Amin Kadercim...Evet
ya ben yazı karakterimi niye değiştiremiyoruuuummm
ya ben yazı karakterimi niye değiştiremiyoruuuummm
tatlım ayarlardan değişmiyor malesefben her yorumdan sonra değiştiriyorum yani sadece italik yapıyorum çok uğraşmıyorum, başka da yolu var mı bilmiyorum
bdv de açılan konuların geneli kapanıyor..çünkü yorumlarda sürekli bir üstünlük kurma sevdası,küçük düşürme,yargılama vs..
herkes değil böyle tabii..kader seni tenzih ederim başta..öğrenmedim diyemem ama son zamanlarda içimde kararmadı
diyemem..burada her şeyi konuşabiliyoruz..dekorasyon,yemek,ilişkiler...ve sadece biz varız,başkaları yok..bu çok güzell..biz
varız derken de kendimizden bir şeyler bahsediyoruz ,gelenler de dahil..başkaları hakkında tek bir yorum yok..konular üzerinden
bir alış veriş oluyopr genel olarak kişiler üzüerinden değil..bu da burayı daha çok sevmeme sebep..
Siz yeniden yapılandırmayı sordunuz mu bankanıza ?
zaten bdv'deki konular değil beni ordan geri iten .. dediğin gibi yapılan yorumlar .. "bir yorum yapayım da, buradakiler görsün, bak nasıl alt ediyorum konu sahibini, bak işte bilmem kimden daha iyi yorum yaptım, kaç beğeni alacağım görelim" gibi düşünceler hissediyorum ben orda .. 10 kişiden 8 inin böyle olduğunu düşünüyorum .. tabi bu benim düşüncem .. çok masum yaklaşanlar var diye de iddia edebilirler .. farketmez benim içinburda gerçekten birşeyler öğreniyorum ..
birde kişisel bakım topiklerine dolanıyorum arada, özellikle saçlaf aramızda çok yıprandılar
sürekli değişiklik için pro kart sahibi olmak gerek..
bir ara kampanya vardı yine olsa keşke..:26: engelli arkadaşlara sandalye kampanyası vardı..hepimizin
çorbada tuzu olurdu
Kampanya hala devam ediyor diye biliyorum eylül
benzer şeyler seziyoruz ve zaten uzun zamandır burada olan biri olarak maaelsef ki o beklenti içinde olan çok var.. pek az maalesef
özel yoruma sahip insanlar var..ama genel olarak can sıkacak pek çok şey var zaten yaşamımızda, burası güzell..ve tabi bunun yanı sıra
yemek,kitap,güzellik-bakım,dekorasyon,çeyiz...vs. gibi konulara da bakyorum zaman zaman..
saç yapın nasıl canım??
Kızlar kusura bakmayın konunuzu da işgal ettim...
Evet Kader biz yapılandırmaya karar verdik...Bizim krediyi kullandığımız bankada faizler %0,87 şu an...2 sene önceki değerde nerdeyse...Biz kredi kullanırken eşimin ve benim maaşım bordroda asgeri ücret görünüyordu o yüzden taksit tutarı 1100 olmuştu ve 8 senelik çekmiştik...Eşim iş değiştirdi ve bordrosunda almış olduğu maaş görünüyor...Şimdi faiz oranı düştüğünden 1250 tl civarı taksit tutarı ile altı sene olarak yapılanırmayı düşünüyoruz...Pazartesi başvurup halledicez inşallah...Yani toplamda 12 bin tl karımız olacak inşallah...
yaaa gerçekten mi yaa o zaman bakalım da geçmek isteyen arkadaşlar varsa
birlikte geçiş yapalım olmaz mıısağolasın bu arada bu bilgi içinn kronik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?