2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

teşekkürler işte reelde arkadaş edinemiyorum katılamıyorum çekingenim zaten çalışmıyorum evdeyim okulumda açıktan olunca pasif kaldım

çekingenliğini atlatman için önce arkadaş çevreni oluşturabileceğin bir ortamın olmalı canım .. kaderinde dediği gibi seni yormayacak bir işte çalışabilirsin, kursa gidebilirsin, bir derneğe üye olabilirsin

koala sadece saat 5ten sonrası için neden onun kardeşi sizde kalsın ki :26: üniversitede yalnız kaldım biliyorsun, korkacağı zannetmiyorum de ..

eşimin cins halleri.. hep koloni yaşayalım,gelsinler kalsınlar..
bide bayramda da yaptı aynısını, aramızda hiç konuşmadan kıza gel bizde kal dedi. kız da siz yeni evlisiniz demedi, kalktı geldi..
bence de sabahtan gitsee o kızın ne işi var,hem ne gerek var.. anlamıorum..
bakalım yaa içime sıkıntısı çöktü..

Ben tam anlamadım koala
Kim geliyo kalıyo , arkadaşlarınla ne ilgisi var

görümcemin gelip yanımda kalmasını istiyo eşim. kızz benden 5 yaş küçük..
eşimin ctesi yada pazardan ist.a gitme durumu var.. yanında kalsın diyo..
ama pazar gündüz arkadaşlarım gelecekem hem de düğünden sonra ilk kez... ne işi var onun bizle
ctesi gece gelirse pazar da kalır tepemde..

çok güzel olur

iş bakıyorumda bulamadım hep market mağaza tarzı yerler lise mezunu olmadığım için saatler uzun bende öle yerler istemiyorum bakalım bulursam evet arkadaş ortamı kurmam gerek

Ben korkmam tek kalabilirim de

Bilmiyorum birşey değiştirir mi

Israr ederse de bari pazartesi gelsin de

Bunca aradan sonra buluşacağız kızlarla başbaşa olmak isterim dersin

Canım ben kumpire bayılırım müsait bir zamanda bana tarifini yazar mısın?

Bende ilk kez yapıcam , netten baktım tarifine, patatesi haşlayıp sıcakken ezicem için teryağı ve kaşar peyniri katıcam bu şekilde borcam tepsiye dizicem , üzerinede garnitürüm vardı evde onu koyucam, mısır birde zeytin ve en sonda çok az kaşar peyniri koyarım fırında bir 10 dakka kaşarlar eriyene kadar pişiririm , ketçap ve mayonezle süslerim, böyle yapmayı düşünüyorum..

hoşgeldin canikom nerelerdeydin sen, bu işler seni yordu ya çok sevindim bu depresif halinin geçmesine tepside kumpir nedir :26:

Evet şu sıra bir yoğunluk var ama çalışmak güzel, boş oturmak insanı daha çok sıkıyor, hele patron karşımda otururuken çok şükür ya bugün kendimi iyi hissediyorum, sanki göbeğimde bu pozitif halimden dolayı biraz küçülmüş gibi

yani bişeyler almayı kastettim ama..Ben daha başlamadım birdahaki aya kaldı

henüz pek bişey almadım bende yani yemek takımı vs o tarz şeyleri alcas ama annem ilgilenio onlala dediğim gibi zaten öle dantel vs olmıcak istemiyorum şu an önceden aldığım pike takımı var birde mini fırın bu ay ütü robot felan alcaz yavaş yavaş tamamlıcaz

Günaydın kızlar ,, bulutlu bir cumartesi sabahı... ama bugün cumartesiiii çıkışta anneme gidicem , ablamda gelicek çok ve iki yiğenimde, çok özledim kuzularımıı

günaydın çilekli tatilin günün nasıl geçti
gdogan heyecanını yerim senin

Günaydın ilkaycım valla inan nasıl geçti anlamadım bile..Geç bir kahvaltı yaptık sonra anneme gittik ekmek yapma makinası vardı bize verdi onu almak için sonra eve gel alışverişe git gel yemek yap evi toparla ütü yap derken baktım ki yatma vakti gelmiş izin günleri nasıl geçiyor hiç anlamıyorum hiiiçç

evet başımızda bu ev işleri varken anlaşılmıyor malesef olsun işten uzaklaşmak iyi gelmiştir

Günaydın kızlar ben geldim

Dün dayımlara gittiğimden cici sürahimi paylaşamadım

Buraya kart okuyucu getirdim ekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…