Çok cici ama
Ve benim evim gibi miniminnacık
Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin bir ömür..
çok sağol cicimm. evet minnacık evlerde de yaşam bi başka oluyor. bana sevimli geliyor nedense. ama büyük evde de ferahlık oluyor. rahat rahat oh
topiğimiz güzelde bu aralar sessiziz birazbir konu açalım konuşalım en iyisi
evet ilkaycım hadi konu açalım :)aç bakalım sen ustasın ben daha yeniyim :)
Sıktı ama..
10 kere mi tanıtım girer araya 'sizin hala pro kartınız yok mu ' diye
Tıklamaya korkuyorum ki her yeni sayfa ya da konuyu açtığımda çıkmaya başladı
Sıktı ama..
10 kere mi tanıtım girer araya 'sizin hala pro kartınız yok mu ' diye
Tıklamaya korkuyorum ki her yeni sayfa ya da konuyu açtığımda çıkmaya başladı
İlkaycım bi önceki cevabı sana yazmıştım yanlışlıkla koala yazmışım düzelttim.
bende bu aralar ondan şikayetçiyimher defasında çıkıyor .. ilk sayfayı açışımda çıkarda ona bile sinir olurdum şimdi her sayfayı açışımda çıkıyor nerdeyse sadece pro kart tanıtımı da değil üstelik
farkettim tatlım sorun değildüğün zamanı öyle bir karmaşık geçiyor zaten .. en rahat olanlarınki bile .. şimdi sakin kafayla düşündüğümde herşey olmasa da bazı aldıklarım hoşuma gitmiyor .. o zamanlar "aman alalım da bitsin artık bu muhabbet" dediğim oluyordu
normalde konu açalım diye konu açmıyoruz aslında, farkında olmadan açılıyor konular ve herkes ucundan yakalayıp birşeyler söylüyordediğim gibi bu ara bir durgun
Bende..
Sinir oldum kapattım az önce , açtım düzelmiş.. En azından o kadar abartılı değil şu an..
Evet..
Bizim karışan eden yoktu , kendimiz beğendik herşeyimizi ama
Ev son anlar bulundu.. O yüzden eşya bekliyordu.. Arada beğendiklerimiz vardı ama ev küçük olunca ölçüsü tutmadı.. Aradık taradık küçük kibar eşyalar filan..
Ama tek ölçüsüz aldığımız masa oldu, ne de olsa bu odaya bi masa koyarız ( takım sığmaz diye ) deyip eşimin alabileceği bi mağazadan almakla kısıtlı kaldığımızdan direk ordan 2 masadan birini beğendik.. Zaten son günlerdi neredeyse aman alalım artık dedik.. O da normal masalardan bile kocamanmışbizim odamıza olmadı..
Sonra bahçenin üstünü kapattırınca bahçeye çıkardık
dediğin gibi kimse karışmasa da o andaki aceleden, elinde olmayan gecikmelerden, yada maddiyattan yani bir şekilde bir sebepten insan bir an karar veriyor alıyor geçiyor ama sonradan sakin yaşamına geçince düşünemeye başlıyor
neyse ilerleyen zamanlarda küçük değişikliklerle istediğimiz kıvama getiririz diye düşünüyorummesela oturma odamı turkuaza çevirmem kırlentlerimi yenilemeye bakar, boş odamın halısı turkuaz gri tonlarında olduğu için yeni bir halı masrafımda olmaz ama şimdilik kırmızı-gri olarak kullanayım
hımm pekala canım demekki o durgunluk bana denk geldi :)neyse hamile kalmak isteyen varmıı aramızda :)
Annemler bahçe için küçük bi masa vermişti bize ( fazladan vardı onlarda )
Bende onu içeri aldım , büyük masayı bahçeye çıkardım
Resimleri olacaktı hatta
Eki Görüntüle 552297
Bu şekildeydi önce, ama tek ben geçebiliyodummisafirin oturması ne mümkün
Eki Görüntüle 552299 Eki Görüntüle 552300
Sonra böyle bi değişim yaptım.. Dışarıdaki kapalı alan daha geniş çünkü..
masan gerçekten çok büyükmüş canımkısaltılıp uzatılmıyor mu :26: mesela benimki uzatılabiliyor, senin masan benimkinin uzatılmış hali kadar :26:
Yok çok şık mobilyası desenli , vitrin gibi.. Üzerine de kalınca bir cam yapıştırılmış..
Ama kalas gibine uzuyor ne kısalıyor, zaten tek boyda değil en olarakta bizim odamız dar diye uygun olmadı..
Bende daha borçları dururken masraf etmek istemedim
Dışarıdaki alanı da yeni yaptırmıştık ( hem toz gelmesin rahatça bahçe keyfi yapalım diye hemde özellikle çamaşır kurutma için ) ve orası benim tüm odalarımdan geniş
Çim halı ile döşedim zemini... Masanın karşısına da salıncak almıştık.. O büyük masa da oraya iyi oldu, Ramazanda misafirlerimizi orda ağırladık.. Alan geniş olduğundan rahat ettim sonunda
çok iyi olmuş o alanı yaptırmanız tatlım ... hem misafir geldiğinde nerde yemek yedireceğim derdine olmuyormuşişte böyle yavaştan istediklerimizi yapacağız evimizde kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?