- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
gelirim de 1.55 boyumla pek yolabileceğimi sanmıyorum ben
Sen tezahurat et bikaç ta telkin yeter bana
çok tatlısın şekerim sen "öviim bari"
haha bende 12 günlük gelinim... yemek dışında herhangi bir problemimiz yok.. kocam hiçbir yemeği yemiyo kızlar ne yapmalıyım??
öyle ama yaa,yazık kız adamcaaza hep yerden yere vuruyorum :123::123:
siz de iyice kaba saba,gaddar bildiniz zavallımı :86:
(aramız iyi,nası da belli :103: )
tarifi aldım canım çok lezzetli geliyor
hemen yapıcam
41,000,000 kere maaşallah
öyle ama yaa,yazık kız adamcaaza hep yerden yere vuruyorum :123::123:
siz de iyice kaba saba,gaddar bildiniz zavallımı :86:
(aramız iyi,nası da belli :103: )
biz hiç öyle bilmedik canım, sen ne anlattıysan biz onu biliriz
aslında ailesi dışında bi konuda tartışmadık hiç sanırım, yani mesele uzamadı..
ama konu onlar olunca sürekli bi savunma mekanizması kurup onların iyiliklerinden, benim ailemin tavrına rağmen kendi yaptıklarından ve benim niye onlara soğuk olduğumdan dem vurdu durdu... başlarda sürekli annesinin beni sevdiğini söylemesini de en son tartışmada anladım.. biz birbirimizi bu 6 ay içinde seversek severmişiz, yoksa bi ömür böyle gidermiş.. bu mantık oturmuş kafasında.. bi süre onun içini rahatlatıp ancak ondan sonra istediğim şekilde davranabileceğimi anladım...
yoksa biz evlenmeden önce çok dinlediğimiz, ayrı kaldığımızda dinleyip dinleyip ağladığımız bi şarkı çıktığında "biz ne çok seviyoruz, ne zorluklar yaşadık" deyip ağlaşabilecek kadar da seviyoruz birbirimizi..sanırım zamanla herkes daha çok alışacak.. Rabbim kimsenin huzurumuzu bozmasına izin vermesin inşallah..
yaptığın yemekleri değiştir mesela damak tadına uymuyor olabilir. sevdiği şeyleri öğrenirsen daha kolay olur uyum sağlamak. yada baktın oda olmuyor söyle yemekleri o yapsın bi zahmet :)
aah cnım bende de ayni sorun?her yemeği yemez kocam napçm blmiyorum.hergün işyernde çıldıryorum artk bugun ne yapsam dye.sebze hç yemez.hep et hep.nereye kadar yaa ooff;(
Benim ki taştan yumuşak herşeyi yer
Ama fazlasıyla
Benim ki de öyle .. Acıktığı bir gün beni de yiyecek diye çok korkuyorum.
keşke eşimde bu kadar iştahlı olsa :26:1 kilo almış akşamları yemek yapma artık dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?