2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

haha bende 12 günlük gelinim... yemek dışında herhangi bir problemimiz yok.. kocam hiçbir yemeği yemiyo kızlar ne yapmalıyım??

yaptığın yemekleri değiştir mesela damak tadına uymuyor olabilir. sevdiği şeyleri öğrenirsen daha kolay olur uyum sağlamak. yada baktın oda olmuyor söyle yemekleri o yapsın bi zahmet :)

biz hiç öyle bilmedik canım, sen ne anlattıysan biz onu biliriz

aslında ailesi dışında bi konuda tartışmadık hiç sanırım, yani mesele uzamadı..
ama konu onlar olunca sürekli bi savunma mekanizması kurup onların iyiliklerinden, benim ailemin tavrına rağmen kendi yaptıklarından ve benim niye onlara soğuk olduğumdan dem vurdu durdu... başlarda sürekli annesinin beni sevdiğini söylemesini de en son tartışmada anladım.. biz birbirimizi bu 6 ay içinde seversek severmişiz, yoksa bi ömür böyle gidermiş.. bu mantık oturmuş kafasında.. bi süre onun içini rahatlatıp ancak ondan sonra istediğim şekilde davranabileceğimi anladım...
yoksa biz evlenmeden önce çok dinlediğimiz, ayrı kaldığımızda dinleyip dinleyip ağladığımız bi şarkı çıktığında "biz ne çok seviyoruz, ne zorluklar yaşadık" deyip ağlaşabilecek kadar da seviyoruz birbirimizi.. sanırım zamanla herkes daha çok alışacak.. Rabbim kimsenin huzurumuzu bozmasına izin vermesin inşallah..

inşallah herşey çok daha güzel olacak tatlım .. Allah mutluluğunuzu daim etsin

yaptığın yemekleri değiştir mesela damak tadına uymuyor olabilir. sevdiği şeyleri öğrenirsen daha kolay olur uyum sağlamak. yada baktın oda olmuyor söyle yemekleri o yapsın bi zahmet :)

aah cnım bende de ayni sorun?her yemeği yemez kocam napçm blmiyorum.hergün işyernde çıldıryorum artk bugun ne yapsam dye.sebze hç yemez.hep et hep.nereye kadar yaa ooff;(

Benim ki de öyle .. Acıktığı bir gün beni de yiyecek diye çok korkuyorum.

Aynen

Hatta geçen bi itirafta bulundum

Ben çok yavaş yemek yerim , o ise çok hızlı

Seninle ilk yemek yediğimizde çok şaşırmıştım dedim.. Neden dedi.. Ben daha hamburgerimden 2 ısırık almıştım senin ki hooop bitmişti ama çaktırmadım tabi dedim..

Ne oldu korktun mu yoksa dedi

Evet dedim bi an beni de yicen sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…