siyah saplı .. bence iade edilir .. bi mağazayı arayıp sor canım istersen boşuna gitme uzaktaysa

bende de bunu aynısı var ama siyah saplı .. bence iade edilir .. bi mağazayı arayıp sor canım istersen boşuna gitme uzaktaysa

Ben bunu 1 ay önce antalyadan almıştım burdaki karaca mağazası da AVM de. Uzak malefe zor geliyo gitmek.Numarasını alıp arayayım önce doğru söylüyosyn

Son düzenleme:
Koalacımmm, alıntı yapmadan yazıyorum. teşekkür ediyorum sanaa. ben de günlük takımlarımı 12 kişilik gibi aldım, yıkanmasını beklemek zorunda kalmayayım diye. hatta çeyizime ilk aldığım şey oydu

Koalacım eşinle sabah nasıldınız? Eğer yazdıysan kusura bakma atladım sanırım.

bi değişiklik yoktu canım, bu kez alttan almadım çünkü.. işten çıkmadan tlf ettim uzatmayalım diye yine ters ters konuştu. "iyi uzatalım o zaman" dedim kapattım tlfnu bende..
eve gittim yatıyodu odada, yemek hazırladım, kalkmadı... taa ben yattım sonra kalktı gitti bişeyler yedi kendisi.. sonra da geldi sırtını döndü yattı, ben de aynısını yaptım.. çünkü düzeltmek için uğraştım.. sabah da bildiğin dürterek uyandırdı beni saat 7bucuk diye,ıuyanıktım zaten, biliyorum dedim kalktım.. yağmur yağıyo diye servisin beni alacğı yere götürdü arabayla.. ama tatsız tuzsuz yani.. o yüzden değişen bişey yok...

ben de hem öyle düşündüm hem de her gelene yemek takımını çıkarmam gerekmesin diye.. hem de kırılınca sorun olmasın diye..
ne çok sebebim varmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…