sizde bizim gibi genç bir çiftsiniz
Yaşlarınız kaç kızlar , eşlerinizle aranızda ne kadar yaş farkı var
sizde bizim gibi genç bir çiftsiniz
Ben 25 eşim 26 ( 1 yıllık evliyiz )
Bizim de yıl değil 8 ay var
ooh ooh ne güzel ne cici ne tatlı
bu arada simit ayran ikilisine bayılırım
bi de tekrar tekrar geçmiş olsun canım, akşam sıcak su torbası koy bakalım.. geçmezse bi görün ya muhakkak..
ooyy amanda kocişineilgisini sevgisini gösteren bir kocan var tatlım maşallah
hımm okudum şimdi aynıyız kuzusende resimlerde ben gbi küçük görünüyon minyonuz ya ondan herhalde
Ben 25 eşim 26 ( 1 yıllık evliyiz )
Bizim de yıl değil 8 ay var
sizde bizim gibiyken evlenmişsiniz
bizim aramızda 2 yaş ve 1 hafta var..Doğum günlerimiz bir hafta ara ile hiç hoş değilŞöyle aralık olsa ne ii olurdu önce onun doğum günü bir hafta sonra bnm dğum günüm ve bir hafta sonra yıl dönümümüz..Haziran bayağı yoğun geçiyo sonra duruluyoruz allahtan düğün eylüde olacak
evet sanırım minyon olduğumuzdan tatlımnişanlında 26 gibi durmuyor hiç 24 gibi hadi zorladım diyelim 25
akşama da göya cuma günkü misafirlerim için hazırlık yapacaktım. inşallah iyi olurum kızlarr. sıcak su torbasını deneyeyim koalacım. İlkayım kocalarımızı Allah başımızdan eksik etmesinngüzel kalpli kocişlerimiz onlar bizimm
bizim aramızda 2 yaş ve 1 hafta var..Doğum günlerimiz bir hafta ara ile hiç hoş değilŞöyle aralık olsa ne ii olurdu önce onun doğum günü bir hafta sonra bnm dğum günüm ve bir hafta sonra yıl dönümümüz..Haziran bayağı yoğun geçiyo sonra duruluyoruz allahtan düğün eylüde olacak
sıcak su fikri gerçekten faydalı bence de dene bebişimkomik kocam benim, çok güldürüyor beni, her akşam yatağa yattığımızda birşeylerden gülme krizine giriyoruz biz yaa yeni evli olduğumuzdan mı bilmiyorum çok kahkaha atıyorum ağzımı kapatıyor komşular yanlış anlayacak diye bende anlarlarsa anlasınlar yeni evli onlar der geçerler diyorum
herhalde yaaa aaman rahatınıza bakın! ne güzel günler bu günlerinşallah hep böyle güzel gider ki gideceğine inanıyorum şekerimm
Kızlar ben bi minik çeviri yapıp geleyrum.
sıcak su fikri gerçekten faydalı bence de dene bebişimkomik kocam benim, çok güldürüyor beni, her akşam yatağa yattığımızda birşeylerden gülme krizine giriyoruz biz yaa yeni evli olduğumuzdan mı bilmiyorum çok kahkaha atıyorum ağzımı kapatıyor komşular yanlış anlayacak diye bende anlarlarsa anlasınlar yeni evli onlar der geçerler diyorum
ne güzel can ya maşallah mutluluğun belirtileri bunlarahhh ahhh bak ösledim sevdiceğimi burnumda tüttü
aaa haziranda mı doğum günün tatlım, hangi gün? ben 12 haziran doğumluyum
canım benim kıyamameylül geldiğinde artık sizde hep beraber olacaksınız tatlım :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?