2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar albüm yapmaya çalıştım bilmiyorum ne kadar oldu ama bulabildiğim bir kaç fotoğrafı ekledim..
fotoğraf haznem pek zengin değildir..:26:

Mesela daha bugün bi konu okurken BDV de..

' Ben kaçarak evlendim, o yüzden daha fazla değerli olmam lazım.. Benim ailemle yaşıyoruz.. Eşim neden ilgisiz, aldatılıyor muyum ' tarzı bi konu okudum

Kaçarak evlenmenin insana değer bindirdiğine yeni rastladım ama ben kaçanın siz olduğuna emin değilim dedim Sizin ailenizle yaşadığınıza göre kaçan eşiniz oluyor.. Sizin mantığınıza göre de eşiniz daha fazla değerli olmalı dedim

Konuda aldatma ile ilgili bir bahse rastlamadım ama bir kadın bile kaynana ile oturmaktan dert yanarken bir erkeğin eşinin ailesinin himayesinde yaşam sürmesi onur kırıcı ve zor olsa gerek.. Ayrı eve çıkmanız lazım dedim

sana birşeyler katıyorsa ne güzel tatlım orda olmaya devam ben bir fayda göremedim benim için

Birisi de aileler arası kilo farkını mı ne sorun etmişti

Evet katıyor, okuyup halime şükrediyorum

Hani çok ciddiye alıp gerçek hayatta paronaya yapmıyorum bahsedildiği gibi

sana birşeyler katıyorsa ne güzel tatlım orda olmaya devam ben bir fayda göremedim benim için

bdv de açılan konuların geneli kapanıyor..çünkü yorumlarda sürekli bir üstünlük kurma sevdası,küçük düşürme,yargılama vs..
herkes değil böyle tabii..kader seni tenzih ederim başta.. öğrenmedim diyemem ama son zamanlarda içimde kararmadı
diyemem..burada her şeyi konuşabiliyoruz..dekorasyon,yemek,ilişkiler...ve sadece biz varız,başkaları yok..bu çok güzell..biz
varız derken de kendimizden bir şeyler bahsediyoruz ,gelenler de dahil..başkaları hakkında tek bir yorum yok..konular üzerinden
bir alış veriş oluyopr genel olarak kişiler üzüerinden değil..bu da burayı daha çok sevmeme sebep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…