2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

mont giysem gulerler mi bana acaba ya?

sana soğuk geldiyse giy tatlım, bu mevsimde herkes bünyesine göre giyiniyor ben trenç giyiyorum hala .. geerçi ege istanbul kadar soğuk olmuyor .. ben bugün dizimin az üstünde bir etek giydim hemen totom üşüdü sabah evden araba yürüyünceye kadar

Istanbul soguk gercekten de. valla ben olsam cesaret edemezim kisa etek giymeye hihi. cok usuyen bi tipim ben yahuu. hadi bana musade bebislerimm. ev beni bekliyor. arada girerim, bi cee derim size muck muckkk.

Kızlarrr siz yatakcıklarınızda kocişlerinizle mışıl mışıl uyurken ben burda çalışıyorumm öhüüü öhüü öhüü öhüüü

kızlar herkese güünayıdn,iyi bol ve tatlı gülücükülü pazarlar,Umarım koçişinizle iyi pazar geçirirsiniz,çilkeli sen nerdesin ki koçişin yanında değilmisn,bende telde girmeye çalşyorum hayrlsı bakalım:)

selam hanımlar. uzunca bir aradan sonra merhaba herkese:) işlerim çok yoğun evde de internet bağlantısı bazen var çoğu zaman yok ( zaten nete girmeye çok fazlaca vaktimde olmuyor. umarım herkes iyidir.

Tam 5 ay olmuşşş vay beee:78:

tebrikler canım, nice 5 aylara,yıllara insallah...

Ben yemek tarifleri kısmına çok bakıyordum , beğendiklerimi kopyaladım yazdırdım

ben de bakıyorum çok ama yapmıyorum

canım yaa aslında bi fikrim yok ama şu amway midir nedir onun loc diye bi deterjanını çok övüyorlar.. birilerine daha sor da fikir al istersen..

evet canım arkadaşın dediği gibi anwayın LOC 'U var o çok iyi leke çıkarıyor ve koltukları bile mükemmel yapıyor anemde kullanıyorduk .çok güzel satan birini bul ve dene derim canım...

günaydın taze gelinler..hayırlı haftalar,kolay gelsin...

güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir umarım..

[video=youtube;bZjgqUWLLNA]http://www.youtube.com/watch?v=bZjgqUWLLNA[/video]

size gelsin bakalımmm..

günaydın kızlar, uykulu bir başlangıç yaptım haftaya, kahve yapıp geliyorum :126:

p.tesi sendromu pek yaşadığımı söyleyemeyeceğim...canım ne zaman isterse o zaman işe başlıyorum..
güzel bir h.sonu ardından güzel bir gün ama..

ilkaycım afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…