2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evet sabahları 2 bardak su içmenin faydasını ben görüyorum, yatmadan önce de içerim ama yemeklerden önce içmiyorum denemeye çalışayım :26:

evet sabahları 2 bardak su içmenin faydasını ben görüyorum, yatmadan önce de içerim ama yemeklerden önce içmiyorum denemeye çalışayım :26:

Önce değil yarım saat sonra ilkaycım

Ben düzenli içmem susadıkça içerdim

Madem yararlı bende sabah ve akşam içeceğim inşallah

Önce değil yarım saat sonra ilkaycım

Ben düzenli içmem susadıkça içerdim

Madem yararlı bende sabah ve akşam içeceğim inşallah

düzelttiğin için teşekkürler tatlım yoksa önce içmeye çalışacaktım, yemek saatlerim belirsiz nasıl hesaplasam yarım saat öncesini diye düşünüyordum bende

bebek bezi pastası mı, nasıl yaptın bunu canım, tülden tam anlayamadım şeklini ama güzel görünüyor

En alta yuvarlak bi karton kesiyosun, üzerine rulo yaptığın bezleri dik bi şekilde diziyosun.. Dağılmasın diye kurdela ile bağlıyosun..

En alt en geniş, üstü küçüle küçüle tercihine ya da elinde kalan bez sayısına göre bi kaç kat devam ediyosun..

Tül ve kalpleri çiçekçiden aldım ben bulabilen küçük biberon süslerden de koyabilir..

pasta deyince yenilebilen birşey sandım ben bildiğin bezmiş yaaa
peki bu çocuk tuvaletini söylemeye başladığı, artık bez kullanmayı bıraktığında mı yapılıyor :26:

Ben resmen tuvalette yaşıyorum.. Geceleri çok kötü oluyo hiç değilse bile 4-5 kere kalkarım her gece..Dayanılmaz hal alıyo ama bunu bile bile içmekten alamıyorum kendimi..Şeker hastalığı olabilir dediler doktora gittim turp gibisin dedi

Son düzenleme:
düzelttiğin için teşekkürler tatlım yoksa önce içmeye çalışacaktım, yemek saatlerim belirsiz nasıl hesaplasam yarım saat öncesini diye düşünüyordum bende

Çok değişik ilk kez görüyorum bebek bezi pastası adet mi bu kader?

Yoo nette gördüm bende yapmak istedim

pasta deyince yenilebilen birşey sandım ben bildiğin bezmiş yaaa
peki bu çocuk tuvaletini söylemeye başladığı, artık bez kullanmayı bıraktığında mı yapılıyor :26:

Yok bebek doğduğunda hediye götürülebiliyor

Ben takı taktım ama bunu nette görmüş heves etmiştim , bi de bundan yaptım

Ablamın kaynanası da bebek oldu diye sevindim pasta getirdim sanmış, canı çekmiş, getirin keselim dicekmiş bez olduğunu görünce hevesi kursağında kalmış

ben de en az 1 kere tuvalete kalkarım, resmen uyandırıyor insanı meret

yazık kadına değişik bir hediyeymiş tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…