2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Benim de yemeğim yok

Dün bizim evin yakınına görümcemin nişanı için davetiye bakmaya gelmiş, kayınvalidem ve görümcem

Eşimle konuştular , eşim çaktırmadan gelsinler mi gibi birşey sordu.. Gelsinler dedim..

Eve girmeden kır pidesi, dan diye gelen misafire dankek ve kısır yaparım diye kıvırcık ile limon aldık..

Geldiler ama işin garibi bizde aynı dakika metrobüsten inmiştik ve tam kapıda karşılaştık

Hemen girdim kısırı hazırladım ve çayı demledim , pide ve keklerle beraber servis ettim

Bugünde Allah kerim Yalnız olunca daha kolay zaten yaparız bişeyler

çalışan gelinciklerim allah yardımcınız olsun
eşleriniz sabırlı, iyi huyluysa işiniz kolaydır

ben yokuummmm

ah canıım nasıl da ezik söylüyo, ama pahalı değil diyo
hayırlı olsun canım güle güle kullan fotoğrafla merak ettim

Kader kurtulmuşsun canım,lafı da iyi demişsin

hayırlı olsun canımda kendini suçlu hissetmiş bir halin var boşver ne güzel cici şeyler almışsındır tadını çıkart kargon geldiğinde

bunları aldım şekerlerr. eveet birascık vicdan azabı şeetiimm:26:

ben :26: çorbam var yemeğim yok napcaz :26: eşimle konuştum canı birşey istemiyormuş gidince biraz uyuyacakmış , bende o arada yemek yaparım uyanınca yeriz diyorum ama ne yapsam bilemedim

benim de çorba var.. ablamla konuştum da tavada patates mücver yapıvericem... patates rendele, içine 1 yumurta kır, baharat tuz.. tavada alt üst pişir.. yanına da salata.. yeter herhalde..

o menü ne güzelmiiişşş... kısııır, keeek, pideee

patates mücveri mi hmmmmm olabilir ama önce markete gidip patates almalıyız

İşlerimi bitirdim çok şükür, akşama şehriye çorbam var, dünden kalan mantar sotem var birazda, dünkünü fırında güveçte yapmıştım, bugünkünü direk ısıtıp yeriz, yanına da pilav yaparım, benim kociş doymaz çünkü...:)) akşam eve gidince de üşenmezsem hazır kekten pasta yapmayı düşünüyorum bakalım, haftasonu için...

kızlar kıymayı buzluktan çıkarıp buzdolabının alt kısmına koysam sizce sabahtan akşama kadar bişey olur mu :26: yarın köfte yapayım bari et yemedik epeydir

kız gdogan sende de güzel tarifler varmış
şu hazır kekten pasta nasıl yapılıyor onu da anlatıver :)

kızlar kıymayı buzluktan çıkarıp buzdolabının alt kısmına koysam sizce sabahtan akşama kadar bişey olur mu :26: yarın köfte yapayım bari et yemedik epeydir

buzdolabında çözüleceği için bence bişey olmaz
ancak çözülüyor zaten
bide dolabın en soğuk yeri nereyse orda çözülsün buzu

buzdolabında çözüleceği için bence bişey olmaz
ancak çözülüyor zaten
bide dolabın en soğuk yeri nereyse orda çözülsün buzu

yine soğuk bir yerde olacağı için birşey olmaz diye düşünüyorum :26: yarın muhtemelen saat 4 gibi evimde olurum

ya bu patates mücver nedir, biraz daha ayrıntılı yazarmısın bana
patatesi çok seferimde

canım çok basit, 2-3 tane patatesi rendeliyorsun, içine 1 yumurta kırıyosun birbirine tutunsunlar diiye, biraz zevkine göre baharat biraz tuz... sonra tavaya birazcık sıvıyağ koyup tavaya koyuyorsun yayarak, alt kızarınca ters çevir öbür tarafı da kızarsın tamaaam bu kadar...
netten buldğum bir resim de şöyle ki:

yok efendim bu kalorisiz daha kalorili olsun dersen böyle az yağda arkalı önlü pişirerek değil de, çok yağda kaşık kaşık kızartarak pişiriyorsun, örnek resim de şöyle ki:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…