2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evlendikten sonra bitiyor bekar hayatın zaten zor oluyor eğlenceli bizimde babamın dayısının kız bekar o gelir yada biz toplanırız muhabbet sohbet gece yarısını ederdik zevkli olur...........

Kızlar bugün bilgisayarcı beni aradı

Sekreterden birşey yapmasını istemiş becerememiş

Beni aradı yapar mısınız dedi.. Aklımda hemen bi ampul yandı Tabi yaparım dedim , yaptım teşekkür etti çok..

Biraz anlayışlı olayımda sonra işime yarar diye düşünüyorum Bluetooth hatta face filan engelini kaldırması bakımından..

uyanıııııııkkkkkkk :102:

sinir bozucu öyle durumlarda araçta oyalanacak birşey bulmak bence iyi gelir kitap, oyun, bulmaca gibi

İyi yapmışsın canım bazen öyle düşünerek hareket etmek gerekiyor....

Kaderrr sen esmer misiniz?

Benim çok yakın bir arkadaşım var yazdıklarını okudukça aklıma o geliyor biz ona karakız ya da asikız derdik sana da bir den öyle diyesim geldi

Kaderrr sen esmer misiniz?

Benim çok yakın bir arkadaşım var yazdıklarını okudukça aklıma o geliyor biz ona karakız ya da asikız derdik sana da bir den öyle diyesim geldi

Yok altın saçlı bi çocukluğum varmış

Sonra büyüdükçe kumrala döndüm ( Düğünümde de boya ile daha koyu bir hal aldı saçlarım )

Fazla beyaz olduğumu söylerler

Ama yine de öyle demek istersen kara de kızıl de farketmez

Son düzenleme:

Hımm anladım tatlım...

bu kalma muhabbeti açılınca başka başka dertlerime parmak bastınız yine..
pazar günü çok yakın bi arkadaşım,annesi, ablam, tanıdık bi abla, annem.. kızkıza toplanalım dedik..
eşim de bizim de arkadaş ist.dan araba kiralamış 2 tane, beraber gidip alalım diyodu, ben de ctesiden oraya gideyim o zaman dedi.. ctesiden gidip kalma olacağına pazar sabahın erken vakti çıkın 5-6 gibi.. gidin erken de gelirsin öyle dedim.. olabilir kardeşim de gelir yanında kalır ama daha kesin değil gidileceği dedi lafı sonradan anladığım için cvp veremedim, anladıktan sonra da "neyse,bi kesinleşsin" diye düşündüm... kardeşi ctesiden gelip bizde kalacak, ben arkadaşlarımla başbaşa oturamayacağım... hem ben ailemden ayrı, kendi tuttuğum evde tek başına üni.okumuş insanım, neden korkucam anlamadım hele de sabaha karşı gitse sorun ne olacak ki gelip kalsın! hem çocuk muyum ben, kardeşi olsa beni koruyacak mı sanki bişey olsa.. bilmiyorum, arkadaşlarım ilk kez geliyo evime, zaten öyle kalma -etme istemiyorum... 5 gündür iyiydik, nası tartışmasız çözücez bakalım bu olayı,sakin olmalıyım ama ne demeliyim kestiremiyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…