- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
evet evet biz arkadaşız senlebi dk ekliyorum
Evetdüğünde kıvırcık ama
aynen ben sanalda şakıyorum normal hayatta sıfırım arkadaşım yok
Tamam canım sağol...
Sen daha bi sessizsin sanki manolya
Burda bile belli..
Benim arkadaşım vardır kuzenlerim vardır onların yanında değil kalabalıkta vs. çok çekinirim sadece
İnanmazsın belki ama ben çok utanırım , bakma burda bülbül gibi şakıdığıma
Toplumda özellikle kızarır bozarırım
Ne demek , rica ederim
evet içe kapanık sessizim utanırım hemen katılamam arkadaşım bir tane vardır
evet içe kapanık sessizim utanırım hemen katılamam arkadaşım bir tane vardır
toplumda kızardığın için burda şakıyorsundur
sen burada da sessizsin manolyacım .. açalım seni burda biraz .. çekingen durma
Canım benim çok tatlı bir çiftsiniz mutluluğun daim olsun ve sen çok zayıfsın canım ya maşallah sana tuh tuh
bu kalma muhabbeti açılınca başka başka dertlerime parmak bastınız yine..
pazar günü çok yakın bi arkadaşım,annesi, ablam, tanıdık bi abla, annem.. kızkıza toplanalım dedik..
eşim de bizim de arkadaş ist.dan araba kiralamış 2 tane, beraber gidip alalım diyodu, ben de ctesiden oraya gideyim o zaman dedi.. ctesiden gidip kalma olacağına pazar sabahın erken vakti çıkın 5-6 gibi.. gidin erken de gelirsin öyle dedim.. olabilir kardeşim de gelir yanında kalır ama daha kesin değil gidileceği dedilafı sonradan anladığım için cvp veremedim, anladıktan sonra da "neyse,bi kesinleşsin" diye düşündüm... kardeşi ctesiden gelip bizde kalacak, ben arkadaşlarımla başbaşa oturamayacağım... hem ben ailemden ayrı, kendi tuttuğum evde tek başına üni.okumuş insanım, neden korkucam anlamadım hele de sabaha karşı gitse sorun ne olacak ki gelip kalsın! hem çocuk muyum ben, kardeşi olsa beni koruyacak mı sanki bişey olsa.. bilmiyorum, arkadaşlarım ilk kez geliyo evime, zaten öyle kalma -etme istemiyorum... 5 gündür iyiydik, nası tartışmasız çözücez bakalım bu olayı,sakin olmalıyım ama ne demeliyim kestiremiyorum!
Arkadaş ortamı güzel bence, gerçek arkadaşlar ise..
evet arkadaş ortamı arkadaşlıklar güzel sizin arkadaşlıklarınızda güzel aranıza kabul ettiğiniz için sağolun
evet arkadaş ortamı arkadaşlıklar güzel sizin arkadaşlıklarınızda güzel aranıza kabul ettiğiniz için sağolun
teşekkürler işte reelde arkadaş edinemiyorum katılamıyorum çekingenim zaten çalışmıyorum evdeyim okulumda açıktan olunca pasif kaldım
Yok tek burda değil reelde de arkadaşlıklar edin diyorum
Estağfurullah olur mu öyle şey kabul etme filan , herkese kapı açık buyur gel..
Kızlar yoğun bir günün ardından merhaba... gün bitmedi hala ama ben bittim( depresif halim yavaş yavaş gitti çok şükür, herşeyi akışına bırakmaya karar verdim, dünden beri kendimi daha iyi hissediyorum,... akşama tepside kumpir yapmayı düşünüyorum, yemeğim yok, patatesten en pratik ne yapabilirim diye düşünürken, kumpir yapmak geldi aklıma,,, bakalım nasıl olacak
teşekkürler işte reelde arkadaş edinemiyorum katılamıyorum çekingenim zaten çalışmıyorum evdeyim okulumda açıktan olunca pasif kaldım
Kızlar yoğun bir günün ardından merhaba... gün bitmedi hala ama ben bittim( depresif halim yavaş yavaş gitti çok şükür, herşeyi akışına bırakmaya karar verdim, dünden beri kendimi daha iyi hissediyorum,... akşama tepside kumpir yapmayı düşünüyorum, yemeğim yok, patatesten en pratik ne yapabilirim diye düşünürken, kumpir yapmak geldi aklıma,,, bakalım nasıl olacak
burda gençlik merkezi diye bir yer var oraya gitmeyi düşünüyorum ingilizce almanca gitar kursları falan var
Çalış ya da dershaneye git.. Ya da ilgin olan bi kursa.. Evde oturma bence.. Daha iyi olur senin için her anlamda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?