2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Orası öyle tabi yürüyüşü alışkanlık haline getirmek gerek..

koalacım 7 gün içinde sebepsiz iade hakkım varmış. o yüzden alacak mecburen. ilk defa internet alışverişinde başıma kötü bişi geldi

internetten alınca oluyor böyle şeyler ya :26: koalanında dediği gibi eğer iç fermuarsa çarşıda yaptır gitsin tatlım ..

ben de spor yapmak istiyorum, ama yürüyüş ama evde egzersiz ne olursa... fekaaat zaten işlerimi yetiştiremiyorum ona nası vakit ayırıcam onu kestiremiyorum... sürekli oturarak çalıştığımız için afedrsiniz popo- bacak alıp başını gidecek diye korkuyorum...

koalacım 7 gün içinde sebepsiz iade hakkım varmış. o yüzden alacak mecburen. ilk defa internet alışverişinde başıma kötü bişi geldi

hmm o zaman arkasını bırakma canım..
evet böyle olunca insanın bi daha yapası gelmiyo.. benim de aldığım çeyizlerde kırık çıkmıştı, bi kaseler kocaman görünüyodu minicik minicik geldi fln... inş sıkıntısız halllolur canım.. :13:

Bi cips olsa da yesem işlerim bitti zaten..

Ama burada hiç stoğum kalmadı

Yarın öğle yemeğinden dönüşte bi markete uğrayayım ben

saat 5 ten sonra vakit geçiremiyorum ben yaaa, memur olmalıymışım

iş yerinde de mi yiyorsun kız biz eşimle pringles hastasıyız ama fiyatı tuzlu, eğer izlemeyi çok sevdiğimiz bir dizi yada film varsa sadece o günler alırız onu

iş yerinde de mi yiyorsun kız biz eşimle pringles hastasıyız ama fiyatı tuzlu, eğer izlemeyi çok sevdiğimiz bir dizi yada film varsa sadece o günler alırız onu

Evet

Bazen işyerinde midesi kazınan bana geliyor ' sende abur cubur vardır ' diye

Evet ya o pahalı

Hele de benim gibi cipskolik bi insan için

Ben her türlü cips severim zaten, cheetos kıvır kıvırı bile

bende hepsini seviyorum da pringles'in verdiği haz başka özel günlerde alıyoruz ancak kutlamalarda falan

dediğnizi yaptım kızlar, ben yaptırırm fermuarı, çantayı da ne hevesle almıştım, kırıldı gitti.

hevesini kırma kuzum, yaptır fermuarı şıkır şıkır tak çantanı :115::115:

şaka gibisin sen yaa, cips diyo daha, biz de nası kilo almasak diyoruzz

aynı fikirdeyiz, ben de hep cips alsam da film izlesek modundayım

atan gitsin beaa! ben de üniversiteye geçmeyi kafama koydum yaa bahar döneminin ales ve kpds'sini bekliyorum. okutman olurum yeaa 4 güncük gidiyolar işe.

4 gün mü o da iyiymiş bende eski işimde 3 gün giderdim işe .. ama kendimi geliştiremediğim ve maaşımın da düşük olduğu bir iş idi kendisi

4 gün mü o da iyiymiş bende eski işimde 3 gün giderdim işe .. ama kendimi geliştiremediğim ve maaşımın da düşük olduğu bir iş idi kendisi

aynen canım ben de 2 tam 2 yarım gün giderdim, sonra 2tam da yarıma düştü. maaşı da iyi değildi aynen. ama okutmanlık fena değil bence. 2000'leri görürüm en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…