2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

haklısın trafik sizin için önemli bir etki orda hiç birşey yapmasan trafik yoruyor

ben varım ev hanımı

Ben geldim sen çıktın ev hanımı tam işimi bitirdim derken biri geliyo tepeme şunu yaptınmı diye tabi ben bu ara evlilik hazırlığı kafa dağınık herşeyi unutuyorum

Kankacım çıktın ama yarın görürsün inşallah
Ben beyaz eşyaları Arçelikten aldım peşin paraya..
Buzdolabı : 2500TL idi 650 lt ve çok kullanışlı
Ç. Makinası : 1200 TL idi 8kg
B. Makinası da : 3prg aldım 700TL idi
Ankastre almadım set üstü alacağım çunkü yerim yok mini fırın da 300TL ocak da 300TL umarım yardımcı olmuşumdur tatlım...

bircan hoşgeldin
elif bende 2014 e hazırlanacağım, bu yıl girdim sınava ama düşük aldım 64

Hoşbuldum

cemaat ben kaçar herkese ii haftasonları diliyorum..Saygılar hürmetler

İyi akşamlar tatlım öpüldün : 9:

kızlar kadınlar kulubü facebooktan başka nerelerde zaman geçiriyorsunuz bütün gün evdeyim benim zaman geçirdiğim tek yer kadınlar kulubu facebook varmı başka girdiğiniz zaman geçirdiğiniz bilgi sahibi olabileceğimiz siteler nerelere girersiniz

haklısın trafik sizin için önemli bir etki orda hiç birşey yapmasan trafik yoruyor

Metrobüs yolundan diğer araçlar geçemediği için trafik olmuyor ( Yoksa o dillere destan İstanbul trafiğini çeksek eve kaçta varırız hiç bilmiyorum otobüs vs. ile )

Ancak bundan dolayı talepte çok

Uzattıkça uzattılar metrobüs taa nerelere kadar gider oldu

Hal böyle oluncada yolcular akın etti, biz son durağa gidiyoruz önce metro ile 2 durak.. Sonra son duraktan binelim boşken diye.. Ama ne mümkün atlayan zıplayan metrobüsü tekmeleyen kavga eden hır gür.. Şok olup kalıyordum, artık bugün kavga neden çıkmadı yaa diyorum

Metrobüsün kapısı bizim önümüzde neden durmuyo diye tekmeleyen adamlar var, tam kapı önünde duran kadın arkadaki izdihamın akın etmesiyle ezilir resmen.. Birinin de babeti fırlamıştı ayıp ama güldüm Çok garip insanlar var

Metrobüs durdu diyelim oturanlar mutlu, kıl payı ile yandakine kaptıranlar da önce ben geldim oturcaktım neden kaptın yerimi diye kavga çıkarır.. O da der tapulu yerin mi cık cık cık..

İstanbul hem turist hemde 81 ilden vatandaşı barındırıyor , o kadar enteresan kimseleri bir arada görmek bundan olsa gerek..

metrobüsün kalabalığını biliyorum, şimdi dahada artmış dediğin gibi artık her yere gider olduğundan .. belli bir saatte yoğunluk artıyor olabilir belki 1-15 dakikayla kalabalığa yakalanıyorsunuzdur canım :26: Allah kolaylı versin

Trafik gerçekten berbat biz servisle gidiyoruz 20dk yol bazen 1 saati geçiyor serviste kuduruyorum artık...

Keşke servis olsa da kimseyle koltuk kapmaca oynamasak , izdihamın arasında kalmasak diyoruz bizde ama ya eve geç gideceksin ya izdihama katlanacaksın İstanbul da yaşıyorsan demek ki..

Fakat bugün dayımlara gideceğim , kuzenim benim kız kardeşim gibidir.. Epeydir görüşemedik.. Onlara metrobüsle gidilmiyor otobüsle gideceğim kaçta varırsam artık

Eşimin askeri görevli bi arkadaşı var , o gelmiş şehir dışından onlarla buluşacak.. Bende kuzenlerimle kızkıza takılayım dedim..

Tamam dedi akşam seni almaya gelirim

evliyken kız kıza takılmanın tadı başka oluyor

Biz 6 da çıkıyoruz ama bazen eşim 10 - 15 dk geç çıkar , bizde aynı sokakta çalıştığımızdan onu beklerim.. Burdan son durağa gitmekte 10 dk. desek yine 6 buçuğu buluyor..

Bu taraf tekstil filan olsa millet 7 de çıkar

Geneli banka veya bizim gibi şirketler 6 dedin mi hücuuuuum

evliyken kız kıza takılmanın tadı başka oluyor

Evet

Ama kızlar yine de şikayetçi

Eskiden olsa bizde kalırdın, uykusuz da kalsak ertesi gün işe dayak yemiş gibi gideceğimizi bilsekte uyumaz bol bol sohbet ederdik.. Şimdi kül kedisi gibi 12 den önce gidiyosun diyolar

bu ikisi bile bana fazla geliyor başka nerde oyalanılır bilmiyorum tatlım ben arasırada twitter'a bakarım :126: ilgini çeken konularla ilgili bloglara bakabilirsin google'dan bularak

onlarda evlensin de görsünler "elimizde bu kaldı, isterseniz" de

Bravo sana bu şekilde anlatılırdı haklısın canım bütün bunları yaşıyoruz gerçekten.. Sen Anadolu yakasında mısın canım..

bu ikisi bile bana fazla geliyor başka nerde oyalanılır bilmiyorum tatlım ben arasırada twitter'a bakarım :126: ilgini çeken konularla ilgili bloglara bakabilirsin google'dan bularak

twitter hoşuma gitmedi benim karışık orda üyeliğim yok zaten evet bloglar aklıma gelmemişti hiç sağol kadınlar kulubu yetiyor zaten dimi bide facebook tamam ben hani belki değişik bildiğiniz girdiğiniz yerler varmı diye sormuştum sagol canım...............

bence bloglara bak, benim daha fazla boş vaktim olsaydı özellikle bir kaç konuda bloglara bakardım

kız kıza takılmak sohbet etmek iyi oluyor bizde kırk yılda bir toplanır takılırız eğlenceli........

kız kıza takılmak sohbet etmek iyi oluyor bizde kırk yılda bir toplanır takılırız eğlenceli........

Evet çok eğlenceli

Eskiden ayda bir ya onlar bizde yani bekardım annemlerde kalırdı

Ya ben onlarda

Ben en küçüğüm çünkü, ablamlar evleneli çok olmuş ben ise evde yalnızdım.. Onlarda 4 kız kardeş ancak 2 si küçük.. 2 büyük kuzenim ve ben muhteşem üçlü diye anılırdık küçüklüğümüzden beri

Şimdi biri çalışıyor hemde vardiyalı haftasonu tatili yok, biri de Bolu da okuyordu yeni geldi , ben evlendim

Eskisi kadar sık ve uzun görüşemiyoruz.. Kalmaca etmece yok artık.. Akşam olunca evli evine dönüyor ( köylü köyüne )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…