2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydınn, bugün de her cumartesi gibi burası sakin... Dün akşam pastamı yaptım, bugün eşimle özel bir yemek yiyelim diye düşünüyorum... Eşimden bir saat önce evde olucam , o arada masayı ve kendimi hazırlamam gerekiyor....

Günaydın kızlar

Ben yine geç kaldım

Yolda saygı duruşuna yakalandım , önce anlamadım uykuluyum diye ( bizim milletimiz bi kavga bile görse durup izlemeye başlar ya öyle bişey sandım, umursamadım ) sonra çok utandım olduğum yerde durdum hemen karşıdan karşıya gerçerken

13:00 e kadar çalışmaktayım bugün de

dışarda değildim ben ofisteydim...daha güzel olurdu aslında:26:

ben de sanırım 13.00 e kadar çalışacağım,kendime o zamana kadar izin verdim..

Hayırlı sabahlar hanımlar, bende 5 ay 5 günlük 2012 geliniyim :))) 2012 gelinlerini tebrik ediyorum, Rabbim hem başını hem sonunu hayırlı kılsın inş.hepimizin :)

dışarda değildim ben ofisteydim...daha güzel olurdu aslında:26:

ben de sanırım 13.00 e kadar çalışacağım,kendime o zamana kadar izin verdim..

Evet çok daha güzel oldu , dev ekranda da bazı görüntüler yayınlanıyordu

Ooo ben kendime izin verebilsem kesin şu an uyuyor olurdum evde

Hayırlı sabahlar hanımlar, bende 5 ay 5 günlük 2012 geliniyim :))) 2012 gelinlerini tebrik ediyorum, Rabbim hem başını hem sonunu hayırlı kılsın inş.hepimizin :)

Hayırlı sabahlar

2011 gelinlerine tebrik yok demek

Amin inşallah

Evet çok daha güzel oldu , dev ekranda da bazı görüntüler yayınlanıyordu

Ooo ben kendime izin verebilsem kesin şu an uyuyor olurdum evde

uyumak güzel olurdu valla geç uyudum ki bir de sormaa..:26:
belli bir saatimiz yok iş in durumuna göre... patron ne zaman çıkıyorsunuz diye sormaz..
işi biten çıksın der..ben de toparlayım diyorum..

Hayırlı sabahlar

2011 gelinlerine tebrik yok demek

Amin inşallah [/FONT][/QUOTE]

:)) ooo siz çok tebrik almışınızdır biz daha yeni yeni alıyoruz (( hatta alamıyoruz mutfakta bir tıkırdı bi ses olsa eşim; "yeni gelin tereğe geçti" diyor DD

Kızlar günaydıııınnnnn...Ben maalesef işim gereği haftasonları çalışıyorum izin günüm dündü. Gerçi izin mi yaptım canımı mı çıkardım belli değil. Evde temizliğe sabah 11 de bir başladım saat 5 te ancak bitti. Sonra da kendimi bakıma aldım Havuçlu çorbayı merak edenlere tadı güzeldi terbiyeli çorba sevenler için.

Ben yokken allah bilir neler neler kaynattınız kaçırdım.

uyumak güzel olurdu valla geç uyudum ki bir de sormaa..:26:
belli bir saatimiz yok iş in durumuna göre... patron ne zaman çıkıyorsunuz diye sormaz..
işi biten çıksın der..ben de toparlayım diyorum..

Belirsizlik daha kötü
Evet 13:00 ' e kadar yeterli , sonra kaç

:)) ooo siz çok tebrik almışınızdır biz daha yeni yeni alıyoruz (( hatta alamıyoruz mutfakta bir tıkırdı bi ses olsa eşim; "yeni gelin tereğe geçti" diyor DD

Tereğe ne ki

Günaydın hoş geldin

Evet evde daha çok yoruluyor insan

Benim Cumartesi 13:00 kadar , Pazar tatil..

Bende şu dünkü patates mücverini yaptım ama patateslerim büyükmüş herhalde kalın durdu, birde karabiberi eşim fazla kaçırmış çok sevmedim..

siz böyle anlatınca patates kroket geldi aklıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…