- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
kızlar dün noldu bir bilsenizzz..Şimdi kayınvalidem bana koltukların üzerine örtmem için kırmızı polar örtü almış ben de onu bir hafta boyunca örttüm sonra bir yıkamaya atayım dedim örtüyü kaldırdım bir de ne göreyim benim gri koltuğum olmuş size pembe..kırmızı renk vermiş..uğraştım çıkarmaya ama çıkmıyor.moralim epey bozuldu önerileriniz var mı
ince ve düz, uçları çok kırık tatlım çok karışıyor birbirine özellikle de ensemdeki saçlarsaç kremi kullanıyorum birde gliss sıkıyorum banyodan sonra ancak öyle tarayabiliyorum .. kırıklarım kestirinsem bile tekrar oluşuyor :26:
Muneyle görüş istersenYanıltmayım ben
kızlar dün noldu bir bilsenizzz..Şimdi kayınvalidem bana koltukların üzerine örtmem için kırmızı polar örtü almış ben de onu bir hafta boyunca örttüm sonra bir yıkamaya atayım dedim örtüyü kaldırdım bir de ne göreyim benim gri koltuğum olmuş size pembe..kırmızı renk vermiş..uğraştım çıkarmaya ama çıkmıyor.moralim epey bozuldu önerileriniz var mı
benim de ince ve düz..epeyde dökülüyor şuan..
bakım yağları falan kullanıyorum gerek şampuanda gerekse normal harici sürerek..
daha iyi oluyor ama banyodan sonrası için bende gliss almayı düşünüyorum..
ben geçenlerde sormuştum sanki bir başlıkta ama olmadı daha ayrıntılı bir bilgi alayım,sağolasınn
Dökülmeye karşı bioblası öneririm...Çok etkili ve bitkisel bir şampuan
Kızlar çalıştığım için annemler pek bana gelmez, ben giderim genelde
Uzun ısrarlar sonucu bugün gelecekler ( annem , ablam , yeğenim ) bana, öğleden sonra
Kısır, sodalı börek ve fincanda kek yapayım diyorum çayın yanına.. Sizce nasıl olur, yanına da birşeyler eklesem mi ?
birde kurabiye mi eklesen 2 tatlı 2 tuzlu olur :44: ama bu benim takıntım da olabilir tatlım 2 ye 2 gibi bir kural varmış gibi hissediyorum da benyeterli gibi görünüyor aslında
Bende poğaça düşünmüştüm..
Tatlı şeyleri pek sevmemde
sen sevmiyorsun ama gelenlerde mi sevmiyorbence bir tatlı daha yap
kizlarr merhaba! size evden sesleniyorum. hele sukur telefonumdan girebildim. birazdan ev toplamaya girisicem hihihi. hava da yagmurlu cok seviyorum bu havalarii. disari cikicam galibeee
wuhuuuu ayşenurkolay gelsin tatlım keşke bende evimde olsam ve temizlik yapsam 2 de toplantım var ve toplantı çıkışında görüşmem var umarım iptal eder evime giderim bende
kizlarr merhaba! size evden sesleniyorum. hele sukur telefonumdan girebildim. birazdan ev toplamaya girisicem hihihi. hava da yagmurlu cok seviyorum bu havalarii. disari cikicam galibeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?