2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

benim bir önerim malesefki yok bu konuda daha başıma böyle birşey gelmediğinden ama biraz araştır ve birde annenin fikrini sor bence keşke yıkayıp serseymişsin tatlım :26:

benim de ince ve düz..epeyde dökülüyor şuan..

bakım yağları falan kullanıyorum gerek şampuanda gerekse normal harici sürerek..

daha iyi oluyor ama banyodan sonrası için bende gliss almayı düşünüyorum..

Muneyle görüş istersen Yanıltmayım ben

ben geçenlerde sormuştum sanki bir başlıkta ama olmadı daha ayrıntılı bir bilgi alayım,sağolasınn

çok geçmiş olsun yaaa...souvvenır olsa diyorum kesin bir bildiği vardır onun...p.tesi gelince bir soralım bence..
benim de aklıma gelmiyor..ya da dry gibi temizlik firmalarından bilgi alınabilir mi acaba??

Bu konuda önerim yok ama yeni şeyleri yıkamadan kullanmam genelde.. Yıkayınca boya verip vermediği anlaşılıyor..

Çok sinir bozucu bir durum :26:

çok geçmiş olsun yaaa...souvvenır olsa diyorum kesin bir bildiği vardır onun...p.tesi gelince bir soralım bence..
benim de aklıma gelmiyor..ya da dry gibi temizlik firmalarından bilgi alınabilir mi acaba??

Dökülmeye karşı bioblası öneririm...Çok etkili ve bitkisel bir şampuan

Dökülmeye karşı bioblası öneririm...Çok etkili ve bitkisel bir şampuan

teşekkür ederim.. bugün çıktığımda bakayım epey duymuştum ben de..ama
o kadar çok alternatif var ki, neye güveneceğini bilmiyor insan..:26:

saçlarımı kısacık kestirdim bir de ben..

nasıl değiştiğini anladım fakat her defasında bunu yapmak zor .. gerçi insan alışır bir süre sonra :26: eylül bu kırıklar meselesini napacağım bilmiyorum burda bir maske görmüştüm şu;

bir kere uyguladım biraz iyi gelmişti aslında ikincisini de uygulayayım en iyisi

canlarım ben bir işlerimi toparlayayım, çok serdim ..

ardından pılımı pırtımı alır giderim yağmur da var..

sizleri çok öpüyor, eşlerinizle birlikte güzel,romantik, dolu dolu geçireceğiniz bir h.sonu diliyorum...
bende sevdiğime kavuşmak üzere huzurlarınızdan ayrılıyorumm

sevgiyle,huzurla,sağlıkla... aşklaaa

acemiliğime geldi malesef yaaa souvvenir e bir sorayım ptesi o zaman..bir daha da yıkamadan asla kullanmam

Kızlar çalıştığım için annemler pek bana gelmez, ben giderim genelde

Uzun ısrarlar sonucu bugün gelecekler ( annem , ablam , yeğenim ) bana, öğleden sonra

Kısır, sodalı börek ve fincanda kek yapayım diyorum çayın yanına.. Sizce nasıl olur, yanına da birşeyler eklesem mi ?

birde kurabiye mi eklesen 2 tatlı 2 tuzlu olur :44: ama bu benim takıntım da olabilir tatlım 2 ye 2 gibi bir kural varmış gibi hissediyorum da ben yeterli gibi görünüyor aslında

kizlarr merhaba! size evden sesleniyorum. hele sukur telefonumdan girebildim. birazdan ev toplamaya girisicem hihihi. hava da yagmurlu cok seviyorum bu havalarii. disari cikicam galibeee

kizlarr merhaba! size evden sesleniyorum. hele sukur telefonumdan girebildim. birazdan ev toplamaya girisicem hihihi. hava da yagmurlu cok seviyorum bu havalarii. disari cikicam galibeee

wuhuuuu ayşenur kolay gelsin tatlım keşke bende evimde olsam ve temizlik yapsam 2 de toplantım var ve toplantı çıkışında görüşmem var umarım iptal eder evime giderim bende

wuhuuuu ayşenur kolay gelsin tatlım keşke bende evimde olsam ve temizlik yapsam 2 de toplantım var ve toplantı çıkışında görüşmem var umarım iptal eder evime giderim bende

ah canim insallah ya! evi cok ozlemisim ben de. gecen haftasonu egitimdeydim ya. sizinle kontakt halinde olmak da guzel arkadislerimmm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…