2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Egemenlik olarak düşünme tatlımm yaaa.. Biz bi hayat kurduk ve ona alışana kadar sürtüşmeler olacak.Birbirinizin kalpleri dışında hiçbir şeye egemen olmayın.

yok kızlar egemenlikten kasıt üstünlük değil.. yani onu ele geçirme de değil..
yani kelimesel olarak yanlış da olsa, mantık olarak doğru.. eşim şu anda her itirazıma önyargıyla yaklaşıyor.. bunların yıkılabilmesi için önce onun istediği gibi davranmalıyım, içimden gelmese de seve seve yapıyo görünmeliyim ki, daha sonrasnda her itirazımda sinyallerini yakmasın, "yine itiraz etti" diye bana sıkıntı çıkarmasın... sürekli huzur kaçınca sebepleri de sorumlu tutuyo insan.. belki böylece ben de vurdumduymaz olabilirim... yoksa egemenlikten kastım kesinlikle onu ele geçireyim,her dediğimi yaptırayım değil yaptıklarımda art niyet aramamasını sağlamak.. bunun için de kendimden feragat etmem gerekecek.. olsun,yeter ki huzurumuz daim olsun...
aysenur inan tartışmaalar sürtüşmeler çok yordu yaa, böyle huzurlu zamanların sonsuzlaşmasını istiyorum, ama işte içimdeki hislere engel olabilmeliyim ki, bu süreci atlatabileyim... aynı şekilde eşim de bi süre durulacaktır, h.sonu yeterince gerdi bizi...

yemekten sonra kolaydı çikolataydı ne denk gelirse artık

Biz de öyle

Daha doğrusu ben öyleyim , eşimde evlendikten sonra bana uydu

Bu yüzden diyor ki zaten kilo almama sen sebep oluyorsun.. Hem börek pasta çok yapıyorsun hemde abur cubur yemeden duramıyorsun diyo..

Diyorum ne alaka , bende aynılarını yiyorum Hem sana silah zoruyla yedirmiyorum

Ama sen eskiden beri yiyormuşsun ve bünyen böyle.. Ama ben az birşey kaçırsam yemeği hemen kilo alıyorum diyo.. Onlarda göbek genetik direk göbeği bombili oluyor

evet bünye çok farklılık gösteriyor .. sen onun yanında yersen canı ister tabi kız eşinin kilo almaya müsait yapısı var senin öyle değil .. eşin için zor bir durum bizde her ikimizde de kilo alma potansiyeli var

benimki de böyle söyledi ama çikolataları götürüyor çaktırmadan

benimkinin önüne 3 dilim kek koy, yemekten kalkmış da olsa götürür onları

Ben çok cips severim
Yemeğin üstüne bir de cips yerim
Baktım o da gelmiş yiyor benle Rejime bak

rejim kiim benim eşim kiim.. ekmek yeme diyorum defalarca, şu çaya az şeker at diyorum yok..
geçiyo aynanın karşısına, yok yaa çok değil ki benim göbeğim diyo :90:

yemekten sonra kolaydı çikolataydı ne denk gelirse artık

hem yemeği ekmekle yer, pilav bile olsa o ekmeği yer..
hem küçük bardak çaya 3 şeker atar..
hem de önüne 1 tabak çerez koy bitirir, 3 dilim kek koy yer, pasta yapmıştım hani, ben 1 tane yedim bi de birinden 1-2 çatal aldım gerisini o yedi.. o kadar yemekten sonra ohoooo, yumurta kır yerim önemli değil der ama onu da ekmekle götürür bana çorba ve salata yeter dese bana acıdığından diyodur kesin yoksa rejimin R'si geçmez yanından ah bi dese de ben de onunla diyete başlasam

kızlar çok sinir oldum yaa, çanta almıştım ya bi tane, iç fermuarı bozuk cıktı, adam kabul etmiyo ya deli midir nedir! kargodan da almadınız bi türlü oyaladınız diyo ya! kargodan da ne zaman alacağıma karışıyor deli midir nedir göndericem cantayı hala ben fermuarı kontrol ettim de yolladım diyo ya adam. ben de deliyim zaten cok severim kargolaşmayı tanımadıgım adamlarla

Evet bünyeden yana şanslıyım çok şükür

Ama Allah dağına göre kar verir.. Burcumda bile obur yazıyor

Kocaman cipslerden , çikolatalı gofretlerden yemeden duramam Markete gider haftada bir cips, gofret, soslu fıstık, eti cin - puf, içecek vs. stok yapardım bekarkende..

Hala bırakamadım bu huyumu

O da benim tam tersim , hiç çocuk olmamış sanki eti cin eti puf filan görünce şaşırıyor Sever misin diyorum bilmem diyor Sayem de sevdi ama bu ona göbüş olarak geri döndü

Son düzenleme:

bizde de öyle, ama ben onun kadar çok yemiyorum. yani yemekten çok yerim ama ekmek yemem mesela.. o da yemek az yer, ama bisürü ekmek yer bu gidişle ikimiz de alırız ama sanırım onun balkon benden önde gidecek

benim eşim yemekten taviz verebiliyor, ekmektende vazgeçebiliyor ama kola ve çikolatada kendini durduramıyor iradeyi her an kullanamıyoruz işte senin eşin hiç önemsemiyormuş baksana

rejim kiim benim eşim kiim.. ekmek yeme diyorum defalarca, şu çaya az şeker at diyorum yok..
geçiyo aynanın karşısına, yok yaa çok değil ki benim göbeğim diyo :90:

Ailece göbekli eşimin tarafı..

Geçen de iş arkadaşları ' sen yan durma ' deyip gülmüşler

Çok fena olmuşum ya böyle dediler zayıflamam lazım dedi ( Ben hariç herkes bi laf ediyordu, hanım iyi bakıyor filan diye gülüyolardı )

Ekmek zaten yemiyor ki öğlen yerse 2 dilim kepek ekmeği o kadar.. Ona rağmen göbeği var.. Şekeri de kocaman bi kupası vardı 5 atarmış 2 ye düşürdü epeydir..

Yürüyüşe de başlasak fena olmaz.

yürüyüşü yapacaksam ömür boyu yapmalıyım benim düşünceme göre .. saatlerce yürüyüş yapar zayıflarsın ama yürüyüşü bıraktıktan sonra az yemeye devam bile etsen kilo almaya başlarsın .. ama tabi bu benim fikrim tatlım
ben gün içinde yediklerime dikkat edip akşam yemekten sonra meyve bile yemediğimde kilo verebiliyorum .. daha sonra gün içinde abartmadan istediğimi yiyerek akşamları ise yemekten sonra yine hiç birşey yemeyerek kilomu koruyabiliyorum .. eğer akşam atıştırmalarım başladığıysa o zaman alıyorum hemen 1 kilo :26:

tüh canım yaa tabi gönder ama madem adam çok sıkıntı çıkarıyor, iç fermuarmış zaten.. kargo parası fln ödetir mödetir, karşıdan ödemeli fln yollar.. çantacıya götür 1 lriaya fln yapıverir.. üzülme çok..

ayy yazıık ama "bilmem" diyomuş ya
sen de ciddi ciddi yiyosun canım ama kilo almıyorum diyosun, walla ne kaaa güzel bünyeymiş o

benim eşim yemekten taviz verebiliyor, ekmektende vazgeçebiliyor ama kola ve çikolatada kendini durduramıyor iradeyi her an kullanamıyoruz işte senin eşin hiç önemsemiyormuş baksana

ben göbek möbek dedikçe taktı herhalde, geçen damble bakıyodu kendine
ama karaciğer yağlanmasından fln korkuyorum ben.. Allah korusun.. yemek az yer işte sorunu ekmek, şeker ve aburcubur

eşimin babası bildiğin lise talebesi gibi.. adam maşallah zapazayıfçanacık :90:
benimkine de bazen 2 şeker atıyorum minik bardağa, bakıyorum 1 tane daha atıyo yada nasıl diyorum "tatsız yaa" diyo çocuk gibi bi de abur cubura hayır'ı yok... neyse artık napalım tombik tombik bakışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…