- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
5 haziran kuzu yaa..İkizler dostum benm
Yaşlarınız kaç kızlar , eşlerinizle aranızda ne kadar yaş farkı var
memnunmusun ikizler olmaktan"ikizler" deyince herkes bi geri çekiliyor benim çevremde, sende de öyle oluyor mu
kızlar öyle sinirliyim kii geçen ay yalın internet bağlattım ama faturayı görünce şok geçirdim telefon hattı da bağlamışlar..
kızlaar kocişim geldiğinde ona bir tatlı yaptım çok pratik ve bayıldı sizede diyeyim kocişlerinize yapın....Şimdik 1 pkt krem şanti yapıyoruz onu geniş hamur yoğurdunuz kaba alıyoruz..İçine 10 tane halleyi irili ufaklı parçalıyoruz içine 1 su brdğ fındık içi ve 1 su brdğı hindistan cevizi ekleyip başlıyoruz hamur gibi yoğurmaya..Sonra ikram tabağımıza alıyoruz.Şekil olarak ben bir yemek kaşığını ıslattım ve onunla top şeklinde yapıp koydum.Bitince hoopp dolaba donmaya yarım saat yeterli oluyor.o dolaptayken biz ocakta 1 pkt çikolata sosu yapıyoruz ve acil soğumaya bırakıyoruz ki donmuş olan toplarla buluşunca sıcaklığı krem şantiyi eritmesinewt sonra donmuş toplaraçikolata sosunu buluşturup üstüne bir fındık koyuyoruz yalancı profiterol oluyor ama tadı çok hoş halleyin marşmelowuyla hindistan cevizi birleşince farklı ama hoş oldu denemenizi şiddetle tavsiye ederim tabi bilmiyorduysanız
kızlar öyle sinirliyim kii geçen ay yalın internet bağlattım ama faturayı görünce şok geçirdim telefon hattı da bağlamışlar..
ooow kötü sürprizsize sormadan telefon hattı mı bağladılar birde
valla ister istemez insanlar hemen çift karakterli diyo ama aslında olay öyle değil..Bir ana çok mutluyken bir anda çok mutsuz olabilen yapı analamında kullanılıyor ikizlerde..Varsın öle bilsinler tanıyınca fikirleri değişiyobnm nişanlımda ikizler aynı burcuz
teşekkürler tatlım denerim bir gün
ön yargı çok insanlardasiz birbirinizin ruh halini çok iyi anlıyorsunuzdur o zaman
ben kesin denerim kesiinn çok güzel hayal ettim onii
kızlaar kocişim geldiğinde ona bir tatlı yaptım çok pratik ve bayıldı sizede diyeyim kocişlerinize yapın....Şimdik 1 pkt krem şanti yapıyoruz onu geniş hamur yoğurdunuz kaba alıyoruz..İçine 10 tane halleyi irili ufaklı parçalıyoruz içine 1 su brdğ fındık içi ve 1 su brdğı hindistan cevizi ekleyip başlıyoruz hamur gibi yoğurmaya..Sonra ikram tabağımıza alıyoruz.Şekil olarak ben bir yemek kaşığını ıslattım ve onunla top şeklinde yapıp koydum.Bitince hoopp dolaba donmaya yarım saat yeterli oluyor.o dolaptayken biz ocakta 1 pkt çikolata sosu yapıyoruz ve acil soğumaya bırakıyoruz ki donmuş olan toplarla buluşunca sıcaklığı krem şantiyi eritmesinewt sonra donmuş toplaraçikolata sosunu buluşturup üstüne bir fındık koyuyoruz yalancı profiterol oluyor ama tadı çok hoş halleyin marşmelowuyla hindistan cevizi birleşince farklı ama hoş oldu denemenizi şiddetle tavsiye ederim tabi bilmiyorduysanız
ooow kötü sürprizsize sormadan telefon hattı mı bağladılar birde
Yaşlarınız kaç kızlar , eşlerinizle aranızda ne kadar yaş farkı var
akşama da göya cuma günkü misafirlerim için hazırlık yapacaktım. inşallah iyi olurum kızlarr. sıcak su torbasını deneyeyim koalacım. İlkayım kocalarımızı Allah başımızdan eksik etmesinngüzel kalpli kocişlerimiz onlar bizimm
sıcak su fikri gerçekten faydalı bence de dene bebişimkomik kocam benim, çok güldürüyor beni, her akşam yatağa yattığımızda birşeylerden gülme krizine giriyoruz biz yaa yeni evli olduğumuzdan mı bilmiyorum çok kahkaha atıyorum ağzımı kapatıyor komşular yanlış anlayacak diye bende anlarlarsa anlasınlar yeni evli onlar der geçerler diyorum
bizdede yalın internet var telefon hattı ücreti bizede geldi
bizdede yalın internet var telefon hattı ücreti bizede geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?