- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
yürüyüşü yapacaksam ömür boyu yapmalıyım benim düşünceme göre .. saatlerce yürüyüş yapar zayıflarsın ama yürüyüşü bıraktıktan sonra az yemeye devam bile etsen kilo almaya başlarsın .. ama tabi bu benim fikrim tatlım
ben gün içinde yediklerime dikkat edip akşam yemekten sonra meyve bile yemediğimde kilo verebiliyorum .. daha sonra gün içinde abartmadan istediğimi yiyerek akşamları ise yemekten sonra yine hiç birşey yemeyerek kilomu koruyabiliyorum .. eğer akşam atıştırmalarım başladığıysa o zaman alıyorum hemen 1 kilo :26:
kızlar çok sinir oldum yaa, çanta almıştım ya bi tane, iç fermuarı bozuk cıktı, adam kabul etmiyo ya deli midir nedir! kargodan da almadınız bi türlü oyaladınız diyo ya! kargodan da ne zaman alacağıma karışıyor deli midir nedirgöndericem cantayı hala ben fermuarı kontrol ettim de yolladım diyo ya adam. ben de deliyim zaten cok severim kargolaşmayı tanımadıgım adamlarla
koalacım 7 gün içinde sebepsiz iade hakkım varmış. o yüzden alacak mecburen. ilk defa internet alışverişinde başıma kötü bişi geldi
dediğnizi yaptım kızlar, ben yaptırırm fermuarı, çantayı da ne hevesle almıştım, kırıldı gitti.
çantayla ilgili hevesin kırılmasın tatlım çok güzel bir çanta osen fermuarını yaptırırsın cumartesi günü falan ..
Bi cips olsa da yesemişlerim bitti zaten..
Ama burada hiç stoğum kalmadı
Yarın öğle yemeğinden dönüşte bi markete uğrayayım ben
saat 5 ten sonra vakit geçiremiyorum ben yaaa, memur olmalıymışım
ben de aynı düşüncedeyim ya, 5'ten sonra vakit geçmiyor. eski işimde 4.30'da çıkardım yaee. örtmenlik yapıyodum o zaman.
iş yerinde de mi yiyorsun kızbiz eşimle pringles hastasıyız ama fiyatı tuzlu, eğer izlemeyi çok sevdiğimiz bir dizi yada film varsa sadece o günler alırız onu
1 saat 1 saattir dimi, atanırsam iyi mi olacak acaba benim için :26: kafam karışık, olaylaaa olaylaaa ayşenur
Evet
Bazen işyerinde midesi kazınan bana geliyor ' sende abur cubur vardır ' diye
Evet ya o pahalı
Hele de benim gibi cipskolik bi insan için
Ben her türlü cips severim zaten, cheetos kıvır kıvırı bile
dediğnizi yaptım kızlar, ben yaptırırm fermuarı, çantayı da ne hevesle almıştım, kırıldı gitti.
Bi cips olsa da yesemişlerim bitti zaten..
Ama burada hiç stoğum kalmadı
Yarın öğle yemeğinden dönüşte bi markete uğrayayım ben
iş yerinde de mi yiyorsun kızbiz eşimle pringles hastasıyız ama fiyatı tuzlu, eğer izlemeyi çok sevdiğimiz bir dizi yada film varsa sadece o günler alırız onu
atan gitsin beaa! ben de üniversiteye geçmeyi kafama koydum yaa bahar döneminin ales ve kpds'sini bekliyorum. okutman olurum yeaa 4 güncük gidiyolar işe.
4 gün mü o da iyiymişbende eski işimde 3 gün giderdim işe .. ama kendimi geliştiremediğim ve maaşımın da düşük olduğu bir iş idi kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?