akşama yemeği olmayan var mı benim gibi
ben yokuummmm
ah canıım nasıl da ezik söylüyo, ama pahalı değil diyo
hayırlı olsun canım güle güle kullan fotoğrafla merak ettim
Kader kurtulmuşsun canım,lafı da iyi demişsin
hayırlı olsun canımda kendini suçlu hissetmiş bir halin varboşver ne güzel cici şeyler almışsındır tadını çıkart kargon geldiğinde
ben :26: çorbam var yemeğim yok napcaz :26: eşimle konuştum canı birşey istemiyormuş gidince biraz uyuyacakmış , bende o arada yemek yaparım uyanınca yeriz diyorum ama ne yapsam bilemedim
Benim de yemeğim yok
Dün bizim evin yakınına görümcemin nişanı için davetiye bakmaya gelmiş, kayınvalidem ve görümcem
Eşimle konuştular , eşim çaktırmadan gelsinler mi gibi birşey sordu.. Gelsinler dedim..
Eve girmeden kır pidesi, dan diye gelen misafire dankek ve kısır yaparım diye kıvırcık ile limon aldık..
Geldiler ama işin garibi bizde aynı dakika metrobüsten inmiştik ve tam kapıda karşılaştık
Hemen girdim kısırı hazırladım ve çayı demledim , pide ve keklerle beraber servis ettim
Bugünde Allah kerimYalnız olunca daha kolay zaten yaparız bişeyler
bunları aldım şekerlerr. eveet birascık vicdan azabı şeetiimm:26:
Eki Görüntüle 549086 Eki Görüntüle 549087
o çantanın aynısıııhayırlı olsun canım...
o menü ne güzelmiiişşş... kısııır, keeek, pideee
evet ucuzunu buldumm, demek ki araştırmak gerekiyormuşş şekerimm
benim de çorba var.. ablamla konuştum da tavada patates mücver yapıvericem... patates rendele, içine 1 yumurta kır, baharat tuz.. tavada alt üst pişir.. yanına da salata.. yeter herhalde..
ya bu patates mücver nedir, biraz daha ayrıntılı yazarmısın bana
patatesi çok seferimde
İşlerimi bitirdim çok şükür, akşama şehriye çorbam var, dünden kalan mantar sotem var birazda, dünkünü fırında güveçte yapmıştım, bugünkünü direk ısıtıp yeriz, yanına da pilav yaparım, benim kociş doymaz çünkü...:)) akşam eve gidince de üşenmezsem hazır kekten pasta yapmayı düşünüyorum bakalım, haftasonu için...
kızlar kıymayı buzluktan çıkarıp buzdolabının alt kısmına koysam sizce sabahtan akşama kadar bişey olur mu :26: yarın köfte yapayım bari et yemedik epeydir
buzdolabında çözüleceği için bence bişey olmaz
ancak çözülüyor zaten
bide dolabın en soğuk yeri nereyse orda çözülsün buzu
ya bu patates mücver nedir, biraz daha ayrıntılı yazarmısın bana
patatesi çok seferimde
kızlar kıymayı buzluktan çıkarıp buzdolabının alt kısmına koysam sizce sabahtan akşama kadar bişey olur mu :26: yarın köfte yapayım bari et yemedik epeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?