- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
bağımlılık yapar tatlımama kimseler olmadığında zevk almaz bakınır çıkarsın
benim evim de böyle kızlarr. çok renkli geldi ben de bakınca resimlere. ileride salonumu biraz daha oturaklı renklerden yapıyım bari. bu arada oturma odamdaki koltuklar flan aslında o kadar parlak değil koalacımmfotodan öyle gözükmüş biraz da.
topiğimiz güzelde bu aralar sessiziz birazbir konu açalım konuşalım en iyisi
benim kv diyalogları olmayınca sessiz
olur mu kızherkeste bir sakinlik var .. souvvenirin bazen yorumlarını görüyorum ama bu topiğe gelmedi bu hafta hiç
olur mu kızherkeste bir sakinlik var .. souvvenirin bazen yorumlarını görüyorum ama bu topiğe gelmedi bu hafta hiç
Yorgun düştük hepimiz herhalde
evet ben de görmedim onu hiç.. inşallah bi sıkıntı yoktur.
ya öyle deme, dün eşime evde alttan alttan ayar çektimmalum akşam iş çıkışı yine " bi kağıt var vermem lazım, gidelim,yemek de yoksa uğraşma onların varsa yiyelim" diyerekten emri vaki yaptı... hiç bozuntuya vermeden annesini yemek var mı diye arayamayacağımı, yemekleri yoksa mahcup olup hazırlarız bişeyler derse insanları sıkıntıya sokmak istemediğimi söyledim. neymis "orası da bizim evimizmiş.." dedim ben arayamam.. eve geldim kendisi aradı annesini yemek var mı ne var yemekte diye.. neyse varmış yemekleri..
ben de dedim ki "bana sabahtan yada gündüzden desen ki gidicez, ben de gün boyu ne yemek yapsam diye düşünmesem, hem anneni arasam desem ki akşam kağıdı vermeye gelicez yemekte de sizde oluruz desem, daha iyi olmaz mı" dedim.. "ben sanki hani yemek, çeşit çeşit yemek isterim diyen biri miyim, niye düşünüyosun ki gün boyu dedi""bi kadın evinde yemek yokken rahat etmez" dedim ben de :106: neyse anlayışlı bişey demedi. sonra dedim ki "mesela annen beni bi gece önceden arayıp da bana yarın yemeğe gelin dese daha iyi olmaz mı, bu evde yemeği yapan benim sen nerden bileceksin yemek durumunu,bana söylemesi daha çok hoşuma giderdi. hem günboyu yemek derdine düşmezdim hem de atıyorum bi kek çırpardım geceden, giderken götürülürdü. bunun neresi kötü bunun neresi protokol?" dedim.. işte yok bunlar kötü değil de, sen böyle düşündüğünü söyleyip beni mutlu etsene, işte sen gidelim deyince hemen suratını asıyosun da.. neyse o şey kırıldı gibi... bugün de şu geçen hafta kavga konusu olan yere gidicez, hasta çocugun ailesine.. yemekten sonra gidelim dedim.. yemeğimizi evimizde yer gideriz inşallah.. tabii babası ctesi akşamımızı doldurdu yine, bilmem ne akrabaya gidelim diye.. ama eşim oradayken bana hem bugün için hem ctesi için bi işimiz var mı diye sordu annesinin,babasının yanında burdan da ona bir
önce alkış sana canım"alttan alttan" kavramının hakkını vermişsin dün eşinde de bir takım değişimler var, bunlar ufak ama zaten bir anda değişim bekleyemeyiz haksızlık olur
kek mek yapar giderdim fln deyince resmen eridi.. pek bi mutlu oldu..
babası o akrabayı bayramdan sonrasından beri söylüyoböö geldi artık, gidelim de kurtulalım diye dedim... sabahtan akşama ev işlerimi yaparım,akşam da misafirliğe gider gibi giderim...
eşim dik kafalı, bi de bana der.. hani sana özelden bişey sormuştum hatırlıyo musun, dün onun konusu açıldı hemen, "ben yıllardır ev yönetiyorum, hesap mı soruyosun" havasına girdi.. ben de istediklerimi açık açık konuştum.. sustu yattı... yani bi yerlerden yontulacak başka çaresi yok... ailesine gitmede sorun çıkarmayınca hadi kalkalım diye dürttürmedi kendini bu sefer, kendisi söyledi bana "kalkalım mı" diye..
dediğin gibi ufak ufak, ama walla seviniyorum yani..
çok sağol cicimm. evet minnacık evlerde de yaşam bi başka oluyor. bana sevimli geliyor nedense. ama büyük evde de ferahlık oluyor. rahat rahat oh
iyi olmuş bak canım .. kendisinin kalkalım mı demesi bence senin kocanı düşünürsek oldukça güzel bir adımboşver susup yatsın, herşeyi o mu biliyor sanki, seninde düşüncelerin seninde bildiğin konular var
evet ben de görmedim onu hiç.. inşallah bi sıkıntı yoktur.
ya öyle deme, dün eşime evde alttan alttan ayar çektimmalum akşam iş çıkışı yine " bi kağıt var vermem lazım, gidelim,yemek de yoksa uğraşma onların varsa yiyelim" diyerekten emri vaki yaptı... hiç bozuntuya vermeden annesini yemek var mı diye arayamayacağımı, yemekleri yoksa mahcup olup hazırlarız bişeyler derse insanları sıkıntıya sokmak istemediğimi söyledim. neymis "orası da bizim evimizmiş.." dedim ben arayamam.. eve geldim kendisi aradı annesini yemek var mı ne var yemekte diye.. neyse varmış yemekleri..
ben de dedim ki "bana sabahtan yada gündüzden desen ki gidicez, ben de gün boyu ne yemek yapsam diye düşünmesem, hem anneni arasam desem ki akşam kağıdı vermeye gelicez yemekte de sizde oluruz desem, daha iyi olmaz mı" dedim.. "ben sanki hani yemek, çeşit çeşit yemek isterim diyen biri miyim, niye düşünüyosun ki gün boyu dedi""bi kadın evinde yemek yokken rahat etmez" dedim ben de :106: neyse anlayışlı bişey demedi. sonra dedim ki "mesela annen beni bi gece önceden arayıp da bana yarın yemeğe gelin dese daha iyi olmaz mı, bu evde yemeği yapan benim sen nerden bileceksin yemek durumunu,bana söylemesi daha çok hoşuma giderdi. hem günboyu yemek derdine düşmezdim hem de atıyorum bi kek çırpardım geceden, giderken götürülürdü. bunun neresi kötü bunun neresi protokol?" dedim.. işte yok bunlar kötü değil de, sen böyle düşündüğünü söyleyip beni mutlu etsene, işte sen gidelim deyince hemen suratını asıyosun da.. neyse o şey kırıldı gibi... bugün de şu geçen hafta kavga konusu olan yere gidicez, hasta çocugun ailesine.. yemekten sonra gidelim dedim.. yemeğimizi evimizde yer gideriz inşallah.. tabii babası ctesi akşamımızı doldurdu yine, bilmem ne akrabaya gidelim diye.. ama eşim oradayken bana hem bugün için hem ctesi için bi işimiz var mı diye sordu annesinin,babasının yanında burdan da ona bir
evet çok iyi oldu, hatta ben dürter gibi yaptım hissetmedi zannettim, eliyle hani böyle "bitirelim mi" yaparsın ya şöyle öyle yaptı.. kafa salladım, laptop vardı kucağında kapattı onu, biraz daha durdu kalkalım mı dedi onların da duyacağı şekilde kalkalım dedim. kalktıık...
öbüründe de susmadım hiç ne susacam, sonuçta ne nereye gitti bilmek benim de hakkım, sen söylemezsen ben sorarım,sormamdan rahatsızsan ben sormadan söyle ozaman dedim...baya sinirlendim, ben o kadar hassasken öyle düşünmesine... dedim günlerce konuyu açmadım hatta açılacağında üstünü kapattım bişey derim de bozulursun, bi mana çıkarırsın diye ama senin yaptığına bak dedim... anladı da.. dediklerim mantıklı gelmiş olacak ki sabah o tavırdaydı, tavır mı yapıyorum diye korktu:90: anlaşılan her konuda insan içindekini söyleyecek ama bunu söylerken de "alttan alttan" işleyecek.. asice değil de, naif bi şekilde... ama kızınca da kızgınlığının haklılığını ispat edecek.. demiştim ya yavaş yavaş öğrenicez..
kızlar bende nişan fotolarımı ekliyorum becerebilirsem
kuzum bn şimdik baktım evine gayet hoş kendi emeğinin olduğu ve zevkine göre döşediğin çok belli..Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşllh..
galiba işe yaramaya başladı canımmm
insan içindeki herşeyi söyleyebilir tatlım ama işte sorun "nasıl söyleyeceğimizi" bilmediğimizden kaynaklanıyor.. neyse bence sizin için güzel adımlar atılmış ve sen bu şekilde devam edersen o güzel adımlar atılmaya da devam edecek
çok sağol tatlımm. koalacım sana da teşekkürler caneyy.elifcim sen de yükle de hemen görelimm.
kızlar papatya çayını almaya gittim, biri ayvalı ıhlamurlu bişi demişti burda sanki, ayvalı ıhlamurlu cay aldım ben demidem çok fena ama ya, neden durmuyor ağrısı acaba kocam da yanıma geldi, aynı muhitte çalışıyoruz biz, simitle ayran yiyodum, midem ağrıyor cok fazla şey yiyemiyorum diye, kocamın cok ağırına gitti yaa ama sen niye böyle yiyorsun, git yemek yesene düzgün falan canım benim kocişim hasta olmana dayanamıyorum yaa dedi sevdi beni gönderdi işe geri yirim onu
çok sağol tatlımm. koalacım sana da teşekkürler caneyy.elifcim sen de yükle de hemen görelimm.
kızlar papatya çayını almaya gittim, biri ayvalı ıhlamurlu bişi demişti burda sanki, ayvalı ıhlamurlu cay aldım ben demidem çok fena ama ya, neden durmuyor ağrısı acaba kocam da yanıma geldi, aynı muhitte çalışıyoruz biz, simitle ayran yiyodum, midem ağrıyor cok fazla şey yiyemiyorum diye, kocamın cok ağırına gitti yaa ama sen niye böyle yiyorsun, git yemek yesene düzgün falan canım benim kocişim hasta olmana dayanamıyorum yaa dedi sevdi beni gönderdi işe geri yirim onu
yükledim ama bizim telefonla çekildiklerimizi kalite düşük biras müsait zamanda fotoğrafçınınkileri ve inşaat evimide getirip eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?