2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kader, bişi sorucam, şimdi bu kadın evli, ve 2 çocuğu olan evli bir adama mı aşık olmuş?
Sonra da kendi kocasını mı terk etmiş... :44:

koalacım cok sevindim barışmanızaa! dik durunca şımarıklık yapamıyorlar tabii

kızlar şu cantayı cok begendim ya, spor geldi bana, acaba alsam mı :26:

Kader, bişi sorucam, şimdi bu kadın evli, ve 2 çocuğu olan evli bir adama mı aşık olmuş?
Sonra da kendi kocasını mı terk etmiş... :44:

Evet , Bir derdim var dölümünden mune den sonra sorumlu Kadercik cevap veriyor

İlk konusunu da biliyorum.. Hem kendi hem aşık olduğu adam evliymiş.. Adamın 6 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu varmış..

Herkes üstüne gitti tabi, bu da başladı bu adamla ilgili değil ben zaten mutsuzum, eşim ilgili değil vs.. Sonra dedik mutlu değilsen ayrıl eşini aldatma, ama başkalarının yuvasını yıkma..

Bu da gaza gelmiş ayrılmış ama o adamında ayrılmasını bekliyo.. 2 çocuğun babasız kalmasına vesile olacak ve ah alacak ama oralı değil..

Konuya ne yorumcular ne yöneticiler dayanamadı az önce kapattı.. Bu da gelmiş nerde adalet diyo.. Adaletten en son bahsedecek kişiyken..

Bi de kaderim de varmış diyo.. Kadere atmayın herşeyi diyorum.. Esrar niye içmiyosun ? Çnükü istemeyip iradeni kullanıyosun diyorum... Bunu da istemesen başlamazdın diyorum yok arkadaş anlamıyo..

Hala geçen kayınvalidesine hakaret eden kadının konusu şu kadar süre kalmıştı sonra kapatılmıştı benim ki niye azcık kaldı hemen kapandı diyo

Gayri ahlaki ilişkilerle bunun arasında dağlar kadar fark var diyorum.. Yuva hatta yuvalar yıkıyorsunuz bir de üstüne tebrik mi bekliyorsunuz.. Tek burada değil toplumda da yeriniz olmasın mümkünse diyorum..

Yok nato kafa nato mermer..

koalacım cok sevindim barışmanızaa! dik durunca şımarıklık yapamıyorlar tabii

kızlar şu cantayı cok begendim ya, spor geldi bana, acaba alsam mı :26:
Eki Görüntüle 548730

canım çok sağol.. markalı bişey bu herhalde, böyle parlak çantalar dandik durabiliyor ama bu öyle değil sanki..
spor giyersen spor olur, ama klasikle de gayet şık durabilir sanki :26:

Allah kahretsin tövbe yaa.. hem evlisin, hadi bekar da olsan evli adama neden hala sarkarsın sen!
nefret ediyorum böylelerinden.. neymiş kocasından ayrılmış, o adamın da ayrılmasını bekliyomuş.. adam da gönül mü eğlendirdi artık ciddi miydi cocugun var hem de 2 tane, erkekler nediye macera ararlar ki.. ama yooookkk bizim hemcinslerimizde de var sorun, ben de yaşadım, nişanlıyız dedim kıza,daha nişanlanmamıştık halbuki ama aradan 7 ay geçtikten sonra "seni unutmadım" yazmıştı.. hem de kendi kendien gelin güveyken... o vakte kadar evlenmiş bile olabilirdik... böyle hemcinslerimiz oldukça gözümüz 4 açılsa yeridir... Allah bildiği gibi yapsın yuva yıkan erkeği de kadını da... bi de normal bişeymiş, herkesin başına gelebilirmiş, sevdim ama nappiiim tavırları yok mu

ay kızlarrr ayy çok heveslendim ama işte evlendikten sonra bişi alamama sendromu bende de var, kocam al demesine rağmen :26: 90 tl bu çanta, napiyim sizce? :26:

Bende ara ara bakıyorum bdv'ye ama psikolojim bozuluyor , eşimden ,kayınvalidemden şüphe edesim geliyor sürekli, bazen eşime de anlatıyorum böyle böyle olmuş diye, girme şu kk ya saçma sapan şeyleri okuyosun sonra bana sarıyosun diye kızyor:))

He unutmuşum , ayrıldım derken boşanmamış sadece annesinin evine gitmiş.. Daha yeni..

Sevgilisi olacak şahıs ayrı ev tutcakmış

Halk dilinde metres deniliyor buna herhalde

Ama o onunda boşabıp geleceğini düşünüyor

Ben sanmıyorum, 2 çocuk var hemde biri 4 aylık.. Demek ki eşi ile hala beraber adam.. Buna anlattığı gibi mutsuz ya da kardeş kardeş yaşamıyorlar..

He unutmuşum , ayrıldım derken boşanmamış sadece annesinin evine gitmiş.. Daha yeni..

Sevgilisi olacak şahıs ayrı ev tutcakmış

Halk dilinde metres deniliyor buna herhalde

Ama o onunda boşabıp geleceğini düşünüyor

Ben sanmıyorum, 2 çocuk var hemde biri 4 aylık.. Demek ki eşi ile hala beraber adam.. Buna anlattığı gibi mutsuz ya da kardeş kardeş yaşamıyorlar..

ay kızlarrr ayy çok heveslendim ama işte evlendikten sonra bişi alamama sendromu bende de var, kocam al demesine rağmen :26: 90 tl bu çanta, napiyim sizce? :26:

oow 90 mııı
canım durumunu kendin bilirsin, hani bana sorsan ben 90 tl çantaya vermek istemem ha alabilirim ama almam... ama sen normalde de alıyorsan zaten, eşin de al diyosa.. ne bileyim aslında kendin vermen lazım kararını

aynen bazen bana da oluyo.. ama ben eşime anlatmıyorum hiç kk'nın kötü olaylarını... ben hep komik olaylarını anlatıyorum, eşinize en son ne zaman rezil oldunuz topiğinden alıntı yapıyorum, kötü bilmesin burayı, sonra merak eder,girer sayfaları kurcalar, yazdıklrımı görür filan

Valla canım konuyu takipteyim bende hayretler içerisinde izliyorum ve bir iki yorumda yazdım zaten.
Wc ye gidicem gidemedim valla... :18:

Ne insanlar var diyorum ya, fake olsun veya olmasın, nasıl bir zihniyettir bu.
Gayri ahlaki ilişkiler ne kadar yaşanır oldu, bu çok çok vahim bir durum bence...

Bizde evliyiz artık, bizde kendimize ve eşimize mukayyet olmaya çalışıyoruz.
Ama böyle şeyleri duyup gördükçe Allah korusun diyorum ya...

tüüüü iğrenç nası mideyse...
böyle şeyleri okuyunca ciddi ciddi fake olmasını diliyorum... toplam 50 mesajı var hepsi bu konularla alakalı sanırım.. bakmadım ama.. üye olmuş bdvye girmiş... umarım yalandır... yalansa da böyle şeyler yaşanıyor toplumumuzda maalesef.. karısının duymasını istemiyordur adam belki de.. kk'nın gazıyla da ev mi terkedilir.. gerçi onun içinde vrmış zaten, seviyorum napiim havalarında..

Evet maalesef öyle

Gelecek nesiller beni daha da korkutuyor

Ayıp denilen şey git gide unutuluyor , kimin eli kimin cebinde belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…