- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
keşke eşimde bu kadar iştahlı olsa :26:1 kilo almış akşamları yemek yapma artık dedi bana
Eşim de evlendikte sonra kilo aldı, bu yüzden rejim yapcakmış
Dün börek yaptırmadı bana
Tek çorba ve salata yetermiş artık
aslında kimse kimseye egemen olmaya çalışmasa çok daha sağlıklı ilişkiler kuracağız tatlımsen şuan eşinin ön yargısını kırmak istiyorsun o kadar senin başka bir sıkıntın yok .. egemen olmaya çalışmak gibi de bir sıkıntın yok ...
Egemenlik olarak düşünme tatlımm yaaa.. Biz bi hayat kurduk ve ona alışana kadar sürtüşmeler olacak.Birbirinizin kalpleri dışında hiçbir şeye egemen olmayın.
benimki de böyle söylediama çikolataları götürüyor çaktırmadan
Ben de eşimden bunu duyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorumm:97::97:
Ben çok cips severim
Yemeğin üstüne bir de cips yerim
Baktım o da gelmiş yiyor benleRejime bak
Ben çok cips severim
yemekten sonra kolaydı çikolataydı ne denk gelirse artık
Biz de öyle
Daha doğrusu ben öyleyim , eşimde evlendikten sonra bana uydu
Bu yüzden diyor ki zaten kilo almama sen sebep oluyorsun.. Hem börek pasta çok yapıyorsun hemde abur cubur yemeden duramıyorsun diyo..
Diyorum ne alaka , bende aynılarını yiyorumHem sana silah zoruyla yedirmiyorum
Ama sen eskiden beri yiyormuşsun ve bünyen böyle.. Ama ben az birşey kaçırsam yemeği hemen kilo alıyorum diyo.. Onlarda göbek genetik direk göbeği bombili oluyor
benimki de böyle söylediama çikolataları götürüyor çaktırmadan
Ben çok cips severim
yemekten sonra kolaydı çikolataydı ne denk gelirse artık
evet bünye çok farklılık gösteriyor .. sen onun yanında yersen canı ister tabi kızeşinin kilo almaya müsait yapısı var senin öyle değil .. eşin için zor bir durum bizde her ikimizde de kilo alma potansiyeli var
evet bünye çok farklılık gösteriyor .. sen onun yanında yersen canı ister tabi kızeşinin kilo almaya müsait yapısı var senin öyle değil .. eşin için zor bir durum bizde her ikimizde de kilo alma potansiyeli var
benimkinin önüne 3 dilim kek koy, yemekten kalkmış da olsa götürür onları
rejim kiim benim eşim kiim.. ekmek yeme diyorum defalarca, şu çaya az şeker at diyorum yok..
geçiyo aynanın karşısına, yok yaa çok değil ki benim göbeğim diyo :90:
hem yemeği ekmekle yer, pilav bile olsa o ekmeği yer..
hem küçük bardak çaya 3 şeker atar..
hem de önüne 1 tabak çerez koy bitirir, 3 dilim kek koy yer, pasta yapmıştım hani, ben 1 tane yedim bi de birinden 1-2 çatal aldım gerisini o yedi..o kadar yemekten sonra ohoooo, yumurta kır yerim önemli değil der ama onu da ekmekle götürür bana çorba ve salata yeter dese bana acıdığından diyodur kesin yoksa rejimin R'si geçmez yanından ah bi dese de ben de onunla diyete başlasam
Nasıl koruyacağız kendimizi kilolardan kızlarr:18::18::18:
rejim kiim benim eşim kiim.. ekmek yeme diyorum defalarca, şu çaya az şeker at diyorum yok..
geçiyo aynanın karşısına, yok yaa çok değil ki benim göbeğim diyo :90:
tek çare akşam yemeklerden sonra birşey yememek tatlım
Yürüyüşe de başlasak fena olmaz.
kızlar çok sinir oldum yaa, çanta almıştım ya bi tane, iç fermuarı bozuk cıktı, adam kabul etmiyo ya deli midir nedir! kargodan da almadınız bi türlü oyaladınız diyo ya! kargodan da ne zaman alacağıma karışıyor deli midir nedirgöndericem cantayı hala ben fermuarı kontrol ettim de yolladım diyo ya adam. ben de deliyim zaten cok severim kargolaşmayı tanımadıgım adamlarla
Evet bünyeden yana şanslıyım çok şükür
Ama Allah dağına göre kar verir.. Burcumda bile obur yazıyor
Kocaman cipslerden , çikolatalı gofretlerden yemeden duramamMarkete gider haftada bir cips, gofret, soslu fıstık, eti cin - puf, içecek vs. stok yapardım bekarkende..
Hala bırakamadım bu huyumu
O da benim tam tersim , hiç çocuk olmamış sanki eti cin eti puf filan görünce şaşırıyorSever misin diyorum bilmem diyor Sayem de sevdi ama bu ona göbüş olarak geri döndü
benim eşim yemekten taviz verebiliyor, ekmektende vazgeçebiliyor ama kola ve çikolatada kendini durduramıyoriradeyi her an kullanamıyoruz işte senin eşin hiç önemsemiyormuş baksana
Ailece göbekli eşimin tarafı..
Geçen de iş arkadaşları ' sen yan durma ' deyip gülmüşler
Çok fena olmuşum ya böyle dediler zayıflamam lazım dedi ( Ben hariç herkes bi laf ediyordu, hanım iyi bakıyor filan diye gülüyolardı )
Ekmek zaten yemiyor kiöğlen yerse 2 dilim kepek ekmeği o kadar.. Ona rağmen göbeği var.. Şekeri de kocaman bi kupası vardı 5 atarmış 2 ye düşürdü epeydir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?