canım çok basit, 2-3 tane patatesi rendeliyorsun, içine 1 yumurta kırıyosun birbirine tutunsunlar diiye, biraz zevkine göre baharat biraz tuz... sonra tavaya birazcık sıvıyağ koyup tavaya koyuyorsun yayarak, alt kızarınca ters çevir öbür tarafı da kızarsın tamaaam bu kadar...
netten buldğum bir resim de şöyle ki:
Eki Görüntüle 549114
yok efendim bu kalorisiz daha kalorili olsun dersen böyle az yağda arkalı önlü pişirerek değil de, çok yağda kaşık kaşık kızartarak pişiriyorsun, örnek resim de şöyle ki:
Eki Görüntüle 549115
kızlar kıymayı buzluktan çıkarıp buzdolabının alt kısmına koysam sizce sabahtan akşama kadar bişey olur mu :26: yarın köfte yapayım bari et yemedik epeydir
kız gdogan sende de güzel tarifler varmış
şu hazır kekten pasta nasıl yapılıyor onu da anlatıver :)
olmaz kuzumm, ben dışarı da koyuyorum
kızlar kıymayı buzluktan çıkarıp buzdolabının alt kısmına koysam sizce sabahtan akşama kadar bişey olur mu :26: yarın köfte yapayım bari et yemedik epeydir
çok güzel duruyo yaaaaaaa delirecoğuumm
yok canım bişey olmaz, ben de sabah tavuk indirecektim aşağı unuttuğum için yemeksiz kaldım
çok kolay bebeğim hemen yaapabilirsin, tembel yemeği :114:
Kızlar birde bir şey sorucam size ben köfteyi kızartma tenceresinde yağ içinde kızartıyorum ama istediğim gibi lezzetli olmuyor, az yağda teflonda denedim bir kere ozamanda yandı çok, bu işin püf noktası var mı acep??
bir şey olmaz canım, bende yarın köfte patates kızartıcam, belki köfteyi akşamdan yoğururum yarına hazır olur...
canım çok kolay hazır pandispanyayı sütle ıslatıyorum arasına pasta kreması sürüyorum arasına ne istiyorsan onu koyabilirisn muz , damla çikolata hayal gücüne kalmış, üstünüde yine sütle ıslatıp krem şanti ile kaplıyorum , üstünü meyvelerle süslüyorum olduda bitti:)) eşim öyle yaş pasta türü şeyleri çok seviyor, o yüzden sık sık yapıyorum..
sabah çıkarıp dışarıya tezgahın üzerine koysam birşey olmaz yani akşama kadar öyle miteşekkürler canım
Ben kabak mücverini biliyodum da patates denemedim
Kabak mücverinde un da oluyor.. Patates te olmuyomuş :26:
Birinci görüntü daha güzel koala pizza dilim kesilmiş
patates de güzel olur canım, kahvaltıda da yemekte de... denemelisin bence.. kabaklısı da güzel.. hatta 1 kabak - 2 patates karışık da yapılabilir.. ben seviorum...
1.si daha az kalorili, kızartma olunca tek tek ağır oluyo biraz.. ben de direk tavad pizza gibi düşünüyorum.. bak pizza deyince bunun içine sucuk da doğranabilir bence minik minik sanırım.. ama ben doğramıcam canım sade istiyor
Kızlar birde bir şey sorucam size ben köfteyi kızartma tenceresinde yağ içinde kızartıyorum ama istediğim gibi lezzetli olmuyor, az yağda teflonda denedim bir kere ozamanda yandı çok, bu işin püf noktası var mı acep??
Ben bol yağda kızartılmış seviyorum , üstü kıtır sevdiğimden..
Ama teflonda daha hafif oluyor, erken çevirirsen birşey olmaz..
Tavada börek gibi pişiriliyor demek, alt ve üst..
Yumurta da hoş bi tat katar patatese, karabiber ve tuz eşliğinde deneyebilirim
Mesaim bitti kızlar, yarında 13:00 kadar çalıştığımdan buralarda olurum
Görüşmek üzere, iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?