evlendikten sonra bitiyor bekar hayatın zaten zor oluyor eğlenceli bizimde babamın dayısının kız bekar o gelir yada biz toplanırız muhabbet sohbet gece yarısını ederdik zevkli olur...........
Evet çok eğlenceli
Eskiden ayda bir ya onlar bizde yani bekardım annemlerde kalırdı
Ya ben onlarda
Ben en küçüğüm çünkü, ablamlar evleneli çok olmuş ben ise evde yalnızdım.. Onlarda 4 kız kardeş ancak 2 si küçük.. 2 büyük kuzenim ve ben muhteşem üçlü diye anılırdıkküçüklüğümüzden beri
Şimdi biri çalışıyor hemde vardiyalı haftasonu tatili yok, biri de Bolu da okuyordu yeni geldi , ben evlendim
Eskisi kadar sık ve uzun görüşemiyoruz.. Kalmaca etmece yok artık.. Akşam olunca evli evine dönüyor ( köylü köyüne)
google'dan bulursun canım, benimde bildiğim blog yok .. yemek, moda, tasarım, ahşap boyama yani her neye meraklıysan
Kızlar bugün bilgisayarcı beni aradı
Sekreterden birşey yapmasını istemiş becerememiş
Beni aradı yapar mısınız dedi.. Aklımda hemen bi ampul yandıTabi yaparım dedim , yaptım teşekkür etti çok..
Biraz anlayışlı olayımda sonra işime yarar diye düşünüyorumBluetooth hatta face filan engelini kaldırması bakımından..
Keşke servis olsa da kimseyle koltuk kapmaca oynamasak , izdihamın arasında kalmasak diyoruz bizdeama ya eve geç gideceksin ya izdihama katlanacaksın İstanbul da yaşıyorsan demek ki..
Fakat bugün dayımlara gideceğim , kuzenim benim kız kardeşim gibidir.. Epeydir görüşemedik.. Onlara metrobüsle gidilmiyor otobüsle gideceğim kaçta varırsam artık
Eşimin askeri görevli bi arkadaşı var , o gelmiş şehir dışından onlarla buluşacak.. Bende kuzenlerimle kızkıza takılayım dedim..
Tamam dedi akşam seni almaya gelirim
sinir bozucuöyle durumlarda araçta oyalanacak birşey bulmak bence iyi gelir kitap, oyun, bulmaca gibi
Kızlar bugün bilgisayarcı beni aradı
Sekreterden birşey yapmasını istemiş becerememiş
Beni aradı yapar mısınız dedi.. Aklımda hemen bi ampul yandıTabi yaparım dedim , yaptım teşekkür etti çok..
Biraz anlayışlı olayımda sonra işime yarar diye düşünüyorumBluetooth hatta face filan engelini kaldırması bakımından..
uyanıııııııkkkkkkk :102:
İyi yapmışsın canım bazen öyle düşünerek hareket etmek gerekiyor....
Kaderrr sen esmer misiniz?
Benim çok yakın bir arkadaşım var yazdıklarını okudukça aklıma o geliyor biz ona karakız ya da asikız derdik sana da bir den öyle diyesim geldi
hazır cevaaaaapppp :128:
Yok altın saçlı bi çocukluğum varmış
Sonra büyüdükçe kumrala döndüm ( Düğünümde de boya ile daha koyu bir hal aldı saçlarım)
Fazla beyaz olduğumu söylerler
Ama yine de öyle demek istersen kara de kızıl de farketmez
Hımm anladım tatlım...
ayy ayy utanırmışşş
Resimlerim vardı hem
Bi sen görmemişsindir herhalde bu topiktekilerden
Resimlerim vardı hem
Bi sen görmemişsindir herhalde bu topiktekilerden
İnanmazsın belki ama ben çok utanırım , bakma burda bülbül gibi şakıdığıma
Toplumda özellikle kızarır bozarırım
Evet canım görmedim kaldırdın mı? Bakabiliyor muyum.. biz arkadaşız galiba ben eklemiştim seni ama..
dümdüz saçları var, fönlü gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?