- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
İnşallah ilkaycım teşekkür ederim
Genel anlamda da duyduğum yorumlarda müdürlerimizinde hakkımda olumlu şeyler söylediğini duyuyorum
Ama beni iş değil de metrobüs yoruyor
Eski işim bunun belki on katıydı ama onun hattı çok sakindi metronun ilk durağı ve son durağı gibi birşeydi rahat gidip geliyordum oturarak ve trafiksiz..
ben varım ev hanımı
aaaaa kanks ben geldimmmçok yoğunsun maşallah düğün öncesi bitir tüm işleri kanka ya sen beyz eşyayı en yakın zaman da alan kişisin tanıdığım..Ne kadar bütçe ayırmalıyız çamş.bulşk.ankastre.buzdolabına :44::44:
bircan hoşgeldin
elif bende 2014 e hazırlanacağım, bu yıl girdim sınava ama düşük aldım 64
cemaat ben kaçar herkese ii haftasonları diliyorum..Saygılar hürmetler
haklısın trafik sizin için önemli bir etki ordahiç birşey yapmasan trafik yoruyor
haklısın trafik sizin için önemli bir etki ordahiç birşey yapmasan trafik yoruyor
Metrobüs yolundan diğer araçlar geçemediği için trafik olmuyor ( Yoksa o dillere destan İstanbul trafiğini çeksek eve kaçta varırız hiç bilmiyorum otobüs vs. ile )
Ancak bundan dolayı talepte çok
Uzattıkça uzattılar metrobüs taa nerelere kadar gider oldu
Hal böyle oluncada yolcular akın etti, biz son durağa gidiyoruz önce metro ile 2 durak.. Sonra son duraktan binelim boşken diye.. Ama ne mümkün atlayan zıplayan metrobüsü tekmeleyen kavga eden hır gür.. Şok olup kalıyordum, artık bugün kavga neden çıkmadı yaa diyorum
Metrobüsün kapısı bizim önümüzde neden durmuyo diye tekmeleyen adamlar var, tam kapı önünde duran kadın arkadaki izdihamın akın etmesiyle ezilir resmen.. Birinin de babeti fırlamıştı ayıp ama güldümÇok garip insanlar var
Metrobüs durdu diyelim oturanlar mutlu, kıl payı ile yandakine kaptıranlar da önce ben geldim oturcaktım neden kaptın yerimi diye kavga çıkarır.. O da der tapulu yerin mi cık cık cık..
İstanbul hem turist hemde 81 ilden vatandaşı barındırıyor , o kadar enteresan kimseleri bir arada görmek bundan olsa gerek..
Trafik gerçekten berbat biz servisle gidiyoruz 20dk yol bazen 1 saati geçiyor serviste kuduruyorum artık...
Trafik gerçekten berbat biz servisle gidiyoruz 20dk yol bazen 1 saati geçiyor serviste kuduruyorum artık...
Keşke servis olsa da kimseyle koltuk kapmaca oynamasak , izdihamın arasında kalmasak diyoruz bizdeama ya eve geç gideceksin ya izdihama katlanacaksın İstanbul da yaşıyorsan demek ki..
Fakat bugün dayımlara gideceğim , kuzenim benim kız kardeşim gibidir.. Epeydir görüşemedik.. Onlara metrobüsle gidilmiyor otobüsle gideceğim kaçta varırsam artık
Eşimin askeri görevli bi arkadaşı var , o gelmiş şehir dışından onlarla buluşacak.. Bende kuzenlerimle kızkıza takılayım dedim..
Tamam dedi akşam seni almaya gelirim
metrobüsün kalabalığını biliyorum, şimdi dahada artmış dediğin gibi artık her yere gider olduğundan .. belli bir saatte yoğunluk artıyor olabilir belki 1-15 dakikayla kalabalığa yakalanıyorsunuzdur canım :26: Allah kolaylı versin
evliyken kız kıza takılmanın tadı başka oluyor
kızlar kadınlar kulubü facebooktan başka nerelerde zaman geçiriyorsunuz bütün gün evdeyim benim zaman geçirdiğim tek yer kadınlar kulubu facebook varmı başka girdiğiniz zaman geçirdiğiniz bilgi sahibi olabileceğimiz siteler nerelere girersiniz
Evet
Ama kızlar yine de şikayetçi
Eskiden olsa bizde kalırdın, uykusuz da kalsak ertesi gün işe dayak yemiş gibi gideceğimizi bilsekte uyumaz bol bol sohbet ederdik.. Şimdi kül kedisi gibi 12 den önce gidiyosundiyolar
Metrobüs yolundan diğer araçlar geçemediği için trafik olmuyor ( Yoksa o dillere destan İstanbul trafiğini çeksek eve kaçta varırız hiç bilmiyorum otobüs vs. ile )
Ancak bundan dolayı talepte çok
Uzattıkça uzattılar metrobüs taa nerelere kadar gider oldu
Hal böyle oluncada yolcular akın etti, biz son durağa gidiyoruz önce metro ile 2 durak.. Sonra son duraktan binelim boşken diye.. Ama ne mümkün atlayan zıplayan metrobüsü tekmeleyen kavga eden hır gür.. Şok olup kalıyordum, artık bugün kavga neden çıkmadı yaa diyorum
Metrobüsün kapısı bizim önümüzde neden durmuyo diye tekmeleyen adamlar var, tam kapı önünde duran kadın arkadaki izdihamın akın etmesiyle ezilir resmen.. Birinin de babeti fırlamıştı ayıp ama güldümÇok garip insanlar var
Metrobüs durdu diyelim oturanlar mutlu, kıl payı ile yandakine kaptıranlar da önce ben geldim oturcaktım neden kaptın yerimi diye kavga çıkarır.. O da der tapulu yerin mi cık cık cık..
İstanbul hem turist hemde 81 ilden vatandaşı barındırıyor , o kadar enteresan kimseleri bir arada görmek bundan olsa gerek..
bu ikisi bile bana fazla geliyor başka nerde oyalanılır bilmiyorum tatlımben arasırada twitter'a bakarım :126: ilgini çeken konularla ilgili bloglara bakabilirsin google'dan bularak
twitter hoşuma gitmedi benim karışık orda üyeliğim yok zaten evet bloglar aklıma gelmemişti hiç sağol kadınlar kulubu yetiyor zaten dimi bide facebook tamam ben hani belki değişik bildiğiniz girdiğiniz yerler varmı diye sormuştum sagol canım...............
Evet
Ama kızlar yine de şikayetçi
Eskiden olsa bizde kalırdın, uykusuz da kalsak ertesi gün işe dayak yemiş gibi gideceğimizi bilsekte uyumaz bol bol sohbet ederdik.. Şimdi kül kedisi gibi 12 den önce gidiyosundiyolar
bence bloglara bak, benim daha fazla boş vaktim olsaydı özellikle bir kaç konuda bloglara bakardım
kız kıza takılmak sohbet etmek iyi oluyor bizde kırk yılda bir toplanır takılırız eğlenceli........
tamam bakıcam bildiğim blog olmasada googleden araştırırım..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?