2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

tatlım ayarlardan değişmiyor malesef ben her yorumdan sonra değiştiriyorum yani sadece italik yapıyorum çok uğraşmıyorum, başka da yolu var mı bilmiyorum

sürekli değişiklik için pro kart sahibi olmak gerek..

bir ara kampanya vardı yine olsa keşke..:26: engelli arkadaşlara sandalye kampanyası vardı..hepimizin
çorbada tuzu olurdu

zaten bdv'deki konular değil beni ordan geri iten .. dediğin gibi yapılan yorumlar .. "bir yorum yapayım da, buradakiler görsün, bak nasıl alt ediyorum konu sahibini, bak işte bilmem kimden daha iyi yorum yaptım, kaç beğeni alacağım görelim" gibi düşünceler hissediyorum ben orda .. 10 kişiden 8 inin böyle olduğunu düşünüyorum .. tabi bu benim düşüncem .. çok masum yaklaşanlar var diye de iddia edebilirler .. farketmez benim için burda gerçekten birşeyler öğreniyorum ..

birde kişisel bakım topiklerine dolanıyorum arada, özellikle saç laf aramızda çok yıprandılar

Siz yeniden yapılandırmayı sordunuz mu bankanıza ?

Kızlar kusura bakmayın konunuzu da işgal ettim...

Evet Kader biz yapılandırmaya karar verdik...Bizim krediyi kullandığımız bankada faizler %0,87 şu an...2 sene önceki değerde nerdeyse...Biz kredi kullanırken eşimin ve benim maaşım bordroda asgeri ücret görünüyordu o yüzden taksit tutarı 1100 olmuştu ve 8 senelik çekmiştik...Eşim iş değiştirdi ve bordrosunda almış olduğu maaş görünüyor...Şimdi faiz oranı düştüğünden 1250 tl civarı taksit tutarı ile altı sene olarak yapılanırmayı düşünüyoruz...Pazartesi başvurup halledicez inşallah...Yani toplamda 12 bin tl karımız olacak inşallah...

benzer şeyler seziyoruz ve zaten uzun zamandır burada olan biri olarak maaelsef ki o beklenti içinde olan çok var.. pek az maalesef
özel yoruma sahip insanlar var..ama genel olarak can sıkacak pek çok şey var zaten yaşamımızda, burası güzell..ve tabi bunun yanı sıra
yemek,kitap,güzellik-bakım,dekorasyon,çeyiz...vs. gibi konulara da bakyorum zaman zaman..

saç yapın nasıl canım??

ince ve düz, uçları çok kırık tatlım çok karışıyor birbirine özellikle de ensemdeki saçlar saç kremi kullanıyorum birde gliss sıkıyorum banyodan sonra ancak öyle tarayabiliyorum .. kırıklarım kestirinsem bile tekrar oluşuyor :26:

Çok sevindim sizin adınıza

kızlar dün noldu bir bilsenizzz..Şimdi kayınvalidem bana koltukların üzerine örtmem için kırmızı polar örtü almış ben de onu bir hafta boyunca örttüm sonra bir yıkamaya atayım dedim örtüyü kaldırdım bir de ne göreyim benim gri koltuğum olmuş size pembe..kırmızı renk vermiş..uğraştım çıkarmaya ama çıkmıyor.moralim epey bozuldu önerileriniz var mı

kızlar bir resimli anlatım yapmaya çalıştım ama resimleri ekleyemedim..:26:
uğraşıyorum hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…