burda gençlik merkezi diye bir yer var oraya gitmeyi düşünüyorum ingilizce almanca gitar kursları falan var
teşekkürler işte reelde arkadaş edinemiyorum katılamıyorum çekingenim zaten çalışmıyorum evdeyim okulumda açıktan olunca pasif kaldım
koala sadece saat 5ten sonrası için neden onun kardeşi sizde kalsın ki :26: üniversitede yalnız kaldım biliyorsun, korkacağı zannetmiyorum de ..
Ben tam anlamadım koala
Kim geliyo kalıyo , arkadaşlarınla ne ilgisi var
Kızlar yoğun bir günün ardından merhaba... gün bitmedi hala ama ben bittim( depresif halim yavaş yavaş gitti çok şükür, herşeyi akışına bırakmaya karar verdim, dünden beri kendimi daha iyi hissediyorum,... akşama tepside kumpir yapmayı düşünüyorum, yemeğim yok, patatesten en pratik ne yapabilirim diye düşünürken, kumpir yapmak geldi aklıma,,, bakalım nasıl olacak
Git bence de
Adım at bişeylere
Okulun bitse bile mesela çalışman gerekecek
Bu kadar çekingen olursan iş hayatında çok zorlanırsın..
çekingenliğini atlatman için önce arkadaş çevreni oluşturabileceğin bir ortamın olmalı canım .. kaderinde dediği gibi seni yormayacak bir işte çalışabilirsin, kursa gidebilirsin, bir derneğe üye olabilirsin
görümcemin gelip yanımda kalmasını istiyo eşim. kızz benden 5 yaş küçük..
eşimin ctesi yada pazardan ist.a gitme durumu var.. yanında kalsın diyo..
ama pazar gündüz arkadaşlarım gelecekem hem de düğünden sonra ilk kez... ne işi var onun bizle
ctesi gece gelirse pazar da kalır tepemde..
Canım ben kumpire bayılırım müsait bir zamanda bana tarifini yazar mısın?
hoşgeldin canikom nerelerdeydin sen, bu işler seni yordu yaçok sevindim bu depresif halinin geçmesine tepside kumpir nedir :26:
Ben çıkıyorum kızlar
Hayli uzun yolum var bugün zaten
Görüşmek üzere hoşçakalın
yani bişeyler almayı kastettim ama..Ben daha başlamadım birdahaki aya kaldı
Günaydın ilkaycım valla inan nasıl geçti anlamadım bile..Geç bir kahvaltı yaptık sonra anneme gittik ekmek yapma makinası vardı bize verdi onu almak için sonra eve gel alışverişe git gel yemek yap evi toparla ütü yap derken baktım ki yatma vakti gelmiş izin günleri nasıl geçiyor hiç anlamıyorum hiiiçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?