2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Sıktı ama..

10 kere mi tanıtım girer araya 'sizin hala pro kartınız yok mu ' diye

Tıklamaya korkuyorum ki her yeni sayfa ya da konuyu açtığımda çıkmaya başladı

evet ilkaycım hadi konu açalım :)aç bakalım sen ustasın ben daha yeniyim :)

normalde konu açalım diye konu açmıyoruz aslında, farkında olmadan açılıyor konular ve herkes ucundan yakalayıp birşeyler söylüyor dediğim gibi bu ara bir durgun

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıktı ama..

10 kere mi tanıtım girer araya 'sizin hala pro kartınız yok mu ' diye

Tıklamaya korkuyorum ki her yeni sayfa ya da konuyu açtığımda çıkmaya başladı

bende bu aralar ondan şikayetçiyim her defasında çıkıyor .. ilk sayfayı açışımda çıkarda ona bile sinir olurdum şimdi her sayfayı açışımda çıkıyor nerdeyse sadece pro kart tanıtımı da değil üstelik

İlkaycım bi önceki cevabı sana yazmıştım yanlışlıkla koala yazmışım düzelttim.

farkettim tatlım sorun değil düğün zamanı öyle bir karmaşık geçiyor zaten .. en rahat olanlarınki bile .. şimdi sakin kafayla düşündüğümde herşey olmasa da bazı aldıklarım hoşuma gitmiyor .. o zamanlar "aman alalım da bitsin artık bu muhabbet" dediğim oluyordu

Bende..

Sinir oldum kapattım az önce , açtım düzelmiş.. En azından o kadar abartılı değil şu an..

Evet..

Bizim karışan eden yoktu , kendimiz beğendik herşeyimizi ama

Ev son anlar bulundu.. O yüzden eşya bekliyordu.. Arada beğendiklerimiz vardı ama ev küçük olunca ölçüsü tutmadı.. Aradık taradık küçük kibar eşyalar filan..

Ama tek ölçüsüz aldığımız masa oldu, ne de olsa bu odaya bi masa koyarız ( takım sığmaz diye ) deyip eşimin alabileceği bi mağazadan almakla kısıtlı kaldığımızdan direk ordan 2 masadan birini beğendik.. Zaten son günlerdi neredeyse aman alalım artık dedik.. O da normal masalardan bile kocamanmış bizim odamıza olmadı..

Sonra bahçenin üstünü kapattırınca bahçeye çıkardık

dediğin gibi kimse karışmasa da o andaki aceleden, elinde olmayan gecikmelerden, yada maddiyattan yani bir şekilde bir sebepten insan bir an karar veriyor alıyor geçiyor ama sonradan sakin yaşamına geçince düşünemeye başlıyor

neyse ilerleyen zamanlarda küçük değişikliklerle istediğimiz kıvama getiririz diye düşünüyorum mesela oturma odamı turkuaza çevirmem kırlentlerimi yenilemeye bakar, boş odamın halısı turkuaz gri tonlarında olduğu için yeni bir halı masrafımda olmaz ama şimdilik kırmızı-gri olarak kullanayım

Annemler bahçe için küçük bi masa vermişti bize ( fazladan vardı onlarda )

Bende onu içeri aldım , büyük masayı bahçeye çıkardım

Resimleri olacaktı hatta

Bu şekildeydi önce, ama tek ben geçebiliyodum misafirin oturması ne mümkün

Sonra böyle bi değişim yaptım.. Dışarıdaki kapalı alan daha geniş çünkü..

ben de desenli kırlentler alıcam inşallah ve de boş odama halı alıcaktım. oturma odama göre alıcam, oturma odamdakini boş odaya koyucam. farklılıklkar yapılır dediğin gibi şekerşim

masan gerçekten çok büyükmüş canım kısaltılıp uzatılmıyor mu :26: mesela benimki uzatılabiliyor, senin masan benimkinin uzatılmış hali kadar :26:

masan gerçekten çok büyükmüş canım kısaltılıp uzatılmıyor mu :26: mesela benimki uzatılabiliyor, senin masan benimkinin uzatılmış hali kadar :26:

Yok çok şık mobilyası desenli , vitrin gibi.. Üzerine de kalınca bir cam yapıştırılmış..

Ama kalas gibi ne uzuyor ne kısalıyor, zaten tek boyda değil en olarakta bizim odamız dar diye uygun olmadı..

Bende daha borçları dururken masraf etmek istemedim

Dışarıdaki alanı da yeni yaptırmıştık ( hem toz gelmesin rahatça bahçe keyfi yapalım diye hemde özellikle çamaşır kurutma için ) ve orası benim tüm odalarımdan geniş

Çim halı ile döşedim zemini... Masanın karşısına da salıncak almıştık.. O büyük masa da oraya iyi oldu, Ramazanda misafirlerimizi orda ağırladık.. Alan geniş olduğundan rahat ettim sonunda

Son düzenleme:

çok iyi olmuş o alanı yaptırmanız tatlım ... hem misafir geldiğinde nerde yemek yedireceğim derdine olmuyormuş işte böyle yavaştan istediklerimizi yapacağız evimizde kızlar

çok iyi olmuş o alanı yaptırmanız tatlım ... hem misafir geldiğinde nerde yemek yedireceğim derdine olmuyormuş işte böyle yavaştan istediklerimizi yapacağız evimizde kızlar

Kesinlikle öyle, fazladan büyükçe bi odamız oldu gibi

Eski hali böyleydi bahçenin ( küçük masa varken )

Evet ufak değişimlerle istediğimiz şekilde farklılıklar yapabiliriz aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…