2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben o denli bir sağığa ki 50-60 yaşlarında, kariyerinin zirvesinde yönetici,benden büyük çocukları olan bir adama
uluslararası bir firmada muhatap olmak zorunda kaldım..staj dönemimde..bittikten sonra sardı ama çok şükür
kurtuldum..

ilginç :26: size karşı bir sapıklığı varmıydı :44:

Yoktu.. Ya da ben anlamıyordum..

Çünkü son zamanlar davranışlarında tuhaflık hissettim.. Önceleri bi abla vardı mükelleflerimizden 'bu sana yanık' der gülerdi.. Ciddiye almamıştım..

O zamana kadar kesinlikle bi yanlış hareketini görmemiştim ama , ne bana ne ofisteki kız arkadaşlarıma.. O yüzden severdik bunu hatta, abisi daha gaddar olduğundan.. İşle ilgili bi yanlış olunca abisine demeye korkar önce bunu anlatırdık , o abisini yumuşatır diye..

Ama ben o rus kızları görünce şok oldum, yaşımda küçüktü zaten.. Ertesi gün geldim işe ama yüzüne bile bakamıyorum midem bulanıyo.. işyerinden benden büyük tam zamanlı çalışan bi arkadaş vardı o şokla kıpkırmızı olunca ona da göstermiştm , o da şok oldu ama benim kadar kafaya takmadı.. Zaten o farklı oda da çalışıyordu.. 1 günü zor geçirdim..

Adamla mecbur kalmadıkça konuşmadım , eve gittim msn imi açtım öylesine.. Bu saf kişisel ileti kısmına ' doğan her günün sabahında gözlerimi görebilme aşkı olmasa ' yazmış.. Normalde ofis telefonlarımız yazar.. Sigorta acentesi olduğu için..

Herhalde o pis kadınlara yazmıştır dedim oralı olmadım.. Bana ileti yolladı.. Naber filan gibi.. Dedim iyiyim teşekkürler.. Ben çıktım Benle konuşmasın diye.. Salak mıdır nedir işyeri dışında naber demek nerden çıktı..

Çıkmış gibi yaptım çevrimdışı oldum.. Küt anında o aşk iletisi gitti yerini bizim işyeri telefonları aldı

kader iyiki çıkmışsın ordan canım yaa

Zaten anneme anlattım hemen , anne böyle böyle gördüm ben bu adamı bugünde böyle bi ileti yazdı dedim.. Çok morlaim bozuktu şoktaydım..

Annemde bi daha oraya gitme kızım dedi..

Tamam anne dedim..

Açtım msn i.. bu süzükcan atladı tabi..

Dedi ki hayırdır kader.. bi naber dedim kızdın herhalde.. Biliyorum sen iş dışında konuşmayı sevmezsin , laubaliliğe gelemezsin.. Ben seni senden iyi tanıyorum Ama bugün daha bi kötüydün sanki yüzün yerden kalkmadı.. O yüzden naber dedim dedi..

Dedim orasını siz daha iyi bilirsiniz

Nasıl yani dedi

Bilmem dedim resmi muhasebe dışında azcık vicdan muhasebesi yapsanız ne dediğimi anlarsınız

Ne yaptım ki ben dedi

Bilmem dedim ben sizin yerinizde olsam eşimin ve çocuğumun yüzüne bakamam

Ne demek istiyosun dedi

Ben diyeceğimi dedim , daha da beni işyerine beklemeyin midemi bulandırdınız dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…