2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ooh ooh ne güzel ne cici ne tatlı
bu arada simit ayran ikilisine bayılırım
bi de tekrar tekrar geçmiş olsun canım, akşam sıcak su torbası koy bakalım.. geçmezse bi görün ya muhakkak..

ooyy amanda kocişine ilgisini sevgisini gösteren bir kocan var tatlım maşallah

akşama da göya cuma günkü misafirlerim için hazırlık yapacaktım. inşallah iyi olurum kızlarr. sıcak su torbasını deneyeyim koalacım. İlkayım kocalarımızı Allah başımızdan eksik etmesinn güzel kalpli kocişlerimiz onlar bizimm

Ben 25 eşim 26 ( 1 yıllık evliyiz )

Bizim de yıl değil 8 ay var

bizim aramızda 2 yaş ve 1 hafta var..Doğum günlerimiz bir hafta ara ile hiç hoş değil Şöyle aralık olsa ne ii olurdu önce onun doğum günü bir hafta sonra bnm dğum günüm ve bir hafta sonra yıl dönümümüz..Haziran bayağı yoğun geçiyo sonra duruluyoruz allahtan düğün eylüde olacak

sizde bizim gibiyken evlenmişsiniz

Evet

Mayıs benim doğum günüm

Eylül eşimin..

Ve Kasım da evlilik yıl dönümümüz yani bu ay

sıcak su fikri gerçekten faydalı bence de dene bebişim komik kocam benim, çok güldürüyor beni, her akşam yatağa yattığımızda birşeylerden gülme krizine giriyoruz biz yaa yeni evli olduğumuzdan mı bilmiyorum çok kahkaha atıyorum ağzımı kapatıyor komşular yanlış anlayacak diye bende anlarlarsa anlasınlar yeni evli onlar der geçerler diyorum

aaa haziranda mı doğum günün tatlım, hangi gün? ben 12 haziran doğumluyum

herhalde yaaa aaman rahatınıza bakın! ne güzel günler bu günler inşallah hep böyle güzel gider ki gideceğine inanıyorum şekerimm

ne güzel can ya maşallah mutluluğun belirtileri bunlarahhh ahhh bak ösledim sevdiceğimi burnumda tüttü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…