2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

şaka gibisin sen yaa, cips diyo daha, biz de nası kilo almasak diyoruzz

Ama zararlı diye bırakmak istiyorum

Çocukluğumdan beri hiç ara vermeden devam etmişim ( 1.cips, 2.süt ), annemde denedi ama bıraktıramadı

Hatta şimdi evlendim annem yok nasıl olsa diye daha da cozuttum

Kilo açısından bir porblem olmuyor ( resimlerimden görüldüğü üzere ) ama sağlık açısından endişeleniyorum

aynen canım ben de 2 tam 2 yarım gün giderdim, sonra 2tam da yarıma düştü. maaşı da iyi değildi aynen. ama okutmanlık fena değil bence. 2000'leri görürüm en azından

2000leri göreceksen 4 gün işe gidip okutmanlık yapmakla, bence geç yani...
ağustos böceği gibi yazları da şarkı söylersin artık :90:

evet resimlere bakmak isteyince arkadaş olmadğımızı farkettim,ayıp ama yaa
hadi bakiim bi

hmm üni.de yazın okutmanlık yapmazsın diye düşündüğümden,tatil ya o anlamda..
yani daha az maaş alacağın bi yer değildir madem öyle diyorum.. gerçi sanki şimdikinin hesabını ben mi tutuyosam

üniversitede genelde yaz okulları oluyor ya, ben tercüman olduğum için normalde, yabancı dillerde okutman olabilirim. o da yaz kış her zaman var zaten şekercim. valla yüksek maaşlı bi iş bana nasip olmadı henüz şekerler. boşuna okuduk gerçekten de, tövbe estagfrullah mevzu para kazanmak değil, ama insanı çileden çıkarıyorlar.

Allah hayırlı, bereketli, bol kazanç versin canım.. bi de rahat olduğumuz işler...

ben didiyom bebişler

Benimde çıkışım 18:00

Ama eşim 10 dk filan gecikiyor, onu bekliyorum

Aynı sokakta çalıştığımızdan beraber gelip gidiyoruz..

ben dee çıkıyorum şekerleeeer..
iyi akşamlar hepimizeee, kocişlerimize sıkı sıkı sarılalım

Son düzenleme:
2 aylık evliyim..ve 2 aylık hamileyim kızlar:)) hızlıyız nasılsnz.

günaydın şekerler! çok iğrenç bir akşam daha yaşadım ve yine işteyim. gidicem öğlene doğru doktora artık dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…