2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Hazır pasta keki satılıyo marketlerde 2 katlı ondan diyor sanırım

Bende hamur işi çeşitleri ve kısır ile uğraştıysam

Pastanın kekini hazır kullanıyorum, krem şanti, damla çikolata, meyve ve çikolota sosu ile..

çok güzel duruyo yaaaaaaa delirecoğuumm

kızlar kıymayı buzluktan çıkarıp buzdolabının alt kısmına koysam sizce sabahtan akşama kadar bişey olur mu :26: yarın köfte yapayım bari et yemedik epeydir

bir şey olmaz canım, bende yarın köfte patates kızartıcam, belki köfteyi akşamdan yoğururum yarına hazır olur...

kız gdogan sende de güzel tarifler varmış
şu hazır kekten pasta nasıl yapılıyor onu da anlatıver :)

canım çok kolay hazır pandispanyayı sütle ıslatıyorum arasına pasta kreması sürüyorum arasına ne istiyorsan onu koyabilirisn muz , damla çikolata hayal gücüne kalmış, üstünüde yine sütle ıslatıp krem şanti ile kaplıyorum , üstünü meyvelerle süslüyorum olduda bitti:)) eşim öyle yaş pasta türü şeyleri çok seviyor, o yüzden sık sık yapıyorum..

kızlar kıymayı buzluktan çıkarıp buzdolabının alt kısmına koysam sizce sabahtan akşama kadar bişey olur mu :26: yarın köfte yapayım bari et yemedik epeydir

yok canım bişey olmaz, ben de sabah tavuk indirecektim aşağı unuttuğum için yemeksiz kaldım

çok güzel duruyo yaaaaaaa delirecoğuumm

çok kolay bebeğim hemen yaapabilirsin, tembel yemeği :114:

Ben kabak mücverini biliyodum da patates denemedim

Kabak mücverinde un da oluyor.. Patates te olmuyomuş :26:

Birinci görüntü daha güzel koala pizza dilim kesilmiş

Kızlar birde bir şey sorucam size ben köfteyi kızartma tenceresinde yağ içinde kızartıyorum ama istediğim gibi lezzetli olmuyor, az yağda teflonda denedim bir kere ozamanda yandı çok, bu işin püf noktası var mı acep??

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar süper görünüyor tarif
hazır pasta kekiyse onu biliyorum bende hazır kek diyince şu dankek tarzından mı yapılıyor aceba dedim.
neyse öptüm hepinizi görüşürüzzzzz

Tavada börek gibi pişiriliyor demek, alt ve üst..

Yumurta da hoş bi tat katar patatese, karabiber ve tuz eşliğinde deneyebilirim

Ben bol yağda kızartılmış seviyorum , üstü kıtır sevdiğimden..

Ama teflonda daha hafif oluyor, erken çevirirsen birşey olmaz..

ben de kaç zamandır o patates köfte menüsünü istiyorum ama bi kıyma çektiremedik etlerden

sabah çıkarıp dışarıya tezgahın üzerine koysam birşey olmaz yani akşama kadar öyle mi teşekkürler canım

canım yazın olsa belki sorun olurdu da hava da soğudu artık bişey olacağını zannetmiyorum dışarda..

Ben kabak mücverini biliyodum da patates denemedim

Kabak mücverinde un da oluyor.. Patates te olmuyomuş :26:

Birinci görüntü daha güzel koala pizza dilim kesilmiş

patates de güzel olur canım, kahvaltıda da yemekte de... denemelisin bence.. kabaklısı da güzel.. hatta 1 kabak - 2 patates karışık da yapılabilir.. ben seviorum...
1.si daha az kalorili, kızartma olunca tek tek ağır oluyo biraz.. ben de direk tavad pizza gibi düşünüyorum.. bak pizza deyince bunun içine sucuk da doğranabilir bence minik minik sanırım.. ama ben doğramıcam canım sade istiyor

Evet

Ben patatesin her halini bayıla bayıla yerim zaten

Denemem lazım , bende sade severim.. Karabiber tuz yumurta ekliycim sadece

Sağol

Ben bol yağda kızartılmış seviyorum , üstü kıtır sevdiğimden..

Ama teflonda daha hafif oluyor, erken çevirirsen birşey olmaz..

denemedim ama tost makinasında aluminyum folyo arasında da olur gibi...
kızartınca çok yağ çeker yaa tadı da güzel olur ama kilo almayalım

Tavada börek gibi pişiriliyor demek, alt ve üst..

Yumurta da hoş bi tat katar patatese, karabiber ve tuz eşliğinde deneyebilirim

evet yeawrum aynen öyle, denemelisin... hmm leziiizz.. çay yapayım yanına da
aklıma gelirse fotoğraflarım bebeklerim..
ben kaçıyorum

Tencere böreğini hatırlattı bana bu patates mücveri

Onu da böyle önlü arkalı pişirip pizza gibi kesiyosun

Bende şimdi tost makinasında nasıl olur ona bakıyordum, ızgara tadı olur tost makinasında, yarın belki bu şekilde denerim

Mesaim bitti kızlar, yarında 13:00 kadar çalıştığımdan buralarda olurum

Görüşmek üzere, iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…